Rīdzenē taus laikos bij topā tāds kokčiks, kas saucās "Melnā tulpe". Tik neatceros, vai tā bija moka ar šampi vai balzams ar šampi. Bet man, studentam pa pauri deva labi.:)
19.aprīlis 2022, 21:52 | links
RaimisD [19.04.22]: Willy [6m]: :))Zemozola aliņš!tas bij labs!;)...Fantomasā arī,bet uzņemšana nebij tik laipna!:DTas gan. Es sen nedzeru stipros, arī kokčos.Mums "atmazkai"kafijas krūzitēs bij balzams ar šampi!tas lepnākos krogos!:)
Bet atmiņas par rīdzenes mokas koktēli ir labu labās. Kāds zin recepti ?
karasj01 [19.04.22]: Sveiki,kāds nezin,kur var dabūt propionātu???Kur, kur propionāta veikalā. Precizē kuru no viņiem vajag.
Willy [19.04.22]: :))Zemozola aliņš!tas bij labs!;)...Fantomasā arī,bet uzņemšana nebij tik laipna!:DTas gan. Es sen nedzeru stipros, arī kokčos.
RaimisD [19.04.22]: Rodās šīs neveiklās situācijas, nu un, uzsmaidi par to.Bet tā situācija, ka cilvēks tev piecas minūtes stāsta par māti, meitu un dēlu tehnikumā. Pateikt , bled kas tu esi vispār, ir kapitāli neveikla.
RaimisD [19.04.22]: Willy [15m]: Un katram bērnam noglāstīt galviņu!mož Tavējais!;):)))Zemozola aliņš!tas bij labs!;)...Fantomasā arī,bet uzņemšana nebij tik laipna!:D
Studentu gadi, rīdzenei, zemozolam naudas kkā pietika, bet prežiem nē :))
Willy [19.04.22]: Un katram bērnam noglāstīt galviņu!mož Tavējais!;):)))
RaimisD [19.04.22]: Bet tas jau tā, mums tikai pašiem šķiet, ka esam unikāli , vienreizēji. Un sajūta, ka mūs iespējams atcerēties uz mūžu.Un katram bērnam noglāstīt galviņu!mož Tavējais!;)
Smadzenēm cietā diska resursa nepietiktu visas kontaktpersonas atcerēties. Ja grūti atcerēties pat tās ar kurām esi pārgulējis. Kāda runa par tiem ar ko esi ticies darba darīšanās, mačos, pasākumu organizēšanā, ceļojumos , klubos utt.
Rodās šīs neveiklās situācijas, nu un, uzsmaidi par to.
udens2 [19.04.22]: Karlis_K, 19.aprīlis 2022, 19:18Gan jau tas bij Raimis,tagad tik jābrauc gaļiņu pacept:)Raimis, jā, šams ar cilvēkus jauc
Raiha un Andreiko diskusijas kontekstā. Pilitikas sadaļā.Gan jau tas bij Raimis,tagad tik jābrauc gaļiņu pacept:)
Stāvu rindā pie kases.
Skatos, Dainis !
Palūdzu, lai uzgaida mani. (Vēl pirms maskuballes)
Eju klāt, uzšauju pleciņu, nu kā vecīt lietas, sen neesi satikts, kādi 20 gadi būs.
Ko dari ? Kā veicas ? bla, bla, blā. Samainījāmies telefoniem.
Normāli pabazerējām, šķīrāmies, nosolījāmies sazvanīties, gaļiņu pie manis pacept.
Sitām pieci un šķīrāmies, ka seni draugi.
Pagāja kāds laiks, salidojumā nāk vecis man klāt un apskauj. Raimi čau vecais draugs.
Ups. Es smaidīdams, ēē Daini, pričeni esi mainījis?
Atbilde. Da nē man pliks pauris ,jau gadus desmit.
Man stupors. Ar ko es biju bazarējis pirms diviem gadiem ?
Es saprotu tā čaļa ahuju, kad viņam piečakarējos.
Ja Raihs ir publiska persona, nav brīnums ,ka kāds atpazīst.
RaimisD, 19.aprīlis 2022, 19:05
Man pirms dažiem gadiem šitā pienāk uz ielas viens nepazīstams, o sveiks vecais, sen neredzēts, kā iet ut.t.t. Bij neērti atzīties ka nepazīstu, tā i nomocījos kādas 10 min kamēr šis vārījās, arī tel. apmainījāmies. Līdz šodienai minu kas tāds :)) protams neatzvanīju un man šis neatzvanīja.
Karlis_K, 19.aprīlis 2022, 19:18
RaimisD [19.04.22]: Ja rotiņi tad kracēšana, pulēšana. Tos ar ķīmiju nevar, saturošā stieple sarūsēs.Kgan hvz, saturošā stieple šūpiņiem tiek izgatavota no nerūsējošā tērauda, to lieto zobu tehniķi. Neesmu tās kodinājis. Noteikti Bums varēs iekomentēt precīzāk, kas notiek periodā ar nerūsējošo ,kas pabijis skābēs.
Raiha un Andreiko diskusijas kontekstā. Pilitikas sadaļā.
Stāvu rindā pie kases.
Skatos, Dainis !
Palūdzu, lai uzgaida mani. (Vēl pirms maskuballes)
Eju klāt, uzšauju pleciņu, nu kā vecīt lietas, sen neesi satikts, kādi 20 gadi būs.
Ko dari ? Kā veicas ? bla, bla, blā. Samainījāmies telefoniem.
Normāli pabazerējām, šķīrāmies, nosolījāmies sazvanīties, gaļiņu pie manis pacept.
Sitām pieci un šķīrāmies, ka seni draugi.
Pagāja kāds laiks, salidojumā nāk vecis man klāt un apskauj. Raimi čau vecais draugs.
Ups. Es smaidīdams, ēē Daini, pričeni esi mainījis?
Atbilde. Da nē man pliks pauris ,jau gadus desmit.
Man stupors. Ar ko es biju bazarējis pirms diviem gadiem ?
Es saprotu tā čaļa ahuju, kad viņam piečakarējos.
Ja Raihs ir publiska persona, nav brīnums ,ka kāds atpazīst.
RaimisD, 19.aprīlis 2022, 19:05
RaimisD [19.04.22]: Āķus toč ārā, grabuļus var pulēt. Ja gluži negribi to spožumu, bet dabūt nost zaļo var nokodināt.Ja šūpiņi, var ķīmiski apstrādāt, būs ok.
Noņem āķus un gredzenus, izdarīšu.
Sudrabu var nokracēt, tas ir uz mīkstas misiņa vai melhiora ripas pāriet.
Bebrs [19.04.22]: āķus met ārā, lai jānožēlo, ka sarūsējuša āķa dēļ noraujas rekordzivs. Pulē ar pulējamo pastu un filča ripu.Āķus toč ārā, grabuļus var pulēt. Ja gluži negribi to spožumu, bet dabūt nost zaļo var nokodināt.