Akmens_viesi!
Nevis nemāku strādāt uz publiku, bet to nedaru, nav mans mērķis, neesmu mēģinājis. Saki, ka es centīgi šeit “karājos”, varu tev paprasīt to pašu, kāpēc tu šeit tik centīgi “karājies”?
Esmu dzēsies ārā un teicis, paldies, lai kāds cits raksta par to, kas notiek, bet diemžēl tā cita nav. Tu saraksti muļķības pēc tam man raksta, ir zvanīts, man tāpat jāskaidro, vieglāk šeit. Saprotu, ja no šejienes pazustu, tev tas būtu ļoti ērti, varētu izvērsties visus muļķot.
Nemitīgi raksti, ka tevi apmelojot, kaut ko konkrētu vari minēt? Jeb tev ir vēlme, lai nolaižos līdz tavam intelekta līmenim. 30 dienas komentāri izskatītos “Kāpēc tu mani apmelo?”, mainītos tikai lietotājs, kurš nosūtījis ziņu, laiks un datumi, tad nu tiešām lasītājiem būtu interesanti.
Tev piedāvāja mosp un sevis slavināšanu veikt mosp lapā, tu tam nepiekriti.
Nav svarīgi, ko esi paveicis, ja vari izskaidrot to, kāpēc esi tā rīkojies un neesi klaji krāpis citus, svarīgi ir tas ko dari. Tu savukārt esi sevi iedzinis stūrī, tu tik ļoti baidies no patiesības, jo tā tevi vienkārši iznīcinās.
Pēdējā rindkopa ir tik skaista, bet ko pateici pēc būtības, ka darīji savu darbu, pievērsi uzmanību vietai, kurā makšķerē un copes politikā nesanāca (laikam zvaigzne traucēja nemitīgi).
Ja godīgi, man attiecībā uz tevi man ir daudz ko teikt, tikai ne man tevi vērtēt, ne sodīt, varu pateikt tikai to, nekad neesmu sapratis tādus cilvēkus kā tu, neesmu izpratis, kas liek tā rīkoties. Nemelojot, strādājot ar tiem kuriem interesē ko domā un vēlas makšķernieki un kuri vēlas uzlabot lietas, būtu panācis daudz vairāk, izvēlējies citu ceļu.
25.janvāris 2018, 21:49 |
links