Usmas ezers

Aivar,
tu zin, as nazinu....:D
Nekad nevienu palīgā nesaucu,vienmēr mēģinu pats tikt galā...:D
Mētāšu cik patiksies,bet tā smalki ...,ne tā kā tu to dari... ,ne tavu,ne arī citu copmaņu paščieņu bez pamata nekaunīgi aizkart netaisos,BET tev arī to neiesaku...:DDD
29.novembris 2013, 20:21 | links
 
Antoša tu ar Gintu vari padjobkas mētāt ar manīm nevajag Tu jau zini,kā tas beidzās un tad tev čomaki jāsauc palīgā........
29.novembris 2013, 20:06 | links
 
Andri es runāju ar Gugelānu tas arī autā murdus iztukšo .Tas sākās kad kāds nopirka relingus /bijušo inspekcijas māju/ kādreiz viņš pats tur ņēmās -pašlaik blakus .Kas nopirka nezin .Es jau Slīterniekiem zvanīju Sauks ārā Liepājas zonderkomandu lai vaktē :)) Bēgt viņiem vienalga nav kur.........
29.novembris 2013, 19:59 | links
 
Talsu un Kuldīgas novadi beidzas ezera krastā. Ūdeņi atrodas Ventspils novadā. Šogad uzdūros vienai tīklinieku bāzei Godeļdangas atverē. Krastā saceltas būdas, zivju tīrāmais galds, kūpinātava. Vismaz trīs tīkli aizšķērsoja līča ieeju. Bija svētdiena, bet vīri brauca pārbaudīt lomu. Par brīvdienu tīklu liegumu, laikam, nebija dzirdējuši, jo uz jautājumu latviski atbildēja - e?, čto?
29.novembris 2013, 19:40 | links
 
Bumsi ,
Tu par ko?..:D
Kādas 'zobu kapes',Varbūt 'kapas',-tā tās vecajos laikos sauca,vai ta piemirsi...:D
A pričom?...:)
Gribi pārbaudīt?:D
Nepaliec tak smieklīgs,saproti jumoru,esi saprotošs un pozitīvāks,elpo dziļi un izbeidz žulti mētāt...:DD
29.novembris 2013, 19:38 | links
 
Bumsi,
vai ta tiešām nazini?:)

Tonis, 29.novembris 2013, 18:59

Tu atkal laid daudzdiennieku :DD

Cerams ka līdz prāmim atčohnīsies Kā reiz ar draugu kopā būsi Nopērc zobu kapes :DDD
29.novembris 2013, 19:17 | links
 
Cik esmu dzirdējis, viss Usmas ezers ir Ventspils novada teritorijā!

Noris, 29.novembris 2013, 17:20

Kur tad paliek Talsu un Kuldīgas?Varbūt kaut kas ir mainīies? Tagad jau pa minūtēm var viss samainīties!!D
29.novembris 2013, 19:03 | links
 
Bumsi,
vai ta tiešām nazini?:)
29.novembris 2013, 18:59 | links
 
Vīri.Oficiālie tīkli Usmā tas vēl būtu štrunts.Vajag noķert un noslīcināt to brakaru bandu, kas plosās pa ezeru.Viņi kapā intensīvi un nopietni ar tīkliem tādas zivis, ar šņoriem un murdiem zušus.Viņi nava vietējie, bet ir vietējais suka pie kura viņi bāzējas un kurš šos atbalsta.Šitie ja nemaldos nokāsa mordangas ezerus.

valens, 29.novembris 2013, 18:11

Atsūti man uz PM pie kā viņi bāzējās Kurā vietā
29.novembris 2013, 18:39 | links
 
Vīri.Oficiālie tīkli Usmā tas vēl būtu štrunts.Vajag noķert un noslīcināt to brakaru bandu, kas plosās pa ezeru.Viņi kapā intensīvi un nopietni ar tīkliem tādas zivis, ar šņoriem un murdiem zušus.Viņi nava vietējie, bet ir vietējais suka pie kura viņi bāzējas un kurš šos atbalsta.Šitie ja nemaldos nokāsa mordangas ezerus.
29.novembris 2013, 18:11 | links
 
Es vispār nesaprotu kā ezerā, kurā ir tik daudz km tīklu var tikt organizēta vēl licencētā makšķerēšana.
Usmas ezeru apsaimnieko Ventspils novada pašvaldība,un interesants punkts jums nolikumā, ka makšķerēt atļauts tikai gaišajā diennakts laikā- brakariem visas durvis vaļā.
29.novembris 2013, 17:27 | links
 
Cik esmu dzirdējis, viss Usmas ezers ir Ventspils novada teritorijā!
29.novembris 2013, 17:20 | links
 
Varētu jau to parakstu vākšanu organizēt!??Usmas bendzīntankā vēl varbūt Talsos copes bodē SIA IEROČI varbūt!
29.novembris 2013, 16:50 | links
 
zaceps
Bet tikai ar tīklu kvotu samazināšanu nebūs līdzēts!Jābūt arī kontrolei!Man čomi braukāja bieži uz Usmu bet inspekciju nevienu reizi nav sastapuši es ar neesmu sastapis!
Ja nemaldos tad PSRS laikos bija tā ka atrod nelegālus tīklus bvarēji pats ņemt ārā zivis ja gribēji varēji paturēt bet tīklu nodeva laivu bāzē ta bija Babītes ezerā!Pašam bija pieredze ka atradu ap 300m tīklu!
29.novembris 2013, 16:49 | links
 
Gints Tu ko,šuķiš:)es neraujos nekādos augstos amatos:)bet savu artavu varu dot.Karoče,biju novada domē,info šāda:runāju ar meiteni,kura atbildīga par tīklu atļauju izsniegšanu gan jūrā,gan iekšējos ūdeņos,protestēt varot un vajag un,lai kko nopietnu varētu pasākt,tie,kam tas interesē,varam griezties pie Genriha Usmā,viņš kā nekā Usmas ciema galva un jau arī pats pāris gadus auklē šādu domu,tikai trūkst tautas atbalsts.Šogad atļautais tīklu kopgarums bija 17km,bet to ciparu pieņem katru gadu,info apkopojot sākot no 1.janv.līdz 1.jūnijam kkā tā.Ja sasparojamies līdz tam laikam,savācam parakstus,iesniedzam tiem večiem(kkāds Bio tur bija,precīzi nepiefiksēju,bet Genrihs jau zinās)un kkas jau arī var notikt.Paradoks jau tāds,ka paši tīklinieki protestē,ka tīklu par daudz,bet fīča jau tāda,ka komercfīrmaņi vēlas panākt,lai pašpatēriņa ēdāji tinās bekot.Pilnīgu aizliegumu panākt esot utopija,lai necerot.Vo tā kkā
29.novembris 2013, 00:09 | links
 
Nu OK kas tos parakstus vāks un kur?Ko tālāk kad paraksti tiks savākti tīklinieki paraudās ka tā jau nav ko ēst un tos parakstus izmetīs miskastē!Tavi priekšlikumi kā tu to visu redzi??
25.novembris 2013, 20:44 | citēt | links
Nau jau pieredze šitadas lietas. Domaju, ar logisku domašanu mūsu makšķerniekos organizesim vajadzigā limenī šo pasakumu.
Vākt parakstus vāres katrs. Jaizveido anketas lapiņu(vai kā viņu sauc) ar atbilstošu tekstu virsrakstā, zem kurā nāks paraksti. Ievietot viņu kaut tepat forumā. Tagad katrs aktivais makšķernieks var isprintet šo veidlapu un vākt parakstus.
Tagad vajadzigs koordinators (Generals). Popularaks un cienijamaks cilveks, kuram cilveki tic un gatavi palidzet viņam, ja paprasis. Cik nojaušu, tads cilveks ir "Bums" Ja tikai viņš pats gatavs atteikties no saviem tikliņem. Palugsim viņu !
Viņam savedisim visus salasitus parakstus.
Kā nodrošinaties? Var nofotografet visus parakstus, ielikt internetā. Pašvaldibai iesniegt vismāz trijatā, lai butu liecinieki. Tas tik manas domas. Noteikti kādam bus labas idejas.

PS. Kadas divas nedeļas būšu slimnicā, netikšu pie internetā. Atbildešu velāk.

Brondtozavr, 27.novembris 2013, 11:03


Bumu lieciet mierā , Bumam nav laika ar tādām lietām nodarboties , kurš asinās borus , kurš remontēs spoles , kurš taisīs bļitkas , šūpiņus ,
bet Zaceps varētu būt īstais , viņš tur uz vietas varētu būt īstais .
28.novembris 2013, 14:08 | links
 
Jamikus,nu zoniņ,es tā neteiktu vis,ka lembim nav nekādu nopelnu,melno darbu jau protams daudzus gadus dara Aivars,par ko es viņu apbrīnoju,cepuri nost vīra priekšā,bet to kāpostu jau tomēr piesviež baķka.Pirmos gadus,kad uzcēla to pili ezera malā,iesākumā jau muņiki ar piepūšamo pūsli trenkāja tos krahaborus tīkliniekus,un pēčāk jau Aivaram sakārtoja būdu,kur dzīvot un kuģi nopirka,lai var glisēt pa ezera ārēm.
28.novembris 2013, 13:56 | links
 
Zaceps, malacis! Iekustinasim kopigiem spēkiem šo lietu. Domaju, vēl daudzie palidzes. A pa galvu dābut prezidents baidas vairāk pa mums.
Slimnicā man planots remonts, pusotro gādu gaidiju ! Tādi termiņi -āri nopelns mūsu valdibās.
28.novembris 2013, 06:24 | links
 
zacep: prezidents tev atbildēs apmēram tā: čaļi, pa galvu vajag, ja? Ilgi neesat sisti! :)))
27.novembris 2013, 23:07 | links
 
Zaceps, Lemberga nopelni Puzes atkopšanās sakarā nekādi. Viņam vienaldzīgi kā brakari ar tīkliem, tā cope tai ezerā.
27.novembris 2013, 22:50 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager