Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Casio, uz kurieni laidīsi 01.05. uz Liepājas ezeru?
19.aprīlis 2008, 14:05 | links

Nervi iet čupā, skaitu dienas, kā mazs bērns līdz 1 maijam. Sapirkti jauni jampampiņi gribas noprovēt.
19.aprīlis 2008, 13:42 | links

šovakar beidzot braucu uz vienu karpu dīķi visapkārt klus varēšu ar mušu tās pamānīt moš izdodas!!!!
19.aprīlis 2008, 12:32 | links

Carp-XXL,
Pareizi,5+
18.aprīlis 2008, 23:44 | links

ANDZHAM;
Tev puis laiks saprast ka abos forumos būs darīšana ar visām paaudzēm līdz ar to ļoti atškirīgiem viedokļiem un uzskatiem gribi to vai ne bet te ar to ir jāsadzīvo nevis jāvelk kautkādas paralēles starp zive.lv un CL .
ZIVE ir zive un Copes Lietas ir CL tā pat kā jebkurš cits portāls tad jau drīz būs savādāk jārakājas arī draugos jo noteikti gandrīz visi abu portālu lietotāji ir arī tur .
Tas ko tu esi iesācis pa abiem portāliem kašāties nav labi ne tev ne pārējiem kas jo sevīšķi tev tuvumā, par to izskatas nēsi padomājis, tā kā iesaku visu izvērtēt un padomāt par nākotni LAI TEV VEICAS.
18.aprīlis 2008, 23:30 | links

nu ta miers mājās!!! ne asakas!!
18.aprīlis 2008, 14:53 | links

ne asakas!
18.aprīlis 2008, 14:51 | links

Ne asakas! :)
18.aprīlis 2008, 14:47 | links

Streblo !!!Jus tak galigi Latvju valodu samaitasiet!Godigi sakot es tajas strebjamo cenas galiigi neorentejos,varat jau ar kautko leetaku palietot,rezultats jau buus tadspats.))
Es priecigs ka samierinajaties!
Tacu visiem viens luugums:nepiecukojiet forumu ar nepiedienigiem vardiem,tacu pasiem labot savus rakstus se nau lemts .Adminam vieglak buus dzeest neka labot,cieniet sevi un citus.Ka izturesieties pret citiem,ta ari citi pret Jums!
Ar zivi ar viss ir kartiba,ko gan nevienmer varetu teikt par taas lietotajiem!))
Priekā! Par sapratni!Ne asakas visiem sajas briivdienas!
18.aprīlis 2008, 14:44 | links

ok ka tiksimies ta izplausim kopaa kaadu litru tullamure
ne asakas!
18.aprīlis 2008, 14:10 | links

Andzu14> tu i slims vai kā, man tas vecums ir garām, kad zobus sitām. Labāk tad sisties pie ūdens ar copes veiksmi.
18.aprīlis 2008, 14:09 | links

ko tu gribi rubaku ar mani? es pareizi sapratu???
18.aprīlis 2008, 14:03 | links

Protams, ka sarunāsim, ar Andzu14, domāju problēmu nav, bet zivē gan.
18.aprīlis 2008, 14:01 | links

Heino> Ja vari tik lēti dabūt to streblo, tad esmu uz mieru no Tevis atpirkt kādu kannu.
Priekā, par copi!
18.aprīlis 2008, 14:00 | links

prieks redzeet ka zivee admins straadaa, man bans uz kaadu laiku un ceru ka brexism132 arii....
18.aprīlis 2008, 13:30 | links

diskusiju zivee beidzu ;) vakar beidzu, bet no riita nevareeju itureet komentu.... ok viss
ka tiksimies ta ar breku man buus jaaizplauj Tullamure :)
18.aprīlis 2008, 12:58 | links

Piekriitu MP.Nevajag te taisiit kaut kaadu virtuaalo karu starp diviem portaaliem!!!Ta4u visam galu galaa ir cope un pozivitaates kjershana no taa visa-kaapeec jaakasaas!!!!
18.aprīlis 2008, 11:34 | links

vēl no šitās putras neesu iebraucis - pričom te breks????
18.aprīlis 2008, 11:27 | links

eu čaļi nu tas jau pa traku! andzha sory neapvainojies bet tev toč biku vajadzētu piebremzēt zivē!!! tas jau ir bezpriģels! vienkārši nerunā ar bobo, brex kā viņu tur! ignore viņu un miers! bet šitā gan nevajag močīt zivē! savādāk kāds tur brīnums ka viņi mūs uzskata par lohiem un bērnudārzu!? pareizi jau viens teica ka zive.lv forums sāk degradēties, varbūt laiks kaut ko darīt ar mūsu forumu, pirms viņu nava piemeklējis šāds liktenis (varbūt jau ir par vēlu....)????
18.aprīlis 2008, 11:26 | links

Vissitim:andzham!Brekam:bobo!
Andzham 5+ par savu kludu atzisanu,Brekam 5ls prieks Tullamore!
Nemat to vienu litru "Tullamore",sarunajat tiksanos cope abpuseju draugu pulcina un beidzat pleesties!Forumos tacu esat pietiekosi pakakaajusi!Ir tacu lietas kas visiem tikamas,bet no malas verot sito plesanos publiska vieta negribas.Pat mana paaudze jauniba litas skaidrot gaaja ai stuura.
18.aprīlis 2008, 11:22 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager