Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Nu čoks jau draud tagad tāpat , ja atkārtoti gada laikā !!!!
23.maijs 2008, 08:15 | links

tas jau tas cilveeka instinktiivais nenoviidiigums.....ka tik vairaak un ka tik ir, bet vai vajag.....to apjeedz tikai tad kad saak jau smirdeet!!!!! un otra kategorija ir tie BIZNESMEŅI velk cik var un tirgū nogrūž......tiem sveets nav ne kas!!!!
23.maijs 2008, 08:11 | links

mja reāls sods - brīvības atņemšana maliķiem gan derētu!
par to pensionāru - nu jā lielās nava garšīgas, viņas dod lielāku ieguldījumu zivju resursu atjaunošanā! tad varbūt jāmaina noteikumu un teiksim lielās līdakas obligāti jālaiž vaļā mazās paturam????
ar lašveidīgajiem vispār ir bēdīga situācija - nesaprotu kapēc daudzi uzskata ka tas kas pieķēries tas arī jāņem!? vai tiešām ir iespēja apēst 5 līdakas svarā no 3-4 kg ko patur no vienas copes??? es domāju ka ne! tur jau toč jābūt daudzbērnu ģimenei!
23.maijs 2008, 08:05 | links

agraak par tiiklu lietošanu lika cietumā.....atceros kad biju mazs puika
man kaimiņos dziivoja viens brakaņjers....regulaari lika tiiklus gan upee,gan ezerā,bet tad vienu dienu džeku sašnorēja miliči un iebāza kunga maizē uz veseliem DIVIEM GADIEM!!!!!!!! man labpatīk domāt ka arii mūsdienās šāds likums nebūtu slikts!!!! un tad jau riktiigi lielaakaa daļa pirms liktu tiiklu par to padomaatu..........
23.maijs 2008, 07:56 | links

agraak tie tiikli arii nebija tik leeti un tik viegli ieguustami! un taada lieta kaa sishana ar elektriibu arii nebija izdomaata, bet kiimikoshana gan!
23.maijs 2008, 00:39 | links

Bet nu šā vai tā, zinot kāda aina darās laukos, ziniet staigāju par aizauguši upi, tā saucamo foreļ upīti. Pa ceļu redzēju 3 televizorus. Teikšu atklāti tas ka ļoti sargā lielos ezerus un lielās upes vel jau neko nedod. Ja kāds mežā bieži liek televizoru. Ja godīgi 10 gadu laikā situācija ir kļuvusi dramatiska. Ja agrāk būdams bērns varēju bez iebarināsanas ķert lielus līņus, tad tagad tā jau saucās laimes spēle... Laikam jaiet gulēt, uznācis kaut kāds depresīvais.
23.maijs 2008, 00:25 | links

lielaas toc nav garshiigas! protams ka lielaaka liidaka vad dot lielaaku ieguldiijumu zivju resursu atjaunoshanaa!
23.maijs 2008, 00:15 | links

Šodien biju aizbraucis, uz vienu mazu ezeriņu tā patās makšķerēju šoreiz vienkārši lai relaksētos pēc saspringtām dienām(NENOPIETNI). Lai gan rezultāts normāls lielāka zivs paliels Rudulis. Bet stāsts nav par to, makšķerēju un pienāk kāds pavecs vīrietis apsēžās blakam sāk normāli runāties. Un tad viņš izstāstija savus makšķerēšanas noteikumus. Viņš makšķerē visos veidos, jo ir pensija u.t.t. brīvais laiks... Viņš piemēram stāstija, viņš piemēram noķer 10kg līdaku viņš to palaiž atpakaļ, viņš noķer 2kg līni viņš to palaiž atpakall. Bet ja cilvēks paņem zivi, viņš viņu domā apēst, bet ko darīsi ar 10kg līdaku?? Viņa ir ļoti negaršīga, un pārāk liels daudzums ja vien nēsi daudzbērnu ģimenes tēvs. Un tad galvenā lieta viņš saka, ja vēlos zivi aizeju un paņemu zemmēra zivi, tas ir priekš manis un manas sievas (ēšanai). Bet ja salidzinam ko šī zivs spēj dot mūsu dabai un ko spēj dot 10kg līdaka...Vecss stāsts, tieši par tām lielajām ka viņas populāciju ļoti palielina. Bet vēlējos teikt, veči varbūt neķeram zemmēra. Bet laižam vaļā lielās, skumji paliek redzēt faktu ka viss iet uz galīgāko grunti. Es pat nerunāju par forelem jeb lašveidīgajiem,. Vienkārši redzot kā veči cemē ārā visu ko vien var, aizbraucot mājas sabāž ledusskapī un beigās vien izmet ārā Oltes raidijums bija vienkārši fantastisks
23.maijs 2008, 00:09 | links

nu taa vareetu buut ka neatceries :D
kaads bija pievilcis liidz galam stuures skruuvi, ka es gandriiz izlidoju no liikuma ar 50km/h
22.maijs 2008, 23:43 | links

tu domā ka atceros???? manliekas ka neregulēju
22.maijs 2008, 23:41 | links

ok
janson atbildi uz manu jautaajumu!
22.maijs 2008, 23:39 | links

nu pag moš ar bezdēju bet ko jūs tur ar lenci abņimkā darijāt ka vēl mani no mašīnas aizdzināt???
22.maijs 2008, 23:35 | links

davai riit no riita tev aizsuutiishu.....baigais slinkums.....caur skype vinsh man atsuutiija!!!
22.maijs 2008, 23:35 | links

nevari man tieshi to bildi atsuutiit?
andzha13@inbox.lv
22.maijs 2008, 23:19 | links

:D jaa tie bija labie un veelpietam iesaulojaas.. :D mees jau domaajaam ielikt cl un zem bildes lieliem burtiem pierakstiit-clk valdes priekshseedeetaajs :D
a kaa tu no vina bildes dabuuji?
22.maijs 2008, 23:15 | links

Es tikko dabuuju bildes no jansona....esmu noreecies liiks jansonam reaalie tetoveejumi:D
22.maijs 2008, 23:05 | links

veel seejas darbi? varbuut es tev tos 2 iesmus Burtniekaa varu adot?
22.maijs 2008, 22:46 | links

Es jau ar rukāju tikko no tīruma
22.maijs 2008, 22:32 | links

Carp, tev tie iesmi diikti vajadziigi? shonedeel man nesanaaks laika liidz teviim aizbraukt..
22.maijs 2008, 22:30 | links

tas ir stuures stipruma skruuvi :) bashka nerubii :)
22.maijs 2008, 21:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager