Varu apgalvot vienu.
Urlas šaus salūtu 23:00
Tie kas šaus 24tos tie ir mūsējiē.
Urlas šaus salūtu 23:00
Tie kas šaus 24tos tie ir mūsējiē.
29.decembris 2022, 22:38 | links
RaimisD [29.12.22]: Struganitajs [38m]: Drīz aizmirsīsim kā staigāt, bez kamerām un sensoriemJā, tā ir.
Nav tā ka baigi uzticos tehnaloģijām. Bet ērti, tās iemidzina mūsu uzmanību.
Nē nu šoreiz tas sanāca vienkārši stūlbi.
Izņēmu paunas no grabžnieka un tupa aizmirsu aizvērt.
Sūdi notiek :)
RaimisD [29.12.22]: https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyiJa kāds rīkosies līdzīgi, tad skaitiet šeit.
Struganitajs [29.12.22]: Drīz aizmirsīsim kā staigāt, bez kamerām un sensoriemJā, tā ir.
RaimisD [29.12.22]: Dzīve ir ironiska. Augstākajam ,tomēr ir lieliska humora izjūta.Drīz aizmirsīsim kā staigāt, bez kamerām un sensoriem
Man autiņam šodien beidzās KASKO .
Es vairāk kā 15 gadu maksāju par šo opciju, bet nekad nebiju izmantojis.
Šodien paskatījos, ko brokere piedāvā, kādas cenas. Bet tad vienā brīdi saku sev Skarletes vārdiem: ,, par to es domāšu rīt" atliku šo darbiņu.
Bled, šodien vakarā ņēmu un iepiržu garāžas vārtu ailē ar atvērtu grabažnieka vāku. :)))))
Sensori netīri, pīkst nonstopā, kamera ar netīra sūdu redz ko ( nav jau Preilietis būvētā )
A tur bagūža vāks jāmaina, jākrāso.
Ieberziens uz četrām pakām kā minimums.
Vai nav maucība :)))
RaimisD [29.12.22]: Batlers [19:03]: Piesaki pēc kādas dienas, tik laicīgi samaksā,,,Tas neder.Iepriekšējā līguma bildes arī der tàdos gadījumos. Es jau 4 gadus sūtu vienas un tās pašas bildes :))
Tur pirms jauna līguma auto fočenes vajag nosūtīt :(
Batlers [29.12.22]: Piesaki pēc kādas dienas, tik laicīgi samaksā,,,Tas neder.
normunds.grabovskis [27.12.22]: hei! varbūt kāds zina, kur varētu iegādāties strauta vai varavīksnes foreļu mazuļus?Paldies!
fishybaits, 27.decembris 2022, 01:20
parasti mazuļus jāpasūta laicīgi, ja daudzumi daudz maz lieli, jo sezonā pieprasījums pēc mazuļiem ir diezgan liels, bet neprognozējams .
Ja vajag nedaudz, tad sazinies ar tām saimniecībām, kurām ir inkubatori un kuri sev ražo mazuļus, kā piemērs Pērtnieki Rēzeknes pusē, Armands Roze Alūksnes pusē, var būt arī Juris Vangažos ..., Zivis uz ledus brāļi, arī valsts audzētavas ražo daudz mazuļus, katrā ziņā mazu daudzumu savam ūdenim atrast ir vieglāk un tekošajā sezonā, lielākam projektam gan jātaisa pasūtījums baigi savlaicīgi
hei! varbūt kāds zina, kur varētu iegādāties strauta vai varavīksnes foreļu mazuļus?
jegersz [27.12.22]: hei! varbūt kāds zina, kur varētu iegādāties strauta vai varavīksnes foreļu mazuļus?Jā, diemžēl neatradu! Zinu ka kāds ir transportējis mazas savvaļas forelītes, bet man neceļas roka to darīt!
SS.lv paskatījies?