Biedri NeLietotajs,ij citi atkarīgie,jūrā brauceji !!!
Es jau prasts mūsu ciema puika esmu...prasts kā padumju piec kapeika.
Tu man paskaidro lauku meža vecim,kā tur jurja brauc pa istam..goc pendel...nerubiju fisku.
Kā tas tev iraid...svētdien,taisos uz jūru !!!
Tas ir kā....svētdien jūrā gaida neLietotajs...vis ka uz paplātes....jūrā " liek poljanu ". tobiss....visi gaida viesus no tālienes.
Mjaaā....bet tas Žanis...maita tāds...kozas sestdien...nē tad kad biedrs... pēc rīta kapejas sataisijas uz....jūru.
Nju vai tas Žanis nav riebīgs tips !!! un vēl tā jūrā neviesmiliga .
Kādam allaž jābūt vainigam,Žanis...Jurja.
Kauc ka tas vis stāsts par ļaunajiem Zanj
iem,un slikto Jurju....man liekas dikti....koroce pārāk...dikti cmuks....kā jau pasakas.
Lab goc pendel ..neker kreņķi biedri tautieši...daudz ko nesaprotu šajā dzīvē ( kurā zeķe kreisā,kurā laba...mella, vai roza )
Ij pie vārdiem njapiepi..s koroce...normāls mūsu ciema pacans esmu.
Mūžu dzīvo....mūžu brinies..kā citi dzīvo..
Za ribalku tovarisci.
p.s. Koroce uznāca man tas....nju tjipa....rakstīt dzeju....nju koroce...jūs saprāta...kā dzeja rodas pārdomu mokās.
mezadjadja, 11.oktobris 2021, 00:57
mežaveci,
Es pat ne uz pusi nepārdzīvoju tik cik tu, ka neaizbraucu butēs! Nopietni. Žēl, ka tev tāda sirds sāpe piemetās par šo.
Kā saka, jūrā cope ir forša, bet bute ne copes ziņā ne arī gastronomiskā ziņā, personīgi man nu ne kad nav stāvējusi un nestāvēs ne tuvu zandartam!
Jā, bija doma butēs aizbraukt, un noteikti arī aizbraukšu vis maz 1x, bet šonedēļ plāni mainījās un esmu ļoti apmierināts. Un man ne kur īpaši nav jātaisās. Iemetu makšķeres un braucu, izvērtējot prioritātes un intereses! Un, ja pat profiņi nobraucot 500 km noķer knapi pusi normas, tad ko tur es! :)
Bet, kas attiecas uz tevi mežaveci personīgi, tad te nāk prātā kāds feins citāts ..."grešno smejatsa nad baļimi"! Tas noteikti ir par tevi, biedri!
Sazinies ar Pravieti. Ir dzirdēts, ka viņam tur kaut kādi labi doktori esot zināmi! :)
Visu gaišu!
11.oktobris 2021, 08:30 | links