Willy [20:34]: 3.gadi profenē Ogrē runčos...nebij vakara bez kautiņa!Un tie kas negāja uz klopi automātā tika ieskaitīti mīzējos. Varbūt viņi vienkārši domāja ar galvu.
Paštukoja.
Ir liela varbūtība, ka man ielauzīs galvu, sadurs. Ja nē, tad var sašņorēt menti. Automātā milicijas uzskaite. Augstskolā sūdu tiksi. Man to vajag, nē.
Un čalis kļūst par mīzēju.
Es gāju, tik tagad, pēc desmitiem gadu, retrospektīvā izvērtējot, saproti, ka viss nav tik viennozīmīgi.
RaimisD, 9.marts 2022, 21:22
Katram savs stāsts, esmu zaļumbalē arī ķieģeli mašīnas logā dabūjis no letiņiem :D
Kas attiecas uz Krievvalodīgajiem, tad padalīšos ar vienu stāstu, lai arī esmu dabūjis pa galvu un arī pietiekoši pieklopējis!
Rajons kurā dzīvoju ir viens no viss latviskākajiem Rīgā, visi krievi bija zināmi, kopā spēlējām gan nousu, gan futbolu, bet ik pa laikam no Zolitūdes un Ziepniekkalna ienāca jauni, kas nezināja esošo kārtību, bija bērnu apzagšanas, kautiņi, un par visu diezgan bargi tika sodīti no mūsu puses!
Īsti pat neatceros par ko bija konflikts, bet mani pārķēra viens krievvalodīgais ar savu un plus vietējo braņdžu, ~15 pret mani vienu, kad vietējie ieraudzīja par kuru ir stāsts, tad lai arī viņš aiz viņu mugurām bļāva, lai mani sit un piekauj, viņi viņu izgrūda priekšā un pateica, ka vienīgais ko viņi darīs ir ka pieskatīs 1:1, tajā mirklī vairāki sitieni viņam pa galvu, iegrūdu setā ar galvu, sitiens pa pakausi, muguru, lai piezemējas, sitiens ar kāju + nospļāvos un aizgāju tālāk! Un uz to noskatījās ~15 viņa līdzgaitnieku.
Morāle "savējos nepametam" ir tikai sauklis, ja jūt un zina, ka dabūs pretī arī pēc laika, neviens necīnīsies un bikses būs pilnas, bet barā protams varoņi!
hvz ~25 gadus, vecs stāsts un neattiecinu uz esošiem krievvalodīgajiem.