Tik tiešām ar bisoni vari provēt
22.septembris 2019, 22:35 | links
elgreko [9:16]: Pastāsti kurā vietā pušuPušu nedaudz virs gumijas zābaka. Waders bikses DAM H2O 4mm neoprēns. Caurums mazā pirkstiņa izmērā. Es jau youtube pamācības vadīts paņēmu ar silikonu no abām pusēm. Bet neko nelīdz, viņš sulo tāpat. Jo ja pareizi saprotu neoprena tērpam ir 3 kārtas. Es ielāpu uzlieku pa virsu, bet tas audums piesucas ar mitrumu un suc cauri.
Es ar šo līmēju ,,bison liquid rubber,,salīmējās super!
lasis777, 22.septembris 2019, 20:32
elgreko [22.09.19]: Pastāsti kurā vietā pušuPušu nedaudz virs gumijas zābaka. Waders bikses DAM H2O 4mm neoprēns. Caurums mazā pirkstiņa izmērā. Es jau youtube pamācības vadīts paņēmu ar silikonu no abām pusēm. Bet neko nelīdz, viņš sulo tāpat. Jo ja pareizi saprotu neoprena tērpam ir 3 kārtas. Es ielāpu uzlieku pa virsu, bet tas audums piesucas ar mitrumu un suc cauri.
Sveiki. Kāds var pastāstīt kā salabot neoprēna brienamtērpu?
lasis777, 21.septembris 2019, 23:40
Sveiki! Uz kā pēdējā laikā ķeras asaris. Pēdējo reizi asaros biju augustā sākumā tāpēc īsti nezinu. Vai arī nekas īsti nav mainījies.
Olcis, 21.septembris 2019, 11:37
Vannā iemērkt uz diennakti, paberzt ar ziepi, vai ko tamlīdzīgu ?
Paldes.
skutans, 19.septembris 2019, 13:59
Sveiki.Man te dienās sanāca ķibele ar elektro motoru,vien vārdsakot pakāsu motora lāpstiņu ar visu skrūvi.Motors man Outland 1300 ,mož kāds ko var ieteikt kur meklēt?
Ruu, 18.septembris 2019, 11:07