to Akmens viesis
Es uzticos esošajiem datiem, jo citu nav, un uz ūdeņiem sajūta liecina līdzīgi, ka tā varētu būt. - apmēram 33% domā par cr pozitīvi, apmēram 33% neitrāli, jo mēdz gan apēst, gan atlaist (es tai skaitā), tad ir aizvainotie, es domāju, pārsvarā vecākajā paaudzē un mazizglītotajā grupā, kuri iedomājas, ka viņiem kaut ko atņems....
Tā aizdomājos, kurā tad kategorijā pēc Viesa klasifikācijas ierindot sevi?
Mēdzu ķert tieši tik, cik gribētu, ja noķeru cik gribu, pāreju uz mammu netraumējošu copes veidu, pilnīgi neatzīstu C&R,tādu, kāds tas pašlaik tiek reklamēts, kā totālu zivju veselības cūkošanas paņēmienu, turklāt neesmu ne nabags, ne laucinieks.
Ja nu vienīgi vecāks par vienu otru šeit rakstošu gudrinieku, kuram vēl mātes piens aiz lūpas, bet savs viedoklis jau ir.
Bet, tieši tāpat kā valsts vadībā, kur netiek ievēroti un atzīti ne objektīvie ekonomikas likumi, ne gudrāko valsts cilvēku, gan biznesa, gan politiķu, ieteikumi, tāpat ir mums šeit copes lietās. Katrs dzird tikai sevi.
Ja nav citu argumentu, uzsākas zākāšanās. Tad tu esi lauķis, muļkis, dzērājs, gaļenieks, un kas tikai vēl nē.
Nenoliedzu, ka arī pašam kādreiz sanāk dusmas par to, ka komentētāji nelasa to, kas rakstīts, bet komentē to, ko paši izdomā, ka tas ir uzrakstīts.
Bet tur jau neko, cik jau tā prāta ir, tik ir. Tāpēc jau arī ir tā, ka reāli dzīvē viens ir miljonārs, jo tam ir pavisam cits redzējums uz lietām, bet daudzi citi viņam ūdeni pienes.
Varu novēlēt arī pašam AV piedomāt pie saviem tekstiem. Tas nu noteikti palīdzētu karjerai.
9.marts 2018, 14:12 |
links