Tieši pierīga ir noštopēta ar žogiem gar ūdeņiem. Tur laikam vienīgais paņēmiens kā ar to cīnīties būtu - izbraukt gar ūdensobjekta krastu ar buldozeru 10m platumā un visu nošķūrēt. Iepriekš kādu mēnesi pabrīdinot, ka tā tiks darīts un vienkārši izdarīt! Citur Latvijā nav tik izteikta šī negācija. Man pašam ir īpašumi gar ūdeņiem, bet es nekad nebūvēšu žogu pie, vai nedod dievs, gar tiem. Man tas liekas stulbums kaut vai no tā viedokļa, ka tie kas to dara, sevi nodala un ierobežo savu skatu un pārvietošanos.
Tajā pašā laikā man arī nereti parauj skrobe, ka manā nopļautā noriņā, iekoptā peldvietā vai ierīkotā makškerēšanas vietā, kas ir manā īpašumā, es vai man pietuvināts nevaru kad grib tur netraucēts atpūsties vai makškerēt tāpēc ka kāds jau man neprasot tur ieriktējies.
Vērtējot situāciju, ir jau pienācis laiks pārskatīt visu likumdošanas bāzi šajā jautājumā un SKAIDRĀK definēt ko, kur, kā un kurš var darīt.
Tajā pašā laikā man arī nereti parauj skrobe, ka manā nopļautā noriņā, iekoptā peldvietā vai ierīkotā makškerēšanas vietā, kas ir manā īpašumā, es vai man pietuvināts nevaru kad grib tur netraucēts atpūsties vai makškerēt tāpēc ka kāds jau man neprasot tur ieriktējies.
Vērtējot situāciju, ir jau pienācis laiks pārskatīt visu likumdošanas bāzi šajā jautājumā un SKAIDRĀK definēt ko, kur, kā un kurš var darīt.
24.janvāris 2025, 11:01 | links