un cik ilgi var ēst 8kg kotletēs? pa abiem galiem nenāk laukā?jeb ej reizi pusgadā copēt?
5.oktobris 2018, 18:48 | links
Atlaist zivi ir ļoti labi un apsveicami,tik viens bet,ne visas atlaistā 100% izdzīvo.
BrunoL, 5.oktobris 2018, 16:27
galinieks73 [05.10.18]: sosale Tu vienīgais no C@R atbalstītājiem normāli pateici, ka var laist un nelaist, bet lielākā ( pati lielākā daļa C@R) uzspiež citiem copmaņiem, ka paņemt zivi ir slikti, vajag tik laist vaļa!Es tew cik mènešus atpakalj rakstiju, ka var panjemt vienu vai divas līdakas, tas nav nekas traks, bet tu jau tik dirs un dirs.
Tāpēc arī copes sabiedrība meklē iemeslus šai c@r- tikai C@R copes veidam, kā izspausmei un min iemeslus, kas var but dažādi.
Es zinu kurš te ir gejs.
Jon-Hill, 5.oktobris 2018, 13:47
viss ir baigi vienkārši copmans, kuram garšo zivis tās noķer un apēd, bet gejs uz copi iet tāpēc, lai gūtu baudu atlaižot un ķerot visu peec kārtas, kas peld. dažādi mērķi ir mums, nu neviens normāls cilvēks neies copēt ar c@R metodi - sakot , ka zivis neņem, bet atstāj nākamām paaudzēm atlaižot tās- dirsējs, tad viņš ir. Man nevajag ņemt visu peec kārtas, jo 2-3, citreiz vairāk man ir laivā , man pietiek!
galinieks73, 5.oktobris 2018, 12:16
galinieks73 [05.10.18]: protams, ka neesmu pačotaa Jūsu gejsportistu rajonaa!Tu vispār Zemmēru bende paklusē no taviem tekstiem un izpratni par copi, vēmiens naak.
krumujancis [04.10.18]: Bet nu ētikas problēmas Latvijā, diemžēl, ir visur.Tu panjēmi īsto piemēru Dalderus, tur tikkai gaļinieki brauc, zinu par ko iet runa, tas nav C&R cienīgs gājiens.
Azverins, 3.oktobris 2018, 13:27
kurš tew normāls C&R piekritējs kko sver aiz žaunām un vazā pa laivu??
tu aizej bik izglītojies šmurguli un tad te raksti kkādas stūlbības.
copmans22, 4.oktobris 2018, 12:19
Copman22 Paskaties vien, ko par Dālderiem raksta - un tad te sprēgā.
Ja citur ar karpām vēl kaut kā jēdzīgi, tad ar līdakām, lielākajā vairumā, vienkārši pretīgi izdarās, humānisti ibio!
Bet kāpēc Tu viņus par velti moki, ja neņem?
ieveeroju likimus :)
galinieks73, 5.oktobris 2018, 11:40
Bet kāpēc Tu viņus par velti moki, ja neņem?
ieveeroju likimus :)
galinieks73, 5.oktobris 2018, 11:40