nu nožēlojama ir šī 90 to gadu paaudze, vieni tirliņi ar utopiskām idejām.....
8.marts 2018, 20:10 | links
andruxa [08.03.18]: Es noeju lejā uz upi, iemetu desmit reizes rotiņu, noķeru asarus pusdienām.Dziļdomīgi..
Vai braucu uz pilsētas veikalu, iztērēju naudu degvielā, un vēl pirkumā par zivi. Nerunājot par to, kur viņa ķerta, cik svaiga utt utjp...
Tas tā, Tava līmeņa truls salidzinājums. Ja tā vēlies.
Ko tagad smilkstēsi, pajolīti? :D
Nevajag krist galējībās, ne uz vienu, ne otru pusi. Ne asakas ;)
Abavnieks, 8.marts 2018, 16:53
Tiešām Latvijā ir tādas upes kur 10 reiz iemetot rotiņu saķer asarus pusdienām? ) Varbūt īsti nesapratu bet sanāk ka Jums pēc pusdienām jāiet uz upi un tas 21.gadsimtā? Un bildē izskataties jauns un veselīgs. Varbūt jāatrisina problēma lai nevajadzētu pēc pusdienām iet uz upi? Jums cope ir hobijs patīk ja arī neķeras?
Es noeju lejā uz upi, iemetu desmit reizes rotiņu, noķeru asarus pusdienām.
Vai braucu uz pilsētas veikalu, iztērēju naudu degvielā, un vēl pirkumā par zivi. Nerunājot par to, kur viņa ķerta, cik svaiga utt utjp...
Tas tā, Tava līmeņa truls salidzinājums. Ja tā vēlies.
Ko tagad smilkstēsi, pajolīti? :D
Nevajag krist galējībās, ne uz vienu, ne otru pusi. Ne asakas ;)
Abavnieks, 8.marts 2018, 16:53
Aigarsbergs [08.03.18]: Abavnieks [9m]: Jurcik [8m]: Ja nu gadījumā kāds vel domā, ka cope nav hobijs, bet gan partikas ieguve, tad varu jus apbēdināt.. jus savā ģimene esat lielālais melis, laika zaglis un sliktăkais tēvs vai vectēvs. Jus apdalat savu ģimeni un melojiet viņiem.Tu man noteiksi kas un kā man ir izdevīgāk? :D nesmīdini, pajolīti :D
Laikā kad copejat jus varat strādāt un nopelnīt 10x vairāk naudu, lai nodrošinātu ģimeni ar tăm pašăm zivim no godīgā vietējā zvejnieka, jums paliks nauda savas ģimenes labklājībai un veltīsiet laiku berniem, mazbērniem.
Esiet godīgi pret sevi un saviem tuvajiem."Godīgais zvejnieks"
No kura nopirkt zivis...
Bet makšķernieks, kurš noķer līdaku, atnes mājās..... jau kļūst negodīgs?! :D
Pats saprati, ko uzrakstīji?!
Piedod, slima suņa murgi :D Jo tālāk šo visu lasu, jo... ārprātsPajolīt, izlasi vēlreiz. Ļoti laba doma izteikta.
Ja brauc uz copi gaļas dēļ, nav vērts, ir izdevīgāki varianti.
Ja uz copi brauc hobijw dēļ, ar lomu dari ko gribi, likuma normās.
Addd, jau nesen rakstju, ja zini, ka laidīsi vaļā, tad izmanto pienācīgu inventāru. Man pagajušo gad no 100 līdakām 3 bija ar asinīm. Visas atbrīvoju, jo bija vēsi laika apstākļi un ūdens.
Jurcik, 8.marts 2018, 16:10
Es laistu vaļā jo negaršo lielas līdakas. Un man nebūtu kur likt tik daudz gaļas un nefanoju par saldētām zivīm. Kam garšo lai patur ja vienīgā zivs pa dienu un kauns atgriezties pie sievas tukšām rokām )
andruxa, 8.marts 2018, 16:02
"Godīgais zvejnieks"
No kura nopirkt zivis...
Piedod, slima suņa murgi :D Jo tālāk šo visu lasu, jo... ārprāts
Abavnieks, 8.marts 2018, 16:40
Abavnieks [08.03.18]: Jurcik [8m]: Ja nu gadījumā kāds vel domā, ka cope nav hobijs, bet gan partikas ieguve, tad varu jus apbēdināt.. jus savā ģimene esat lielālais melis, laika zaglis un sliktăkais tēvs vai vectēvs. Jus apdalat savu ģimeni un melojiet viņiem.Pajolīt, izlasi vēlreiz. Ļoti laba doma izteikta.
Laikā kad copejat jus varat strādāt un nopelnīt 10x vairāk naudu, lai nodrošinātu ģimeni ar tăm pašăm zivim no godīgā vietējā zvejnieka, jums paliks nauda savas ģimenes labklājībai un veltīsiet laiku berniem, mazbērniem.
Esiet godīgi pret sevi un saviem tuvajiem."Godīgais zvejnieks"
No kura nopirkt zivis...
Piedod, slima suņa murgi :D Jo tālāk šo visu lasu, jo... ārprāts
Ja viennozīmīgi skaidrs, ka zivs nav dzīvotāja loģiski būtu paturēt. Un uzreiz jautājums par inventāru. Ja zemmērs - kā tu viņu atlaidīsi?
Makatanav, 8.marts 2018, 15:47
Jurcik [08.03.18]: Ja nu gadījumā kāds vel domā, ka cope nav hobijs, bet gan partikas ieguve, tad varu jus apbēdināt.. jus savā ģimene esat lielālais melis, laika zaglis un sliktăkais tēvs vai vectēvs. Jus apdalat savu ģimeni un melojiet viņiem."Godīgais zvejnieks"
Esiet godīgi pret sevi un saviem tuvajiem.
krumujancis [08.03.18]: Krumjanci, tad kad tavu tekstu parkopeju, tad saki, ka nespēju domāt. :D Diez ko tu par sevi domā... :))Tad tev piekabinās ,, dauņa zīmolu,,!
Bus labāk, ja tu te nerakstīsi vispār savas muļķības. Nav tava tēma.
Jurcik, 8.marts 2018, 16:06
Būtu labi, ja man neieteiktu, ko darīt vai nedarīt. Pagaidām vēl esmu spējīgs to pietiekoši labi saprast pats. Tā ka nevajag... tēlot pārgudro.
Ja kāds nav spējīgs tik tālu aizdomāties, tad padalīšos tieši ar savu rīcību labas copes, razdāčas, laikā.
Man nekad nav bijis problēmu noķert tik daudz zivju, cik gribu, gandrīz nevienā copes reizē tajos ūdeņos, uz kuriem vairāk vai mazāk pastāvīgi braucu makšķerēt.
Tad, kad esmu noķēris iecerēto mēra zivju skaitu, vienkārši nomainu copes inventāru, un pāreju uz mazāka izmēra zivju ķeršanu, piemēram, asaru, kuru lielāko tiesu var laist atpakaļ nenodarot īpašu kaitējumu resursiem. Pat tad, ja kāds no tiem saslimst, vai pat iet bojā, jo tiek apēsts vienalga.
Un NEKAD neturpinu ķert mammas, lai tās bučotu un atlaistu!
krumujancis, 8.marts 2018, 16:08
Krumjanci, tad kad tavu tekstu parkopeju, tad saki, ka nespēju domāt. :D Diez ko tu par sevi domā... :))
Bus labāk, ja tu te nerakstīsi vispār savas muļķības. Nav tava tēma.
Jurcik, 8.marts 2018, 16:06