Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Guntar,skatos tu ir riktīgs moto specs,a man viens jauns 15 zs Merkurs nokāries ,vai labot ņjemsi?
27.oktobris 2015, 21:21 | links

Man bišk bail, uzrīdīs komunistus:))))
27.oktobris 2015, 21:21 | links

Tik talu es pats ari aidomajos :-) uz spararata kautkadi punkti ari redzami , bet ir aizdomas ka tehnika tik primitīva ka iespejams regulet tikai padotas degvielas daudzumu , paliekot zem sūkņa blives :-)

plesigais, 27.oktobris 2015, 20:38

Tev jādabon moments pareizais, nevis daudzums.

guntarskl, 27.oktobris 2015, 20:44

Guntarskl , ja bet ka ? Uz sspararata ir atzīmes bet nav pret ko nolikt ? Un kā panākt iesmidzinasanas nobīdi ? . Vienīga vieta ir papira blives zem sūkņa !

plesigais, 27.oktobris 2015, 21:06

Neskaties uz spararata, jo dampais ir visdrīzāk sadilis un metkas visdrīzāk nesapasēs. Jāgroza sūknis, ja nevar pagriezt tad jāvīlē caurumi ovālāki, lai var pagriezt!!!
Nesaprotu, kas tās par blīvēm, bet sazobe tak no tā nemainās, tev tas sūknis ir jāpagriež pret pulksteni!
Vispār būtu jāredz, kas pa dampi...

guntarskl, 27.oktobris 2015, 21:13

Būs Tev jābrauc pie plēsīgā ciemos .
27.oktobris 2015, 21:18 | links

Tik talu es pats ari aidomajos :-) uz spararata kautkadi punkti ari redzami , bet ir aizdomas ka tehnika tik primitīva ka iespejams regulet tikai padotas degvielas daudzumu , paliekot zem sūkņa blives :-)

Guntarskl , ja bet ka ? Uz sspararata ir atzīmes bet nav pret ko nolikt ? Un kā panākt iesmidzinasanas nobīdi ? . Vienīga vieta ir papira blives zem sūkņa !

plesigais, 27.oktobris 2015, 21:06

Neskaties uz spararata, jo dampais ir visdrīzāk sadilis un metkas visdrīzāk nesapasēs. Jāgroza sūknis, ja nevar pagriezt tad jāvīlē caurumi ovālāki, lai var pagriezt!!!
Nesaprotu, kas tās par blīvēm, bet sazobe tak no tā nemainās, tev tas sūknis ir jāpagriež pret pulksteni!
Vispār būtu jāredz, kas pa dampi...
27.oktobris 2015, 21:13 | links

27.oktobris 2015, 21:06 | links

Guntar,
prātīgi teikts,laiks padomāt par veselību...
27.oktobris 2015, 20:57 | links

Guņčiņ,jūtu ka viens jau ir ribās...:)

Tonis, 27.oktobris 2015, 20:39

Antoha, nedzeru, alkohols ir inde:)
27.oktobris 2015, 20:45 | links

27.oktobris 2015, 20:44 | links

Guņčiņ,jūtu ka viens jau ir ribās...:)
27.oktobris 2015, 20:39 | links

27.oktobris 2015, 20:38 | links

Ei Copmani ar lielo burtu, vajadziga palīdzība(padoms) !
Restaureju vecu traktoru (ļoti vecu, pirmskara) dizelis viens cilindrs .savesta kārtība kloķene ,varsti,degvielas sūknis, kompresija itka ir ,griežot parādās stobra(izputeja)balti tvaiki (dizelis).bet neruc.
Ko vel darīt?

plesigais, 27.oktobris 2015, 20:21

Gribēju teikt griez aizdedzi agrāk.
Čo tas es par to kalvadosu par daudz sadomājos:))))
27.oktobris 2015, 20:30 | links

Restaureju vecu traktoru (ļoti vecu, pirmskara) dizelis viens cilindrs .savesta kārtība kloķene ,varsti,degvielas sūknis, kompresija itka ir ,griežot parādās stobra(izputeja)balti tvaiki (dizelis).bet neruc.
Ko vel darīt?

plesigais, 27.oktobris 2015, 20:21

Nav pareizs iesmidzes moments. Regulē "aizdedzi".
27.oktobris 2015, 20:28 | links

Ko vel darīt?
27.oktobris 2015, 20:21 | links

ĀĀ...,tas gan maina lietas būtību...:)
27.oktobris 2015, 19:05 | links

Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds varētu izīrēt labu "dzimtenītes" aperātu. Vajag pārdzīt nedaudz sabojātu ābolu vīnu.
Pateicības veidi var būt dažādi:)

guntarskl, 27.oktobris 2015, 18:37

Nevis samagonu, bet kalvadosu:)
27.oktobris 2015, 19:02 | links

Guntar neblamējies,MRK biedri samogonus nedzen...
Saki, ka jāuzlabo iebojātas ābolu sulas kvalitatīvos rādītājus...:)
Bumsim vaicāji?
27.oktobris 2015, 18:56 | links

Kāds gadienā nezin, kur nozudis eksperts Ingus? Sen atbildes nav bijušas
27.oktobris 2015, 18:45 | links

Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds varētu izīrēt labu "dzimtenītes" aperātu. Vajag pārdzīt nedaudz sabojātu ābolu vīnu.
Pateicības veidi var būt dažādi:)
27.oktobris 2015, 18:37 | links

Labdien Tautiesi !!!!!!
Pirms miega vakar man uzausa divaina vizija !!!!!
Man ir privatmaja, darzs, un benini ( vel kaudz visadu saimniecisku lietu un "navarotu '.
Varbut var abpuseji vienojoties mana darza ( svesiem nekadas piekluves tur nav, svesi kakji pa laikam vienigi ielien pastaigaties )
Tur var izvietot, (par samaksu protams) elingu (laivas ziemosanai) uzbuvejot atri nojaucamu elingu, sanaks papildus izmaksa satkariba no materiala.
Ja neko nevajag, tad parsegus, tentus gadajiet pasi..........
To visu var vienojoties veikt līdz pavasarim, laikam apm marts, kad sakas kauc kadi darza darbi.
Ja ir interese var beninjos turet ari laivu motorus ( beninjos pat visbargajkaja ziema nekad temp. nav zemaka par +1+2 gradusiem )
Nosledzot attiecigu juridisku vienosanos savus motorus varat aizzimogot kas butu loti ieteicams, jo man gar viniem nekadu darisanu nav ( beninjos es uzkapju loti reti ), un jebkuras pretenzijas man nav vajadzigas.
Tapat tuks stav liels pagrabs, kura var atstat uz ziemu visvisadus kartupeljus, abolus, un vispar visus tadus lauku labumus.
Vinciku atstat es gan neieteiktu, nav ko velnu kardinat aiz astes raustot.:-)))))))))))
Vis tas atrodas netalu no Kisezera ( 20 min ar kajam, ar velo 5 min, ar auto............nju laikam līdz 5 robam ta isti nepaspesiet parslegties).
Par cenam es neko nesmu vel domajis, bet......... visu var sarunat.
Nesmu nekads komersants, vai kupcis, vienkarsi ta ir tada ideja.......... jo darzs, benini, pagrabs stav dikaa.
P.S.Ka vesta sena Iranu paruna ............
"Vietas visiem pietiks"
Hau......................
Palenam var rakstit uz
vedzelis@gmail.com
Nekas jau nekur man neaaizbegs, darzs, beninji, pagrabs staves ka stavejusi ;-))))))))))
26.oktobris 2015, 13:09 | links

Pilna versija tam video,kur velkot līdaku apgāzās laiva,laivas glābšana.
26.oktobris 2015, 12:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager