Vīri,kurš zin pateikt 4-taktu benzīnniekam līdz 75cm* vārstu atstarpes.Nobeidzās braucamais,netieku uz iecienītajām copes vietām.
17.decembris 2019, 16:57 | links
irseejs [13.12.19]: AAKnives ļoti labi nazīši. Tiešām iesaku, ja vajag tuteni no tokas taisītu, ko makstī iebāzt. Nekā labāka un kvalitatīvāka par to cenu nav.pie tam saimnieks pats nopietns copmanis un mednieks
Es gan pats sev nopirku Viktorinox hunter pro ar koka spalu. Man tomēr bija svarīgi saliekams, paliels gabatā nēsājams nazis. Ap 150EUR ar sūtīšanu no ražotāja sanāca toreiz cena bija. 3 gadi lietoju. Labs, nenokaujams aparāts.
Kādu universālu labu nazi varat ieteikt ikdienas lietošanai piemēram pārgājienos, tai pašā copē kādu zvīņu notīrīt vai zaru nogriezt? Skatījos vienu rus, blogu, tur runa iet par, tieši maniem kritērijiem, Mora 2000, kādi jūsu ieteikumi cenā līdz 100€?
Artx, 12.decembris 2019, 23:14
Artx [12.12.19]: Kādu universālu labu nazi varat ieteikt ikdienas lietošanai piemēram pārgājienos, tai pašā copē kādu zvīņu notīrīt vai zaru nogriezt? Skatījos vienu rus, blogu, tur runa iet par, tieši maniem kritērijiem, Mora 2000, kādi jūsu ieteikumi cenā līdz 100€?paskaties FB aaknives, man čomam uzņēmums, labi naži
Kādu universālu labu nazi varat ieteikt ikdienas lietošanai piemēram pārgājienos, tai pašā copē kādu zvīņu notīrīt vai zaru nogriezt? Skatījos vienu rus, blogu, tur runa iet par, tieši maniem kritērijiem, Mora 2000, kādi jūsu ieteikumi cenā līdz 100€?
Artx, 12.decembris 2019, 23:14
usis [07.12.19]: Lielie puikas ringā - aaaizieeet Džošua-RuisDa.. 12 raundu dīdīšanās un melnais ļoti gāja uz apķeršanos. Jebkurā gadījumā visu cieņu meksikānim
naloxon04 [05.12.19]: Sveiki! Gribēju drīzumā aizbraukt pamētāt džigu Bolderājas molā. Ir kāds tur bijis uz asariem?Ir atsevišķa sadaļa Bolderājas molam.