nu nožēlojama ir šī 90 to gadu paaudze, vieni tirliņi ar utopiskām idejām.....
pelecis, 8.marts 2018, 20:10
Jo vairāk mācos, jo labāk zinu un saprotu, cik maz es zinu!
Šeit pārsvarā uzstājas zēniņi, kuri zina visu. Taču, tas, kurš zina visu, faktiski nezina neko.
Taču katram ir savs iemesls lai tā uzvestos.
Viens ir copes lietu tirgotājs - tam svarīgi būt apritē, cits sportists, kuram nav savādāku iespēju iegūt sabiedrības ievērību, taču īpaši svarīgs ir viņa krāniņa garums, un vajadzība pēc sponsoriem, cits ir ar nelieliem ienākumiem - tam, ārpus tīra hobija, nepieciešamas arī zivis, loms, turpretī vēl kāds cits - kuram pietiek līdzekļu gan normālai dzīvei bez aizrautīgas ikdienas strādāšanas, gan copei un citiem hobijiem.
Līdz ar to, katram ir arī savs saprašanas līmenis savu, tieši individuālo zināšanu apjomam atbilstošs.
Un izskatās, ka šādā kompānijā kopsaucēju atrast ir ļoti grūti, ja pat neiespējami.
Personīgi man ir pilnīgi vienalga, izvelku savā copes reizē kādu zivi vai nē, taču tā nu ir iznācis, ka ir uzkrāts pietiekams apjoms zināšanu, lai nav jābrauc mājās tukšā gandrīz ne reizi.
Taču mans līmenis nepieļauj ņirgāties ne par zivi, ne arī kādu citu DZĪVĪBU, ko daudzi šeit gluži vienkārši nekādi nespēj saprast.
Tāpēc īpaši iebilstu pret to, ka jāķer un jābučo tieši mammas. Ja negribi paturēt - neķer viņas, liec mierā!
Ķer zivtiņu, kura vēl nav izaugusi, un kura var arī nemaz neizaugt pat tad, ja to nenoķersi.
Un tad laid to atpakaļ, ja tā paredzēts MN.
Nu nevajag cūkot zivju resursus ar kaut kādu speciālu C&R kampaņu, kas galu galā taču neko nesaglabā. Kā to var nesaprast?