Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Meklējam jūrniekus darbam uz Oil/chemical tanker tipa kuģiem sakarā ar flotes palielināšanos. Flotes vecums līdz 5 gadiem, bonusu sistēma, apdrošināšana, karjeras iespējas, konkurētspējīgs atalgojums. Pārvadājam tikai naftas produktus. Sīkākas detļas pa tel: 29280338
2.oktobris 2015, 20:04 | links

... :) nu nekas, nav gribētāju atzīties, ka ir copmaņi =parastie= !
turpināšu projektu vienatnē,,un protams smalka foto un video atskaite,,, kkad drīzumā,,,,kā, tas process virzijās :)
2.oktobris 2015, 19:39 | links

kaut kā iznācis ir iekopēt divas reizes, bet tas tā nejauši.
1.oktobris 2015, 22:55 | links

to janks
Līdzjūtība par salūzušo kātu.
Taču, pirms sūdzēties tālāk, iesaku pievērst uzmanību faktam, ka šie kāti lūzt pamatā tad, kad savienojuma vietā nav korekti sasprausti, tas ir nav līdz galam iebīdīti vietā.
Ja nav pārliecības, ka viss ir bijis pareizi un korekti, labāk nesūdzēties. Eksperts to pateiks ar lielu ticamības klātbūtni, un var iznākt vilties.
Bet es nepavisam nemudinu nemeklēt taisnību, nē... Lai veicas.
1.oktobris 2015, 22:53 | links

to janks
Līdzjūtība par salūzušo kātu.
Taču, pirms sūdzēties tālāk, iesaku pievērst uzmanību faktam, ka šie kāti lūzt pamatā tad, kad savienojuma vietā nav korekti sasprausti, tas ir nav līdz galam iebīdīti vietā.
Ja nav pārliecības, ka viss ir bijis pareizi un korekti, labāk nesūdzēties. Eksperts to pateiks ar lielu ticamības klātbūtni, un var iznākt vilties.
Bet es nepavisam nemudinu nemeklēt taisnību, nē... Lai veicas.
1.oktobris 2015, 22:53 | links

http://www.copeslietas.lv/site/zurnals/
Iegāju žurnāla sadaļā, apskatīties via nu gadījumā nav šodien ''copes diena'' un skatos.. bļin, nesaprotu kas pa dienu un datumu.. itkā jābūt 01.10.15.. a man rāda pēc tā kalendāra , ka ir 4diena , 29.09.2015 un vēl necopes diena :D
1.oktobris 2015, 08:09 | links

Ir tāda -patērētāju aizsardzības biedrība.Tur arī var vērsties..
30.septembris 2015, 23:12 | links

sveiki makšķernieki!!
Vakar vienā Liepājas makšķernieku veikalā, kas kandidē uz piparbodītes titulu iegādājos spininga kātu. Fāteris aiz letes likās prātīgs vīrs, un arī atsauksmes no malas nebija baigi sliktas dzirdētas. Bet šodien viss pirmais iespaids pamatīgi sašķobijās. kātam tests 10-30, galā uzlikta gumija ar 10g čeburašku. 3ajā metienā kāts pārlūza savienojuma vietā. nesu kā brāķi atpakaļ uz bodi, un tur mani atšuj, ka pats esot vainīgs. un arī čeku man iedeva tikai šodien.
Tagat jautājums, kur meklēt taisnību, kādās instancēs vērsties, un vai vispār ir vērts kaut ko pasākt, jo kāts nebija pats dārgākais...
30.septembris 2015, 23:02 | links

Motors jaunā tipa ar litrīgu bāku.
Arī eļļas vāciņš augšā iestrādāts bākas korpusā.
Un pilnā ručkā arī mazajiem japāņiem patēriņš tam pašam Tohatsu 3,5 pie 4500 apgr. ir pēc papīriem 1,7 l/st.
30.septembris 2015, 19:14 | links

lai jau veicas, neaizmirsti piefiksēt visu ko pērc (instrumentus un piederumus), kā arī patērēto laiku :)

Beigās varēs sarēķināt cik tas izmaksāja :)

Kas Tev par pļāvēja motoru? Brigs&Stratton jau tur nekādu šļauciņu neuzliksi, ja oriģinālā bāka. Bet vispār iesaku padomāt par lielāku bāku nekā oriģinālā. "Ručkā" braucot 1L bāciņu 3.5HP dzinējs izēd ~stundā... oriģinālā pļāvēja nav tik liela, labi, ja puslitrs...kas tā par braukšanu, ja ik pēc pusstundas pitstops...sevišķi vējā vai viļņos pildīšanās nav patīkama...
30.septembris 2015, 17:41 | links

Protams ir lietas, kas ir jāpārtaisa:
1. BB vāciņš - hermētisks + gaisa ventilis (bet tas ir arī original L-dzinējiem)
2. Benzīna vada krāniņš (arī visiem L-Dz)
3. Pārejas flancis no motora uz kāju !
4. Vārpstas pāreja, manā gadijumā 10x10 kvadrāts, no pļāvēja motora vārpstas D22.2 mm.
5. Apgriezienu regulatora atslēgšana (tur arī nahrenizēsies visas tās daudzās atsperītes, kas nodrošina viņa darbību)
6. Gāzes droseļa izveššana uz rumpeli.
7. ON/OFF slēdža izvvesšana uz parocīgu vietu.
8. Atgāzu novadīšana uz kāju.
9. Kājas nolietoto detaļu nomaiņa uz jaunām vai aizvietojamām detaļām!
Tāds plāns. :)
30.septembris 2015, 17:20 | links

Es par šito arī savulaik domāju, bet esmu pateicīgs sargeņģelim, kurš mani no tā atturēja :)

Pilnīgi ticu, ka tehniski to visu var sabūvēt/savienot tā, ka tas strādā. Ticu arī, ka pa spoguļgludu ezeru ar to čančaru varēs tīri normāli pabraukt.

Ņemot vērā, ka var nākties braukt arī jūras/līča ūdeņos, palielā vējā/viļņos/lietū, NETICU, ka tāda uzparikte būs ilglaicīga un stabili strādājoša. Būtībā atstājot zāles pļāvēju 1x lietū, problēmu pietiek visam viņa atlikušajam mūžam :) Paskaties, cik tam pļāvēja motoram tur visādu sviriņu un atsperīšu, kas korodēs, bāka ir pilnīgi neaizsargāta pret ūdens iekļūšanu utt.

Es braucu makšķerēt, nevis brīvā dabā pa dzelžiem urķēties...Jauns mazais motorītis maksā sākot no 700eur, ja mēle mutē ir, var vēl pakaulēties.

Ja tomēr izlem ņemties, tad par ūdens aizsardzību iesaku visvairāk padomāt...sēžot garāžā nekas tāds prātā neienāk :)
30.septembris 2015, 12:01 | links

Esmu uzsācis projektu : laivas 2 taktu motora parbūve uz 4 taktu zāles pļāvēja dzinēju.
Sagādata kāja no evinrude 2.3(lietota) un jauns 3.6hp zales pļāveja dzinējs.Pa ziemu gribu to visu dabūt darba kartībā!
Jaunu sadaļu vērt, nav iekāriens, jo nezinu, vai tautai ir interese par šo tēmu, ja ir varbūt varam izveidot šeit tādu, kā kuļibinu klubiņu! Lūzu PM.
Ūdens dzesi, metīšu ārā, bet izplūdi gribu ielaist kājā(klusumam)!
Arī pašam ir jautājumi zinošajiem :)Par dzinēja sariktēšanu!

PS.
Domaju Latvija ir pietiekoši man līdzīgo - copmaņu, parasto (vismaz, ko redzu uz ūdeņiem)
....un lūdzu, nerakstiet tekstus tjipa: da nafig, da labāk tā, da labāk šitā,,, necopeju tik bieži, lai par motorīti būtu vēlme atdot štuku EU.
Pagaidam tas man ir izmaksajis 100 EU.
Parsvarā copeju ar E-motoru, bet ir pāris reizes gadā, kad labprāt iebrauktu ar benzīnnieku!
30.septembris 2015, 11:34 | links

kāds zin vau pie mums var dabūt tādu pulti vai kā pareizi nosaukt ar pogām kā čalim šajā video uz velo?https://youtu.be/PYCOeG0lAEo
29.septembris 2015, 22:16 | links

https://www.youtube.com/watch?v=JtwkMKSp2ys
Man ir līdzīgi gadījies sēžot ar fīderi... Gribēju jautāt- ko jūs tādos apstākļos darāt? Ir vērts censties spiningot, ir kādam bijušas sekmes šito dzenatāju/lekatāju spiningošanā? Varbūt ir kāds padoms?

eldorado, 27.septembris 2015, 01:23
Gribās teikt labāk izbaudi mirkli kā viņas ņemās pa virsu, jo noķert meženi nju nav īsti viegli, ar fīderi, nju nju.
Esmi pāri sreizes spiningojis Gaujā tādā posmā ap 500-800 metri kur ūdens varētu teikt vārās no meženēm, uz visiem kas tur bija, 1 mežene, cilvēku spiningotāu pat mušotāju daudz, bet copes un realizācija minimāla.
p.s. man kādreiz tubusā vienmer bija špinis līdzi , lai kad kāda līdaciņa vai asari uzsāk šadu trobeli kur es copēju ātri viņu likvidētu.

hecs7, 28.septembris 2015, 12:46

Nē, nē, ar fīderi jau nē, protams! ;DDD
Tā doma bij par to, vai mēģināt dabūt to trenkātāju, jebšu mainīt vietu, jo solīda baltā zivs pie tāda ņiguņega nenāks, it sevišķi, ja dziļums ~2m tikai. Un atkal- nomainīšu vietu, bet, ja diena laba un zivis aktīvas- tad arī tur pēc neilga laiciņa nolasīsies dauzoņas...
28.septembris 2015, 23:00 | links

Kad vienreiz no Copes lietu komentētākajām ziņām tiks izsviests ārā tas Oltes -dosvidaņija gospodā ? Vai tiešām nekā prātīgāka nav ko ierakstīt ?
28.septembris 2015, 21:36 | links

Man ir līdzīgi gadījies sēžot ar fīderi... Gribēju jautāt- ko jūs tādos apstākļos darāt? Ir vērts censties spiningot, ir kādam bijušas sekmes šito dzenatāju/lekatāju spiningošanā? Varbūt ir kāds padoms?

eldorado, 27.septembris 2015, 01:23

Gribās teikt labāk izbaudi mirkli kā viņas ņemās pa virsu, jo noķert meženi nju nav īsti viegli, ar fīderi, nju nju.
Esmi pāri sreizes spiningojis Gaujā tādā posmā ap 500-800 metri kur ūdens varētu teikt vārās no meženēm, uz visiem kas tur bija, 1 mežene, cilvēku spiningotāu pat mušotāju daudz, bet copes un realizācija minimāla.
p.s. man kādreiz tubusā vienmer bija špinis līdzi , lai kad kāda līdaciņa vai asari uzsāk šadu trobeli kur es copēju ātri viņu likvidētu.
28.septembris 2015, 12:46 | links

Varbūt kādam noder,ja nav jau atradis!Uzdūros šādam sludinājumam koferis. Atrasts zilas krasas FLAMBEAU Outdoors makskernieka koferis ar piederumiem.. Cesis

Tālrunis: 26419959
epasts: zilskabe at inbox punkts lv
Ievietots: 25-09-2015 20:21
sludinājuma nummurs: 19810
28.septembris 2015, 12:27 | links

27.septembris 2015, 01:23 | links

to andreiko
Rūpīgi esat pastrādājis, puslīdz pat atbilst patiesībai...
25.septembris 2015, 14:13 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager