.. un ikgadējais nacionālais sports var sākties !! :)
10.februāris 2023, 11:51 | links
Bebrs [42m]: Man vimba labāk garšo kūpināta, bez nekādiem pribambasiem, izņemot sāli! Tikko izņēmu no kūpinātavas! Kas var būt labāks par šo! Tas uz diviem, informācijai tiem, kam skaitīt patīk!:) Divas jau galdā.
Protams, arī mazsālīta, vītināta un mareinēta vimba arī dikti laba!
Bet kūpināta super!
nelietotaajs, 21.aprīlis 2022, 20:05
Cukuru vajag, lai labāk asaciņa atlec vaļā un sāls labāk ievelkas +saspiests ķiploks, tad ar pietiek.Brekšiem noteikti lietoju saspiestu ķiploku, pie kam nezēlojot. Vimbām, personīgi man, labāk garšo bez ķiploka.
Par cukuru gan nezināju. Būs jāpamēģina.
nelietotaajs, 21.aprīlis 2022, 22:29
Bebrs [21.04.22]: Man vimba labāk garšo kūpināta, bez nekādiem pribambasiem, izņemot sāli! Tikko izņēmu no kūpinātavas! Kas var būt labāks par šo! Tas uz diviem, informācijai tiem, kam skaitīt patīk!:) Divas jau galdā.Brekšiem noteikti lietoju saspiestu ķiploku, pie kam nezēlojot. Vimbām, personīgi man, labāk garšo bez ķiploka.
Bet kūpināta super!
Cukuru vajag, lai labāk asaciņa atlec vaļā un sāls labāk ievelkas +saspiests ķiploks, tad ar pietiek.
Man vimba labāk garšo kūpināta, bez nekādiem pribambasiem, izņemot sāli! Tikko izņēmu no kūpinātavas! Kas var būt labāks par šo! Tas uz diviem, informācijai tiem, kam skaitīt patīk!:) Divas jau galdā.
Bet kūpināta super!
nelietotaajs [21.04.22]: Man vimba labāk garšo kūpināta, bez nekādiem pribambasiem, izņemot sāli! Tikko izņēmu no kūpinātavas! Kas var būt labāks par šo! Tas uz diviem, informācijai tiem, kam skaitīt patīk!:) Divas jau galdā.Skaisti!....tā ir īstā copes garša!;)
Bet kūpināta super!
Willy [21.04.22]: Praviets [5m]: Ceturtdienas vimbas cepetis. Kas var būt labāks par šo.... Majonēzē ar dārzeņiem un galvenais asakas nāk viegli ārā. Nākošā dienā veidojas zivs želejā. Kad vēl, ja ne tagad...Čo ta daudz!?tur jau kādas 6-7vimbas!?skaties man!Precīzi piecas, ļoti lielas....
Praviets [21.04.22]: Ceturtdienas vimbas cepetis. Kas var būt labāks par šo.... Majonēzē ar dārzeņiem un galvenais asakas nāk viegli ārā. Nākošā dienā veidojas zivs želejā. Kad vēl, ja ne tagad...Čo ta daudz!?tur jau kādas 6-7vimbas!?skaties man!
edvinss [16.04.22]: To putuplasta bumbiņu liek uz parsto āķi vai uz plasmasas mormiškasUz parasto āķi, kam garāka kājiņa.
nelietotaajs [16.04.22]: user1962 [58m]: edvinss [21:07]: Davis-Di Paldies un kādas krāsas plasmasa mormiškas ieteiktu ieteiktuVienkārši un efektīgi ir āķis ar spogulīti uz āķa kātiņa, bet ne lielu āķi. Ja labi ņem, ir likti karpu āķiPriekš kam jāliek karpu āķis, ja labi ņem?Ja copes brīdī trakā nepaķeras nekas labāks. Iemetienā pieredzējis copmanis nostājās aizmugurē pa metienam. Metot norāvu sistēmu un steigā uzliku gatavu karpu sistēmu Zlēkās . 3 vimbas paņēms