par stendi
tškā šī upīte man ir 1km no mājām zinu ļoti labi visas vioetas
vimbas te kad tiek tik talu kjeras labi
veci otraja vimbu gajiena biezi velk pat pa 10 vimbam dienaa (diemzeel patur :( ) ja kas interese sikak prasat
uz ibi izlukos es braucu so sesdioen vai svedien taka ja kads grib uzzinat vietas varam satikties :)
par abavu nezinu neko teikt, bet par uzglabāšanu gan.....nu ir tas stulbums pieņemts ka nedrīgs tīkliņā uzglabāt!!!!! Un ņemt drīgst septiņas....bet drošības labad pašķirsti noteikumus un pārliecinies....
Skaidrs. Vēl kas, es zinu, ka var 5 laikam ņemt, bet ja es vairāk par tām atļautajām uzglabāju tīkliņā un pēc tam paņemu tās skaistākās tā drīkst? Vēl esmu dzirdējis, ka abavā arī ķerot, nezini kādas tur ir izredzes?
kā tad , nav ko žāvēt!!!! ja domā ar grunteni maukt tad sitēmu vari paskatīties večiem albūmos, te savā laikā jau salika bildes ko un kā siet, manā albūmā ir priekš pludiņa copes vimbām, takā meklē tik un aidā!!!!
ar to vimbu barošanu ir tā, tu vari viņas uz kādu mirklīti pieturē tai bedrē kur copē ,bet vispār jau viņas ilgi vienā vietā nestāv....migrējošā zivs....tākā tikai jāatrod bedre ku šīs apstājas atpūsties un jāvelk tik!!!
Tukumam tuvākā upe ar vimbām laikam jau sanāks Irbīte ko!!!??? ēsma ir daudzpusēja....motilis,baltais, garnele, sliekas sarkanās un parastās, un to visu vēl var kombinēt.....iespēju ir daudz!!!!
Tā nu ir sanācis, ka nekad neesmu ķēris vimbas, varbūt kāds varētu pastāstīt uz ko jāķer, vai vajag lietot kaut kādas barības, un kur es varētu braukt copēt, ja esmu no Tukuma?
nu es jau ar par to līmeni baidos, jo irbē jau ir tā ka tas līmenis ir ātri augšā un tik pat atri viņš izskrien ārā, bet ei tu noķer to mirkli....un par cik man vimbot tīk ar pludu tad tas sgādā lielu ķēpu, nav iespējas normāli papludināt!!!!