Vīri, sakiet, kur un kad var nopirkt dzīvus līdaku mazuļus?)
1.maijs 2022, 16:17 | links
Gribu brīdināt par krāpnieku Dāvi Feldmani no Alūksnes kurš SS tirgo Shimano Sedona spoli pa20eur. Naudiņu paņem , bet preci neizsūta. Kāds zina viņa adresi gribētos satikt vaigā.
copis, 26.aprīlis 2022, 10:38
RaimisD [19.04.22]: Ja rotiņi tad kracēšana, pulēšana. Tos ar ķīmiju nevar, saturošā stieple sarūsēs.Un te es bišķi sa.irsu :)
usis [22.04.22]: Tojotu, škodu, tos vismaz varēs pārdot. Tolks no hibrida nekāds, sabiedrisko joslu un stāvvietu bezmaksas tas nedod.Stāvvietas man nevajag un sabiedrisko joslu ne tik. Nedzīvoju Rīgā. Bija doma - vai dzīvē degvielas ekonomija atmaksājas.
RaimisD [19.04.22]: RaimisD [28m]: Kas tik nebija tanī kafijas krūzītē, ko vienīgo pasūtīji pa visu vakaru :)))Ir jābūt dūšai, lai dzertu šņabi no kafijas tasītes un nešķobītos, pieķers, izmetīs ārā. Ienest savējo ta nedrīkstēja.Ūsas nebij izdīgušas!:D
Nez šodienas studenti arī piekopj šo taktiku.
Kgan kāda jēga, nesaprotu , neatceros :)
Kamdēļ tā darījām.
RaimisD [19.04.22]: Kas tik nebija tanī kafijas krūzītē, ko vienīgo pasūtīji pa visu vakaru :)))Ir jābūt dūšai, lai dzertu šņabi no kafijas tasītes un nešķobītos, pieķers, izmetīs ārā. Ienest savējo ta nedrīkstēja.
nelietotaajs [19.04.22]: nelietotaajs [5m]: Rīdzenē taus laikos bij topā tāds kokčiks, kas saucās "Melnā tulpe". Tik neatceros, vai tā bija moka ar šampi vai balzams ar šampi. Bet man, studentam pa pauri deva labi.:)Balzams ar šampi bija Melnais SamtsIzvēle jau nebij liela,ko lēja un ko varējām"pavilkt" to lakām!;D
Shm_didzis, 19.aprīlis 2022, 21:56
A kas bija Melnā tulpe? Arī kaut kāds kokteilis ar šampi.
Willy [19.04.22]: Mums "atmazkai"kafijas krūzitēs bij balzams ar šampi!tas lepnākos krogos!:):)))
nelietotaajs [5m]: Rīdzenē taus laikos bij topā tāds kokčiks, kas saucās "Melnā tulpe". Tik neatceros, vai tā bija moka ar šampi vai balzams ar šampi. Bet man, studentam pa pauri deva labi.:)Balzams ar šampi bija Melnais Samts
Shm_didzis, 19.aprīlis 2022, 21:56
nelietotaajs [19.04.22]: Rīdzenē taus laikos bij topā tāds kokčiks, kas saucās "Melnā tulpe". Tik neatceros, vai tā bija moka ar šampi vai balzams ar šampi. Bet man, studentam pa pauri deva labi.:)Balzams ar šampi bija Melnais Samts