Tā vien liekās, ka daudziem šajā tēmā rakstošajiem, jau labu laiku kā ir notikusi pašiem savu (divu) ikru rezorbācija :)
Paldies, kungi, par jautro lasāmvielu.
parkotajs, 24.maijs 2018, 22:57
Jums taisnība kungs, par to ikru, kā Jūs tur esat rakstījis, rezorbāciju.
Tas jau ir noticis ļoti, ļoti daudziem Latvijas iedzīvotājiem, un ne tikai C&R atbalstošajiem makšķerniekiem.
Visi zin, ka uz ceļiem, atrodoties satiksmē, ir obligāti jāievēro Satiksmes noteikumi un arī to ar ko šī neievērošana var beigties.
Šogad, piemēram, februāra mēnesī vien, katru dienu policija par šo visiem labi zināmo noteikumu pārkāpumiem ir sastādījusi vidēji ap 500 protokoliem dienā, vidēji katru dienu 5 cilvēki braukuši piedzērušies, vidēji 3 cilvēki dienā braukuši narko tvaikā, kopumā mēnesī 101 cietušais, un 6 - viszinošākie, vislabākie un visātrākie autobraucēji ir bijuši tā savus ikrus norezorbējuši, ka nācies vien aiziet bojā, lai tiem vieglas smiltiņas.
Tas nu par to, ko autobraucēji visi zina un IT KĀ saprot. Bet valda šī ''nekļūdīgā'' pārliecība - ko tie tur, tie jau troļļi, nekā nezin un nesaprot, bet ES, lūk, esmu kaut kas, un drīkstu, varu visu. Tad arī savu saņem pēc pilnas programmas.
Ja tas tā ir vispārsaprotamās nedebatējamās, lietās, ko varam gribēt saistībā ar C&R?
Tur jau tikai runa par līdaku dzīvībām un veselību, taču kam tās līdakas un to veselība rūp vispār?
Ir tikai Manas iespējas, Mana izklaide, Mana lielā gribēšana noķert un tad aizsviest atpakaļ to lielo mammu - Tas ir tas svarīgākais! Un bizness šo vēlmi uztver, un viss notiek.
Par morāli šeit runāt pilnīgi lieki, tieši tāpat kā uz ceļiem.
Tā ka domājiet, kungi, kā jums tur ir ar tiem ikriem!