Lai nu kā, bet Partizan marketing rulzz
Par JIG.LV !!
Par JIG.LV !!
25.maijs 2018, 17:48 | links
plesigais [25.05.18]: Jurasasaris [13m]: Pajolic jau sak slanjus dalit ..uz ezera visi vienadi ..atceries burtnieks katru gadu pa vienam savac sev..Neko nedalu.. tas zarazam, lai saprot ka c&r nav tikai dikdieņu izpriecas.:DDDD Viņš tāpat to nesapratīs, ka noliedz ka spiningo ar vobleriem kuriem IR trīsžuburi, kas pēc viņa vai viņa ,, otrā es - zinātnieka,, domām ir normāli un nemaz netraumē zivi tā ka var C&R un nedomāt ka tā rīt jau peldēs ar uzpūtušos vēderu.
Jurcik, 25.maijs 2018, 15:57
JURCIK ;) !
A kas tad ?
Atslābināties Relaksēties , var simts un viena veida !
Tīrs ķer un atlaid proces ir tikai un vienīgi izprieca !
Izprieca par to ka esi gudrāks par stulbu un bezjūtīgu zivi !
Stundām vicinat špini līdaku nārsta laikā , un lepoties ar to ka esi visas atlaidis !
Pareizais ne ? Malacis ?
Nu sāp zivij tāpat kā Tev ! Un sāpes otrām nodarīt ( bez vajadzības ) - !
Nu skaidrs tātad tas bij kāds pārdevējs, pēdējā gada laikā cik esmu iegriezies vairs neesmu viņu saticis, žēl, šis tas palika neizrunāts par vienu tēmu forelēšanas inventārā, toreiz slēdzāties ciet, neērti bija ilgāk aizkavēt.
Karlis_K, 25.maijs 2018, 16:24
Kada atpakaļgaita.. tu noliec c&r atbalstitajus kā copes veikalu ipasnieks un tagad Tu man prasi rakstit kaut ko ne pa tēmu.
Man šī bernišķība nav pieņemama.
Jurcik, 25.maijs 2018, 16:14
Jurasasaris [13m]: Pajolic jau sak slanjus dalit ..uz ezera visi vienadi ..atceries burtnieks katru gadu pa vienam savac sev..Neko nedalu.. tas zarazam, lai saprot ka c&r nav tikai dikdieņu izpriecas.
Jurcik, 25.maijs 2018, 15:57
Nudien dīvains iespaids, lai arī zarazu personīgi nepazīstu, bet pirms pāris gadiem viņa bodē pērkot šo to forelēšanai sanāca visai gara saruna ar pārdevēju, lielu druknu vīru. Biju pārliecināts ka tas šefs, rādīja man savus foreļu mānekļus, lielīja mikrošūpiņus. Iemānīja man ar vienu, nav tik medīgs kā solīja, bet pāris smukas alatas ir noķertas. Nebija krāsa kādu vēlējos, bet teicās ka pasūtīšot drīz no ukraiņiem jaunu partiju. Jūsmīgi stāstīja par braucienu uz Z-Latvijas upīti kur varot až 50 foreles pa dienu noķert, un atlaist saprotams. Nu domāju bij tas zaraza vai ne, jo nu pēc izteikumiem kā diena pret nakti :)
Karlis_K, 25.maijs 2018, 16:06
Zaraza, nepaliec smieklīgs. Kontrole savu sakamu un neapvaino citus.
Viss, pietiek par šo!
Jurcik, 25.maijs 2018, 16:02
Kā tad rudās vecās kiskas jāglauda tik pa spalvai. Tad tie sāk murrāt, lien klēpī draudzēties. Un uzreiz aizmirsīs ka šitas šogad ar vismaz 60 mēra līdakām veicis baiso sadistisko ķer un atlaid rituālu, izlauzis tām zobiņus, saplēsis žauniņas, izdupsējis (kas vēl tur bija no ģeniālo grafomānu leksikona?) :D Otrs atlaidis varbūt tik 6, bet tā kā pa spalvai neglauda, tad iemīzīsim tam kurpē, vot tā!
Juris_O, 25.maijs 2018, 15:13
Daddy_j,nu jop...,pa kādām kūtspakaļām Tu copē,ja nevari pats paēst,cmuko kaimiņieni,priekšnieku un padotos piebarot?
PS
Protams,bez personīga labuma gūšanas!
BrunoL, 25.maijs 2018, 15:59
Iespejams nesaprotu copes biznesu, bet ja copes veikalu ipašnieks uzpļūta klientiem potencialajiem, tad man tas nav pieņemami. Bet katram savs bizness un klienti. Tapat ir ari klienti kam nav pašcieņa un ir klienti kam ir.
Jurcik, 25.maijs 2018, 15:49
Jurasasaris [25.05.18]: Pajolic jau sak slanjus dalit ..uz ezera visi vienadi ..atceries burtnieks katru gadu pa vienam savac sev..Neko nedalu.. tas zarazam, lai saprot ka c&r nav tikai dikdieņu izpriecas.
Guntar, mēs Tev cauri redzam - āķus ar atskabargām tirgo? tirgo! nu lūk... kāds tur C&R :)
Kā Burtniekā gāja, solīto programmu izpildīji?
daddy_j, 25.maijs 2018, 15:41