Jon-Hill [27.02.21]: Tikko uz Kalnciema pusi aiznesās Glābēji ar laivu, poliči, ātrie un reanimācija !!!Tāda paša kombinācija uz Engurs ezer pus!!
Veči esat prātīgi,, ne asakas !
27.februāris 2021, 15:39 | links
Jon-Hill [27.02.21]: Tikko uz Kalnciema pusi aiznesās Glābēji ar laivu, poliči, ātrie un reanimācija !!!Tāda paša kombinācija uz Engurs ezer pus!!
Veči esat prātīgi,, ne asakas !
daddy_j [26.02.21]: Nav jau tā, ka skandināviem VISS labāk - man LV šmigas un pārtikas cenas daudz patīkamākas liekas :)Ja Latvijā CSN un atbildība būtu kā Skandināvijā, tad braukšanas kultūra ar būtu cita. Swe ir pat punkti par kuriem atņem auto vadītāja apliecību bez tiesībām p@rlikt.tāpēc šamie brauc k@ gliemeži.
Nevajag iet uz Stokmani vai MC2, bet piemājas Maximā iepirkties... :)
daddy_j, 26.februāris 2021, 20:04
Nevajag iet uz Stokmani vai MC2, bet piemājas Maximā iepirkties... :)
daddy_j, 26.februāris 2021, 20:04
Nu man šoziem stilu izsita no pretīmbraucošas fūres jumta krītošs ledus. Skriet pakaļ vai?
multiplikators, 26.februāris 2021, 18:14
Nav jau tā, ka skandināviem VISS labāk - man LV šmigas un pārtikas cenas daudz patīkamākas liekas :)
daddy_j, 26.februāris 2021, 19:28
LV braukšanas kultūra ir zem katras kritikas...!!!
kaputaarps, 26.februāris 2021, 18:49
ar ko salīdzinot? Ja ar skandināviju, vai Vāciju, tad piekrītu... ja ar Lietuvu vai Poliju, tad tas pats vien ir... Krievija, Itālija, Turcija - tur tak kā dulli brauc :)
daddy_j, 26.februāris 2021, 18:58
LV braukšanas kultūra ir zem katras kritikas...!!!
kaputaarps, 26.februāris 2021, 18:49
Jon-Hill [26.02.21]: Delfos plaši apspriests ! Piekrītu, tikai nomazgāta mašīna nevar būt par pamatu agresijai !!Nu bet lai tak iet garām, ja grib skriet, lai skrien! Palaid garām, nometies bik..pabrauc brīdi lēnāk un turpini normāli savu braukšanu.
https://www.delfi.lv/auto/celu-reportieris/video-kandavas-novada-domes-soferis-nelauj-sevi-apdzit-uz-sosejas.d?id=52972513
Situācija sekojoša:
Pagāšruden ar piķi salīmētas šķembas, ledum nokūstot, akmeni attdalijušies, teica arī pa radio, ka daudzviet tā,,, esot uzdots firmām novērst trūkumus !
Uzliktas pagaidu zīmes: ātruma ierobežojums: 50 (323) un uzbērta grants (116) !!
Braucu, aiz manis fūra,, braucam uz 50, bik plusā !!
Bet uzrodas viens krāns, kas grib iet garām,,,nu kā man civilizēti viņam likt saprast, mans 2.5 litrīgais arī iet,, ka vakar viens tāds (pī-pī-pī) , jau man uztaisija zirnekli stiklā, tai pašā ceļa posmā ???
Jon-Hill, 26.februāris 2021, 13:10
Bet tak ne par to runa, jautajums ir : Kā civilizēti, uz trases norādīt, ka ir slikti, radīt citiem neērtības un arī iespējams, zaudējumus !!!
Jon-Hill, 26.februāris 2021, 12:44