ne tur ir tikai cormoran
nu ka jus domajat ta veratu ka saku ka sarunat kko ar vietejo veikalu lai kad labo savus salabo manu vai ari pasutit jaunu spici?
nu man lidz tam veikalam ir 200km bija doma vai nu sarunat lai veikala panjem pie reizes manu kad ved labot savus vai ari veikala pasutit jaunu spici vaitad ta nevar?
man arī bij līdzīga nelaime tikai ar cormoran bull fighter.Aiznesu uz veikalu tur katu aizsūtīja uz Salmo.salabot nevarēja toties iedeva jaunu spici.No vecās praktiski neatšķiras.
Visticamāk nopirki jau ar defektu. mjaa čeks ir svarīgi. sākumā uzzvani uz veikalu un mieriigi izstaasti savu beedu tirgonim, ja buus labs tirgonis gan ko izdomaas, ja ne jaameegjina nogaadaat, piemeeram, salmo darbniicaa
bet es jau vinju salauzu nejau man pardevejs salauza vienigi pardevejs vareja kkur atsist vai iespiest
un kur ta man iet un prasit lai labo par velti?
un man pat nav ceks:(:(
nu nezinu man ir baigaas aizdomas ka braakis nu es aiz auklas panjemu un lociju galu un viena bridi kriks un spinim gals pa zilku slid leja :(:( noluza zem tresa gredzena no augsas
tagad jadoma ka dabut uz rigu ja visp ir verts nu baigi jau zel nebiju pat testa metienu uztaisijis tpins bija cormoran black bull pa 35ls