Urmaas, kā tur īsti ir ?
Ko jūs tur kasās?
Man šķiet ka VSOP vismaz kautko dara, cik lasu, iet uz ZM sēdēm, piedalās, nav vienalkdzīgs, ja ir iespēja papurina arī cemmerētājus.
Tērē savu laiku, utt.
LM....cik tad viņam ir to ezeru un upju, kur viņam ir doļa ? Varbūt te ir tikai stāsts no Tavas puses ''ods un zilonis''??
Ja tas pats nelaimīgais varkalis, tad tur ir sadirsta vieta ar, vai bez LM, varbūt daļiņu tas LM tomkēr no turienes atsit, bet kopumā vieta neomulīga.
Man daudzko gribētos mainīt, bet nav ne laika, ne vēlēšanās ko darīt, jo parasti ''Iniciativa bivajet nakazujema'', to var manīt arī šeit. Kāds kautko dara, cenšas, bet liela daļa pastarpināti no 5-6 jau izpuškotas informācijas nodod tālāk 7jam, un fleitē par 9 mēmi.
Kā var priecāties un propogandēt par to ka nepērk MK, tad jau es uzskatīšu, ka tehniskajā apskatē nemaksāšu ceļu nodokli, jo bedraini ceļi, bet to nevar, jo savādāk TA neiziet.
Likumi tak visiem vieni !!!???
Es vēlaizvien ceru, ka šeit abpusējā simpātiju izrādīšanā kādu dien būs augļpilna diskusija pie viena galda.
Par svēto zivi, ko jūs te dēvējat, vispār nesaprotu.
Norvēģija, kura ir pilna ar šo svēto govi, pat viņiem ir tikai pāris dienas gadā (mājai pie ūdeņiem - lašupēm), kad viņiem ļauts noķert un paturēt (ir ģimenes draugi, ir būts ciemos). Un kas ir Norvēģija, lašu Meka. A mēs te burkšķam par Gauju, Salacu. IR jāsakārto daudzas lietas, bet ir jābeidz skaldīt mati, par to tik priecājas tie, kas šeit neraksta un nerakstīs, bet tikmēr pildīs leduskapjus.
Veči, sākam ar sevi ;) Priekā ;)
25.novembris 2014, 20:07 |
links