Malikis2011, 23.oktobris 2015
Es tikai papildināju Jūsu teikto. Cilvēks pats radīja šo situāciju ņēma naudu par valsts resursu bez dokumentiem (īsāk zaga) un tagad sūdzās.
Par motorlaivu es nesaprotu par ko man būtu jākaunās, mani makšķerēšanas paradumi pie mana profila.
Nesapratu Jūsu draudus (nekas ziemā pamakšķerēsi) vienmēr gatavs Jūs satikt lai uzrādītu kontrolei karti, rīkus un lomu. Ceru ka dzīvē Jūs esat laipnāks cilvēks.
Ar cieņu.
addd, 23.oktobris 2015, 17:24
Indras ezerā viņš ar saviem domubiedriem izdarījis 100 vairāk nekā visas tās makšķernieku organizācijas kas projektus raksta. Par savu naudu līdakas salaida, 3 gadu bilance no LM lielos mīnusos, tas arī bija viens no iemesliem kāpēc atmeta tam pasākumam ar roku. Viņš jau tikai sūdzas, ka pa pļavu braukā un ezermalu piemēslo, atklāti sakot viņš ir miermīlīgs es viņa vietā tām mašīnai visus stiklus izsistu ;D
Malikis2011, 23.oktobris 2015, 19:36
Izpļauj stāvvietu, uztaisa telšu vietu, laivu nomai, slipu, malka, grills, nojume WC, kur atkritumus mest. Un prasi par stāvvietu, laivas ielaišanu vai nomu, telti, malku, grillu, nojumi un nekādu licencēto nevajag un bomis nebūs jāliek ceļam priekšā, ne stikli jāsit, tas pie nosacījuma, ja vēlas ar to nodarboties.