Kungi pateicos par padomiem. Laivu lieguma laikā iemetu kādu grunteni, nav baigi dinamiskais pasākums, bet pēc ziemas ir forši.
Jūsu skaidrojumi noderēs.
Jūsu skaidrojumi noderēs.
4.aprīlis 2022, 19:30 | links
RaimisD [03.04.22]: Sorry Praviets, neuzķēru īsti domu.Saspiežot vājāk vai stiprāk barotavā barību,ļoti labi var regulēt izskalošanās ātrumu.Ar biežu pārmešanu panāk to,ka makšķerēšanas punktā visu laiku ir barība.Kaut ko straume aizskalo,bet bieži pārmetot,barība tur ir.Veidojas barības šleife pa straumi,tāpēc ļoti svarīgi ir nofiksēt attālumu,klipsējot auklu,lai šleife sākas konkrēti no vienas vietas.
Ja drīkst pajautāšu kardināli ko citu.
Vīri sakiet kā ir.
Lasu un secinu.
Vimbu cope. Kas nebaro tas sūkā. Es saprotu, ja liek barību lokāli barotavā, bet barot upē kur 100nieks svins netur. Kur ir jēga ?
Iebarot kilometru iepriekš, bet tā nedara.
Neesmu fiderētājs, pastāstiet lūdzu, kā tas strādā.
RaimisD [03.04.22]: Vīri sakiet kā ir.Ar to barošanu ir tā (lai mani palabo, ja kļūdos):
Lasu un secinu.
Vimbu cope. Kas nebaro tas sūkā. Es saprotu, ja liek barību lokāli barotavā, bet barot upē kur 100nieks svins netur. Kur ir jēga ?
Sorry Praviets, neuzķēru īsti domu.
Ja drīkst pajautāšu kardināli ko citu.
Vīri sakiet kā ir.
Lasu un secinu.
RaimisD, 3.aprīlis 2022, 20:25
Praviets [03.04.22]: Tīklu kā vienmēr Daugavas grīvā dafiga. Viens izredzētais tomēr atradies un ielicis savu, turpat 200 metri garo tīklu, atkal aizliegtajā copes zonā starp moliem, paralēli kuģu ceļam virzienā uz jūru. Foto veikts no Daugavgrīvas mola un uz tā izbūvētas metāla piestātnes perpendikulāri ar skatu uz pretim esošo Bolderājas mola bāku.Nesapratu!
Praviets [03.04.22]: Neatkarības cīņu relikti par "vienu likumu un vienu taisnību visiem"..... :)..... 1992.g pietrūka dinamita, lai sasprindzinātu neatgriezeniski...... :).