Inspektori

ta sauc kā gribi, dal---obs ir un paliek dal---obs! ja nevar tik vien kā Mn izlasīt, tad tādu pašu vajag protokolēt!
22.janvāris 2013, 13:00 | links

Radījumā karodziņu pieminēju ar domu, ka tas būtu vēlams, nevis ka tā ir prasība, lai ievietotas makšķerrīks tiktu pieskatīts, nevis iegremdēts un aizmirsts. Šajā gadījumā varēja saprast, ka to prasa MN, lai gan tas tā nebūt nav. Atdzīstu savu kļūdu diskusijas laikā.

Bet pāŗējiem, kas sauc mūsu sabiedriskos inpektorus par "banāniem", novēlu laimīgu jauno gadu!
22.janvāris 2013, 12:45 | links

Jā, es arī tajā raidījumā pamanīju šo lietu. Neesmu MN redzējis aprakstu, kādai jābūt ūdai (tai pašā laikā tur ir skaidri norādīts, kāds izskatās, teiksim, vēžu krītiņš). Tik vien minēts atļautais rīku skaits un āķu skaits.
Faktiski vari siet kauč kaprona striķī āķi, zivi virsū un to piesien pie kājas īkšķa. Aizliegts nav. Karodziņa izmantošana tik vien dod kā prieka momentu brīdī, kad tas nostrādā un iespēju efektīvi reaģēt. Citādi visādi tā sistēma jau neatšķiras no uz gumijas caurulītes uztītajām "klasiskajām" sistēmām.
21.janvāris 2013, 22:44 | links

Tā ir, ka banāni brīvprātīgi par pasaules glābējiem grib kļūt, bet nevīžo pat iekalt noteikumus. Es arī gribētu redzēt, kur ir teikts, ka ūdai jābūt ar karodziņu?
21.janvāris 2013, 22:28 | links

Saubos vai likumigi, vini piesejaas, ka uudam nav signalizatora, nu p----i, uuda teoreetiski ir taa pati makskere tikai ziemas. Ja skaits nav paarkaapts paarsudzi!
21.janvāris 2013, 22:14 | links

Lapā ievietots video par reidu uz ūdenstilpnē un Jēkabpils apkārtnē sastādīja protokolu par ūdām, jautājums kas zina vai bija likumīgi, jo es nekur neatrodu noteikumos ka ūdai jābūt ar karodziņu un bija ielaistas 3 ūdas uz 2 cilvēkiem?
21.janvāris 2013, 22:02 | links

Runas ir visnotaļ pamatotas, jo vieni no lielākajiem maliķiem ir mednieki. Un viņi tehniski ir ļoti labi ekipēti, sevišķi dažu turīgo medību kolektīvu biedri.

micuks, 16.janvāris 2013, 20:41

Tur tev micuk taisnība.
16.janvāris 2013, 20:48 | links

Runas ir visnotaļ pamatotas, jo vieni no lielākajiem maliķiem ir mednieki. Un viņi tehniski ir ļoti labi ekipēti, sevišķi dažu turīgo medību kolektīvu biedri.
16.janvāris 2013, 20:41 | links

PPP. Kaadu vēl stroķi. Kur tu esi redezeejis, ka kaads maliķis kaadu nošuj. Labākajā gadījumā Intelektuāli (ar mātes vārdiem) sāk kautko čīkstēt un baida ar kaimiņu Vasju. Nez Pierīgā varbūt te ir Apbruņoti Brakaņjeri, bet laukos tie parasti ir dzērāji, kas ziveis tirgo pret šņabi. Tur nav prublēmas arī ķesseli sadot. :)

makais, 16.janvāris 2013, 18:03

Pierīgā maliķi ir labāk ekipēti par inspektoriem, klīst runas par termovizoriem, kuri ir ienākuši maliķu aprīkojumā, tjipa, lai no viņu bailēm neviens nevar noslēpties.
16.janvāris 2013, 20:30 | links

PPP. Kaadu vēl stroķi. Kur tu esi redezeejis, ka kaads maliķis kaadu nošuj. Labākajā gadījumā Intelektuāli (ar mātes vārdiem) sāk kautko čīkstēt un baida ar kaimiņu Vasju. Nez Pierīgā varbūt te ir Apbruņoti Brakaņjeri, bet laukos tie parasti ir dzērāji, kas ziveis tirgo pret šņabi. Tur nav prublēmas arī ķesseli sadot. :)
16.janvāris 2013, 18:03 | links

Dzimtene jāmīl un pašam jāpieliek roka, lai tā kļūst labāka. Labi ir tur, kur mūsu nava (:
16.janvāris 2013, 16:14 | links

idioti!!! nedrīkst aiztikt ... ja vaktē malā ar stroķi tad
16.janvāris 2013, 15:58 | links

interesanti te viss. :)
Es daru vienkarshi, ja redzu bezjēgā ūdas, visas āraa no uudens, un ja kadreiz aizkeru tiiklus, tie tiek sagriezti. Vajag vajag pašiem arii riikoties, nevis tikai gudri Di...st.
Es piemēram copēju kompānijās kur neatzīst maliķus un mums viss ir ok un ja satiekam kaadu Mudaku kas brakanjero, taa arii pasakam (Vismaz aizraadam). Fiziski iespaidot jau ir pretlikumīgi. 'publiska nokaunināšana arī labi darbojas, ja piemeeram kaads kāš zemizmēra zivis vai ar 10 kaatiem makšaķerē.
16.janvāris 2013, 15:03 | links

breks-man liekas ,ka tu esi viens no tiem drosmigajiem interneta blavejiem,kas jutas varens,jo par saviem vardiem nav jaatbild.savu seju man tadam debilikim nav jarada,par kukulu nemsanu tu laikam spried pec sevis,vienmer megini izlobit labuminu sev.tu esi sika nozelojama radibina,kas visus mera pec sevis.ja gribi vel ko uzzinat zvani 29152158,es tev populari paskaidrosu.
15.janvāris 2013, 09:01 | links

Auksti gan, bet inspektori dzīvi! ;)
15.janvāris 2013, 07:51 | links

Nu ibio,kas jauns.
Inspektori vēl nav pārsaluši šajā drēgnajā laikā.
14.janvāris 2013, 18:01 | links

Breks, tu esi pie tā laimes meklētāju bara,kas skrien pa pasauli, kā krievi uz Latviju, meklēdams kur labāk, kur vairāk nopelnīt. Tev neviens nav devis tiesības saukt Latviju par ''latvāniju''!!! Ko tu Latvijas labā esi darījis, lai šeit būtu labāka dzīve? V.V.Freiberga arī nebrauca uz Latviju, kad padomijas krievi valdīja, bet atskrēja uz visu gatavu(brīvu Latviju), lai 100 stulbeņi par prezidenti ieceļ un pēc tam vēl nodrošina mūža nogali uz nodokļu maksātāju rēķina!!! Sēdi savā jaunajā ROĢIN
14.janvāris 2013, 09:39 | links

Protams,man riebjas tas,kas te notika gada beigās ar tām algām un Grendes "komandējumu" ar visiem seekojošajiem meliem, taču vēl vairāk man riebj tie "latvānijas"
sludinātāji. Paši sev radījuši savu "latvāniju"-savu ciešanu nirvanu,no kuras apdiršanas paši gūst baudu,kuri palaidīs gar ausīm jebkuru pozitīvu norisi Latvijā,taču ar sakāpinātu uzbudinājumu sekos jebkurai sīkākajai negācijai,kas te notiek. Paši jūs radat savu "latvāniju",paši ar mazohistisku baudu tur dzīvojat, neko nevēloties mainīt un uzlabot. Uzskatu,ka nevienam normālam vecim pašreizējā ek. situācijā,kurš vispār spējigs domāt un darīt,nav un nebūs "latvānijas",bet būs Latvija

raihs, 13.janvāris 2013, 20:38

Tā nu tas ir ar tiem "pēlējiem"... vēl bērniem kaukt samāca, nevis idejas un iespējas meklēt.
14.janvāris 2013, 07:26 | links

Copmanis
Fui, ku tu negatīvi noskaņots.
LAikam esi, Īstenais Latvietis, nu tad Latvieti, SĒDI SAVĀ LATVĀNIJĀ, JO LAIKAM VAIRĀK ARĪ NEKO NEVARI DZĪVĒ PANĀKT. KĀ TIKAI RIEK, KĀ KRANCIS, CITIEM PAKAĻ.

Breks, 13.janvāris 2013, 20:02

Neiedziļinoties strīda tēmā - labi vien arī ir, ka esi aizbraucis, cilvēki ar šādu attieksmi pret valsti te nav vajadzīgi. Gudri d... un teikt cik Latvijā viss ir slikti, lielu prātu nevajag.
Kaut kas nepatīk - dari, rīkojies.
Nepatīk politiķi - vāc domubiedrus, dibini partiju, maini tur kaut ko uz labāku pusi.
Traucē maluzvejnieki, inspektori labi nestrādā tavuprāt - veido kādu organizāciju vietējo ūdeņu aizsardzībai, iestājies sabiedriskajos inspektoros.
Nevis sēdi pie datora un drukā savus komentārus.
13.janvāris 2013, 21:25 | links

Pļāpas vien. Lietas būtību sen jau noskaidrojām, un Raihs pielika skaistu punktu ;)
13.janvāris 2013, 20:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager