Vincents [10.11.23]: svens76 [51m]: Vincents [47m]: svens76 [13:40]: Vincents [13:39]: L200 [9:46]: RaimisD [Vakar]: Skatījos podkāstu Copes frekvence, intervija ar Armandu Ērgli.nu ja tev no tā vieglāk paliek, vari tā domāt:))))
Armands bišķi sacepās par tiem kas saka, ka viņi bez savām tehnaloģijām neko nevarētu noķert.
Izteica šādu priekšlikumu.
Citāts.
,,Ja kāds no tiem komentātoriem ir reāli gatavs izaicināt mani, es esmu gatavs jebkurā laikā salikt viņu. Ar airiem, bez nevienas tehnaloģijas, jebkurā ūdenstilpnē"
https://youtube.com/shorts/fBbCmi_pop4?si=rGOthBkme9nhd2Vd
Kāds no foruma matadoriem grib mest Armandam izaicinājumu ? ;)Agrāk ar Armandu daudz kopā copējam, dzīvoja viņš man kaimiņos, uz copi brwuca ar vilcienu, sakarigs čalis bija. Tagad čalim snīpītis ir gaisā.Jā, laiks maina cilvēku. Viņš tak ar ir viens no tiem MN bīdītājiem ar Svenu. Tikai tāda nianse:
No vienas puses baigais MN sprediķotājs, bet dzīvē nekautrējās pats tos noteikumus neievērot. :)
Un tas ir tas, kurš mācīs pārējos copēt.pačuksti varbūt ko tieši neievēro?Skatos, tev atmiņa ,, īssa,, . Jūs jau tās izmaiņas tur bīdat, pajautā pats, lai viņš tev pastāsta, ja pats nezini. Bet zinu, ka zini tiksi muļķīti te tēlo. :) Ar pozitīvismu man viss kārtībā, tik tā jūsu darbošanās ar tādām padomju metodēm/ pa kluso/ , riebjas.nu ja riebjas, tad būs jāpiecieš acīmredzot:)Un neprasi citiem , ko ,, čukstēt,, ja pats nevari pār lūpu pārspļaut, kad tev jautā: kādas izmaiņas tur mēģinat izbīdīt! :) Tu es saprotu esi šai forumā norīkots, veidot ,, pareizo viedokli,, . ;)
10.novembris 2023, 16:03 | links