Boilas un to receptes

vai tad obligati javara?

nevar saripinat vienkarsi miklas bumbinas un likt ka boilu?
19.aprīlis 2008, 20:44 | links
 
ja kadam nav problēmu ar krievu valodu tad welcome"karpfishing.ru"tur vesela čupa gan ar receptiem gan paņemeņiem un tt....ne asakas a dažiem ja nevar neko atbildēt uz uzdoto jautajumu tad nevajag ab...irst citus............;000000000
25.februāris 2008, 20:26 | links
 
Sens boilu paņēmiens,izvāri kartupeļus,ar dakšiņu traukā sataisi putriņa-pieber mannā putraimus,sajauc.Pēc tam saripini bumbiņas,pēc karpu izmēra.Vārošā ūdeni lēnām saliec,kad uzpeld ar putu karoti ņem ārā un saliec uz papīra apžūt.Var arī smaržināt,tas pēc izvēles.Nenožēlosiet!
24.februāris 2008, 22:05 | links
 
Recepte karpu iebarošanai:1 kg kukurūzas putraimu, 1 porciju SALMO barības karpai, 1 paciņu vanilīna pulvera (zivīm), 1 kārbiņu atraktora karpām, lieku klāt 1 ēdamkaroti kaņepju eļļas, 1 paciņu kaņepju sēklu, 2 ēdamkarotes medus.
Gatavoju to visu šādi - uzvāru 3 litrus ūdeni un pievienoju tam medu, eļļu, vanilīna pulveri, kaņepju sēklas, atraktoru. Kad tas viss kārtīgi sajaucies, lēnām maisot, beru klāt 1 kg kukurūzas putraimu. Maisu līdz brīdim, kad parādās pirmie burbuļi, pēc tam katlam vāku virsū, no uguns nost, un lai barība lēnām atdziest.Parasti šo procedūru veicu iepriekšējā vakarā pirms copes. Tikai nedrīkst aizmirst, ka siltā laikā pēc 18-20 stundām barība sāk skābt un vairs nav derīga.Kad esmu jau ūdens malā, pabeidzu barību gatavot pilnībā. Putru vislabāk un ērtāk būtu iebērt speciālā jaukšanas spainī, lai vieglāk samaisīt. Tad ņemu paciņu karpas barības un cītīgi to iejaucu barībā. Konsistencei vajadzētu būt tādai, lai, viegli saspiežot saujā, tā nedaudz saliptu, bet, atsitoties pret ūdens virsmu, izjuktu sīkās daļiņās. Irdenuma dēļ šādu barību ar roku grūti tālu aizsviest, tāpēc labāk būtu iešaut ar kaķeni. Ļoti labu efektu dod, ja šādai barībai pievieno mušu kāpurus. Izmantojot šāda veida iebarošanu, gandrīz vienmēr no copes atgriežos ar zivīm.Bet proces prasa laiku,būtu feini nopirkt gatavu.
24.februāris 2008, 22:01 | links
 
javara ta pat ka pelmeni ne kad uzpel biski pagaidz un iznem
24.februāris 2008, 21:08 | links
 
Labi!!!Kilo kukurūzas putraimi,kilo zemeņu karpu barība,atraktori un to daudzums pēc iespējām,sauso samal dzirnavinas lidz miltu konsistencei,sesas olas plus atraktori un tad pa biskim liek klat sauso,kamer iegus ellastigu miklu!!!Saripini sev velamos bumbinu izmerus un liec varities,laiks atkariba no izmera!!!
24.februāris 2008, 21:04 | links
 
Grūti nav, bet piņķerīgi gan, es labāk nopērku.
24.februāris 2008, 20:59 | links
 
man diemzel nav pielikumi domaju taisit boilas jo veikala baigi dargas bet laikam loti gruti
24.februāris 2008, 20:56 | links
 
cik sen Tu ķer uz boilām un kuros ezeros!!!Boilu gatavošana viena no karpinieku aukstākajām pakāpēm,šodien kā reiz mēģināju uzrullēt vienu strēķīti,saldās lai riktīgi pakalst.lielu daļu info vari dabūt copeslietu pielikumos karpiniekiem!!!
24.februāris 2008, 20:54 | links
 
pasakiet kads ludzu kadu recepti boilam ka tas var pagatavot kas vajadzigs un kaa tiesi tas notiek labi butu ja pateiktu vismaz aptuvenas cenas
LUDZU LUDZU BUSU LOTI PATEICIGS
24.februāris 2008, 19:50 | links
 
kaa var boilas uz ta mata nostiprinat
kaa man to matu prasit veikala un vai visos tas ir
kas ir vajadzigs veel : boilas mats kas vel
vai boilas pardod mazakos iepakojumos neka 1kg pakas un vai tur ieksa ir vairakas garsas
kadas garsas ir labakas pavasari upe 6m dziluma un ari vasara rudeni
13.janvāris 2008, 11:07 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager