ķer un atlaid

Dominē apšaubāms viedoklis, ka princips ņoķert un atlaist ir saudzējošs attiecībā pret zivīm
Šāds zemnieks ir kā melnsvārcis kurš svētulīgi no kanceles sludina dieva mīlestību, saticību, bet kad neviens neredz seksuāli izmanto kora zēnus. Šīs patētiskās kāda zemnieka rūpes un bažas par atlaisto zivju ciešanām nudien ir komiskas ja salīdzina kādas ciešanas tas gadiem nodara šauros nedabiskos apstākļos (lielāko tiesu tumsā, mitrumā, sūdos) spīdzinot dzīvniekus lai izspiestu no tiem maksimālu peļņu. Nevis nogalina uzreiz un apēd bet ilgstoši ņirgājas. Jā tādi mēs esam cilvēki, visnežēlīgākie no visiem radījumiem. Bet vismaz man nenāk i prātā citam copmanim pārmest sadismu un pašam sevi attaisnot. Lūk pārlieku lielu alkatību gan vienmēr pārmetīšu. Neej pie ūdeņiem kā uz savu kūti, tās zivis tu neizaudzēji.
19.janvāris 2018, 23:36 | links

Kaut kā nelabi ož, kā kaķi piemīzuši.

Makatanav, 19.janvāris 2018, 23:10

Nu gribās taču nabadziņam savu naidu izkliegt , gribās !
Valdība vieni zagļi un idioti , krievi lur pie robežas , netā visās lapās tikai stulbeņi un pat CL plesigais !
Kā Tev neiet ;) !
19.janvāris 2018, 23:29 | links

Es arī vistas neaudzēju un nekā no tā nesaprotu, varbūt uzcept kādu idiotisku esejiņu plēsoņas stilā kādas necilvēciskas mokas tās tibiņas pārcieš viņa kūtī-konclēģerī, kā tiek pazemotas viņu tiesības kad konfiscē jaundzimušos ?

Sulla, 19.janvāris 2018, 23:06

Atkal garām !
Es Tev par vārtiem , Tu par balerinam !
Diemžēl cilvēki ir tadi radījumi kas bez ēdama nevar iztikt !
Gan tibiņas gan zivtiņas ir ēdamais !
Bet nav spēļmantiņas , kuras var mocīt kad iegribas ! Un bezjegas ! Es savas vistiņas turu tieši tādam mērķim un arī zivis ķeru tāpēc !
Mja , zūd seņču mācības , zūd !
Patik sens indiāņu teiciens ! Kad balģimis nocirtīs pēdējo koku , tad sapratīs ka nauda nav ēdama !
19.janvāris 2018, 23:20 | links

Ir te viens forš chuoms. Arvis_An saucās. Viņam ir alerģija pret kaķiem. Skatos, ka viņš nav vienīgais. :)
19.janvāris 2018, 23:19 | links

Labāk, ja tiem kas vēlas būt muļķi atļauj to darīt. Nav šādu indivīdu nemaz tik daudz, bet internetā pieejamās bļaušanas platformas viņiem dod plašas iespējas skaļi paust savu bēdu.
19.janvāris 2018, 23:16 | links

Bija tāda veca anekdote par milici un papagaili...
19.janvāris 2018, 23:12 | links

Kaut kā nelabi ož, kā kaķi piemīzuši.
19.janvāris 2018, 23:10 | links

Rižikiem visa tā cepšanās taču tikai aiz pašu nepilnvērtības sajūtas. Tiek meklētas trulas atmazkas, no pirksta izzīsti izdomājumi un vēl trulāki savu izdomājumu atspēkojumi. Un patiešām izskatās, ka mājās ar viņu neviens nerunā.

Makatanav, 19.janvāris 2018, 22:54

Kas ir Makatanav čuriņš raustas , bailites ja !
Sac lietot sinonīmus !
Saki droši _ tā riža mauķele plesigais _ !
19.janvāris 2018, 23:09 | links

Es arī vistas neaudzēju un nekā no tā nesaprotu, varbūt uzcept kādu idiotisku esejiņu plēsoņas stilā kādas necilvēciskas mokas tās tibiņas pārcieš viņa kūtī-konclēģerī, kā tiek pazemotas viņu tiesības kad konfiscē jaundzimušos ?
19.janvāris 2018, 23:06 | links

Jā jā atkal baltais tētiņš kur vēl tikai labu, pārējie nelieši :) arī tava apēstā zivs tieši tikpat daudz vēlas palikt savā stihijā kā tā lašu mamma (es gan nevienu lašu mammu no nārsta ligzdas neesmu norāvis un arī nevienu norāvēju neaizstāvu). Cik ikrainas vimbas esi izrāvis no Ventas un apēdis ? Devi tām iespēju iznārstot ? ;) Tev večukiņ ļoti švaki iet ar salīdzināšanu un iztēli un vispār dabas procesu izpratni.

Sulla, 19.janvāris 2018, 22:46

Atkal garām ! Vimbas , lašus , foreles un vēl dažas zivju sugas nemakšķereju ! Orentejos uz Latvijas sarņu zivim !
Karpam , asariem , pa kādam linim ! Špiningojot trāpās līdakas ! Un tas ir viss mans iegūstamo zivju klāsts !
Protams piezveja trāpās arī pārējās , tad tiek vērtēts vai būs dzīvotāja vai nē !
19.janvāris 2018, 23:00 | links

Rižikiem visa tā cepšanās taču tikai aiz pašu nepilnvērtības sajūtas. Tiek meklētas trulas atmazkas, no pirksta izzīsti izdomājumi un vēl trulāki savu izdomājumu atspēkojumi. Un patiešām izskatās, ka mājās ar viņu neviens nerunā.
19.janvāris 2018, 22:54 | links

Jēziņ pat karā smagi ievainotos ar norautam kājām glābj un ārstē un dod iespēju dzīvot, neskaitāmi izdzīvo pat pēc šāvieniem galvā. Bet te viens lauku pamuļķis bezatskabargas āķa dūrienu skrimšļainā zivs žoklī salīdzina ar neizbēgamu nāvi :) Nē nu klauns kas klauns!

Sulla, 19.janvāris 2018, 21:09
Gribi ķert kaifu un nedarīt pāri , noperc ūdens drošo fotoaparātu un daivinga komplektu ! Fotogrāfe un liec bildes , es personīgi Tev pateikšu paldies un atbalstišu !

plesigais, 19.janvāris 2018, 21:29

Nemoki bezjegas zivis un nelielies ar to !
Ja ej ķert savam galdam vai labam draugam , uz priekšu ! Noķeri laša vieta taimiņu , negribi ! Prātīgi atlaidi ! Paldies Tev par to un ne asakas nākošajā cope !
Bet debili ķert tikai lai nofotografētu un ieliktu netā , skatieties kads es meistars ! Un vēl atrunātos , nu zivis jau neko nejūt ! Un viņai nekas nenotika , caurums lūpā !
Beidz ;) ! Tur jābūt stulbakam par bijušo kolhozu pēdējo plenci !
19.janvāris 2018, 22:51 | links

Jā jā atkal baltais tētiņš kur vēl tikai labu, pārējie nelieši :) arī tava apēstā zivs tieši tikpat daudz vēlas palikt savā stihijā kā tā lašu mamma (es gan nevienu lašu mammu no nārsta ligzdas neesmu norāvis un arī nevienu norāvēju neaizstāvu). Cik ikrainas vimbas esi izrāvis no Ventas un apēdis ? Devi tām iespēju iznārstot ? ;) Tev večukiņ ļoti švaki iet ar salīdzināšanu un iztēli un vispār dabas procesu izpratni.
19.janvāris 2018, 22:46 | links

Nu re pat lauku večukiņam tomēr gribas vēl padzīvot. Ar to arī viss pateikts, nespried aplami par to ka zivs vairāk vēlas atrasties uz vakariņu galda nevis atgriezties savā stihijā, kaut vai ar caurumu lūpā.

Sulla, 19.janvāris 2018, 22:20

Protams Sulla protams !
Kaut vai tāpēc lai mazdēlam iemācītu paņemt no dabas tik cik ir nepieciešams !
Nevis grabt bezjega un sevi ataisnot , zivis taču neko nejūt ! Un mežā koku taču tik daudz !
Un valsts kasē naudiņa nesmird !

P/S un es nespriežu , kur lašu mamma vairāk vēlas but ! Uz galda vai netraucēta savā nārsta vietā !
Es spriežu par tiem onkuļiem kam prieku sagādā vienkārši sava prieka pēc noraut to lašu māti no ligzdas , samocit un iemest atpakaļ !
19.janvāris 2018, 22:40 | links

rzelts [19.01.18]: Esmu copmanis un mednieks, tad nu tā...
Liela daļa mednieki ir gaļinieki tā pat kā copmaņi BET...
Tie kas piekopj selektīvas medības, pirms šauj apskata lopiņu, atšaujam Briežiem - klibos, ar šķībiem ragiem un kkārtīgus trofejniekus...
Perspektīvos nešaujam... Ja nevar saredzēt - gaili nespiežam...
Cūkām tā pat... Gaļai mazos pērnos garšīgos, un ja gafās tad lielo trofeju.. ar pārējiem zvēriem tieši tā pat...
Uzskatu ka ar zivīm arī tā vajadētu, ēšanai piemēram līdakas no 50 līdz 60cm un paturam trofejas virs 10kg lai galvu var izkaltēt
Tas pats arī ir ar zemūdens medniekiem, pats arī ar to vasarās nodarbojos, aizraujoši un ne vienmēr pat izšauju. :) Bet tiem kas te vaid par to nav pat nojausmas.
19.janvāris 2018, 22:30 | links

Sarunaju kaiminj puikas kam vel nau licenze japerk mazgadigos 10.lai slido pa ezeru un es uz vinju rekjina varu 20 udaa ielikt vo bus shance..:))
19.janvāris 2018, 22:30 | links

Labāk paņem divlitrīgo bamsli lai roķeles netrīc piecērtot puspuvušās auklas.D
19.janvāris 2018, 22:21 | links

Nu re pat lauku večukiņam tomēr gribas vēl padzīvot. Ar to arī viss pateikts, nespried aplami par to ka zivs vairāk vēlas atrasties uz vakariņu galda nevis atgriezties savā stihijā, kaut vai ar caurumu lūpā.
19.janvāris 2018, 22:20 | links

Alabunakti zivju c&r mocitaji ..cerams nevaresiet aizmigt,jo rit laizu uudas likt..tik murgos neizkritiet no gultas:))
19.janvāris 2018, 22:17 | links

Eh idejas vārdā un lai beidzot tiktu vaļā no šitā uzmācīgā aprobežotā tipa varētu pat piekrist plēsoņas aicinājumam, tik tad būs abiem jāpiedalās. Es saprotams ļaušu sevi pavazāt mono auklā ar kādu arī copēju raibos (tomēr rāvienus vairāk amortizēs), bezatskabargu āķis lūpā. Un ne jau ūdenī, zivs tur ir savā stihijā kad to velkam klāt, tātad es kādā pļavā. Es izturēšu tās dažas minūtes, tad ļaušu sevi nobildēt un palaist vaļā. Tas vai man lūpas pušumā iemetīsies gangrēna, vai nomiršu no spēka izsīkuma lai paliek manā ziņā. Bet plēsoņam gan likšu tā padziļāk ierīt ko gardu, kādu desas šķēli un tik tad piecirtīšu. Kad pievilkšu klāt tad uzkabināšu uz lielāku āķi (kukanu), paturēšu uz tā vairākas stundas un tad saprotams nositīšu ar mietu, nu pēc paša vēlēšanās ;) Un saprotams viņa ģimene man pateikts par to lielu paldies, nu ka neatstāju dzīvu.

Sulla, 19.janvāris 2018, 22:02

Un atkal garām ;) !
Sulla es sevi neslaveju un nelielos , ka arī neceņšos ar samazgam apliet citus !
Pret zivim noķertajam izturos ar cieņu , lietoju tikai ūdeni uzglabājamo tikliņu ! Paturamas zivis nogalinu uzreiz un piezvejas vai zemera atlaižu bez foto un bučošanas !
19.janvāris 2018, 22:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager