RaimisD [8.mai]: Oskar, es sapratu par ko Tu runā ;)No šīs sezonas sāku. Pagaidām dikti patīk.
Mānekļiem ap 20g arī izmanto multu?
8.maijs 2024, 23:19 | links
RaimisD [8.mai]: Oskar, es sapratu par ko Tu runā ;)No šīs sezonas sāku. Pagaidām dikti patīk.
Mānekļiem ap 20g arī izmanto multu?
MT9 [8.mai]: Willy [3m]: Ar DC nav problēmu!bet vai ir multi ar DC bigbaitam ap 100gr?Zinu piparu, kurš arī ar DC prot mānekļus atšaut. Bet tur ir jābūt dikti labam meistaram :DNu jā!:)kkas jau ir jāsareglē!..principā var pat īkšķi nelietot,bet kkā automātiski tas darbojas!vairāk jau laikam,lai smuki nosēdinātu mānekli
Willy [8.mai]: MT9 [10m]: RaimisD [9m]: Tikai, iemetiena brīdī ? Ar kuru roku tad Tu tin ?Svivlo genesis one
Kastingā galvenais ir īkšķis, tas kontrolē visu pasākumu :)Es domāju tieši to brīdi, kad bezinercenei tu papildus bremzē auklu ar otru roku un vēl aiztaisi lociņu, tad kastinga gadījumā tas iet secen. Piebremzē ar īkšķi un uzreiz var sākt ietīšanu. Pret stipru vēju gan jāpiedomā pie iemetiena, savādāk viss dikti smuki.Ar DC nav problēmu!bet vai ir multi ar DC bigbaitam ap 100gr?
MT9 [8.mai]: Es domāju tieši to brīdi, kad bezinercenei tu papildus bremzē auklu ar otru roku un vēl aiztaisi lociņu, tad kastinga gadījumā tas iet secen. Piebremzē ar īkšķi un uzreiz var sākt ietīšanu. Pret stipru vēju gan jāpiedomā pie iemetiena, savādāk viss dikti smuki.Oskar, es sapratu par ko Tu runā ;)
Willy [8.mai]: Ar DC nav problēmu!bet vai ir multi ar DC bigbaitam ap 100gr?Zinu piparu, kurš arī ar DC prot mānekļus atšaut. Bet tur ir jābūt dikti labam meistaram :D
MT9 [8.mai]: RaimisD [9m]: Tikai, iemetiena brīdī ? Ar kuru roku tad Tu tin ?Ar DC nav problēmu!bet vai ir multi ar DC bigbaitam ap 100gr?
Kastingā galvenais ir īkšķis, tas kontrolē visu pasākumu :)Es domāju tieši to brīdi, kad bezinercenei tu papildus bremzē auklu ar otru roku un vēl aiztaisi lociņu, tad kastinga gadījumā tas iet secen. Piebremzē ar īkšķi un uzreiz var sākt ietīšanu. Pret stipru vēju gan jāpiedomā pie iemetiena, savādāk viss dikti smuki.
RaimisD [8.mai]: Tikai, iemetiena brīdī ? Ar kuru roku tad Tu tin ?Es domāju tieši to brīdi, kad bezinercenei tu papildus bremzē auklu ar otru roku un vēl aiztaisi lociņu, tad kastinga gadījumā tas iet secen. Piebremzē ar īkšķi un uzreiz var sākt ietīšanu. Pret stipru vēju gan jāpiedomā pie iemetiena, savādāk viss dikti smuki.
Kastingā galvenais ir īkšķis, tas kontrolē visu pasākumu :)
RaimisD [8.mai]: MT9 [18m]: Bet vēl ērtāk jūtos, strādājot ar kastinga spoli - tur gan otras rokas palīdzība tikai iemetiena izdarīšanā nepieciešama...Tikai, iemetiena brīdī ? Ar kuru roku tad Tu tin ?Ko piesējies!?;)Oskars noguris!:))
Kastingā galvenais ir īkšķis, tas kontrolē visu pasākumu :)
MT9 [8.mai]: Bet vēl ērtāk jūtos, strādājot ar kastinga spoli - tur gan otras rokas palīdzība tikai iemetiena izdarīšanā nepieciešama...Tikai, iemetiena brīdī ? Ar kuru roku tad Tu tin ?
RaimisD [8.mai]: Ērtāk kontrolēt auklas notīšanos ar kreiso roku pirms aiztaisīt loku.Es arī tieši šādi bremzēju auklu ar kreiso roku un aiztaisu lociņu. Bet vēl ērtāk jūtos, strādājot ar kastinga spoli - tur gan otras rokas palīdzība tikai iemetiena izdarīšanā nepieciešama...
Jā, esmu no tiem kas loku aizver ar roku un tad sāku uztīšanu. Cilvēki apgalvo ka tā ir pilnīgi lieka manipulācija.
Abavnieks [8.mai]: Kāpēc tas ir greizi? Zinu divus spiningotājus, kas nav no vecajiem. Superīgi ķer zivis un precīzi met. Kāda īsti ir nozīme kā kurš tur spoli?Noteikti esi redzējis kādu Alex video (nav musu foruma peipusa gids, dīvainis), diezgan kolorīta personība. Viņš tin ar labo roku turot spoli otrādi. Ķer un labi ķer, šāda pieeja viņam netraucē. Apgalvo ka ir ērti, kas no ergonomikas viedokļa ir pilnīgi neloģiski.
BrunoL [8.mai]: Grēks būtu nepieminēt J.Stikuta k-gaStikuta kungs arī māca kontrolēt auklas notīšanos ar labās rokas rādītāj pirkstu.
ieteikumus metiena technikas pielabošanā.
Vairāku iemeslu pēc !
Jon-Hill, 8.maijs 2024, 09:11
Jon-Hill [8.mai]: Paskatiju šīs sezonas censoņu video jūtūbā !!Kāpēc tas ir greizi? Zinu divus spiningotājus, kas nav no vecajiem. Superīgi ķer zivis un precīzi met. Kāda īsti ir nozīme kā kurš tur spoli?
Blin, kā griež aci, spininga turēšanas un ietīšanas tehnika !
Ok, vecajie nevar savādak, jo uz Nevas spolēm sākuši,, bet jaunie,, kas viņiem tā greizi samācijis !!
Var jau teikt: man tā ērtāk,, bet tak tapēc ari auto mācās vadīt, lai būtu pareizi, nevis man ērtak !!