Jefiņš...
22.oktobris 2015, 17:41 | links
pozitivs21 pazudis, tad varbūt kāds no pārējiem viedajiem kas atbalsta šo visu var pateikt kāds ir Jūsu mērķis (sasniedzams, izmērāms).?!!!! Ko Jūs vēlaties panākt?
Zvaigzne, 22.oktobris 2015, 14:45
Zvaigzne - mērķis ir atjaunot to ko mūsu vecāki un vecvecāki attiecībā uz zivju daudzumu iekšējos publiskajos ūdeņos atceras un sauc par "labajiem laikiem"
pozitivs21, 21.oktobris 2015, 22:19
Tie paši vecvecāki bieži ir arī paši piedalījušies to "labo laiku" beigu izraisīšanā. Padomju laikos arī mans vectēvs (lai viņam vieglas smiltis) esot ar maluzvejniecību nodarbojies, kā jau vairums vietējo, kas netālu dzīvoja. Nārsta (!!!) laikā Bārtā ar kaut kādu lielu smeļamu tīklu līdakas vilcis gar krastu laukā, jo tobrīd tas licies normāli. Neies jau okupantiem ļaut noteikt, cik un kādas zivis drīkst ņemt, kur nu vēl kādas licences pirkt.
seeris, 22.oktobris 2015, 10:39
Zvaigzne - mērķis ir atjaunot to ko mūsu vecāki un vecvecāki attiecībā uz zivju daudzumu iekšējos publiskajos ūdeņos atceras un sauc par "labajiem laikiem"
pozitivs21, 21.oktobris 2015, 22:19
to Kirsis6666
Bet ko Tu pats esi darījis, lai kaut nedaudz ierobežotu šo skaldīšanu, ja esi bijis klāt un redzējis? Atbildi gan godīgi uz šo jautājumu.
Diezgan droši varu teikt - neko!
krumujancis, 21.oktobris 2015, 23:03
to Zvaigzne
Paldies ka pamācīji. Līdz šim esmu izticis bez līdzjūtībām, pamācībām un citādām viedām domām par sevi un savu dzīvi.
Pietiek, ka esmu pateicis to, ko skaidri zinu un atskaites kādam nu nepavisam nenāk prātā dot.
krumujancis, 21.oktobris 2015, 23:24
Zvaigznes kungs!
Esmu savā mūžā tik daudz maluzvejnieku inventāru iznīcinājis, cik Jūs, iespējams, pat sapņos neesat redzējis.
Šobrīd parasti copēju tādās vietās,kur man ar šīm problēmām nav nācies saskarties.
krumujancis, 21.oktobris 2015, 23:09