Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Vīri ir kāds ieteikums kārtojot copes licenci Spānijā ?
Ja viņiem ir centralizēta vietne tad iemetiet lūdzu linku . Ja nē, tad interesē Barselonas apgabals. Cope Baleāru jūrā

Malu malās Eiropā ir copēts, nav kārtotas atļaujas. Uz vecumu arvien mazāk gribas kasīties ar policiju un maksāt sodus.

Negribās uzrauties uz tādiem sodiem kā Vācijā

RaimisD, 9.maijs 2024, 20:54

Viņiem daudz to licenču tirgotāju, es savulaik ar lauzīju galvu:
https://spanishfishinglicence.com/shore-fishing-licence/

Te licences visās Spānijas zemēs ieskaitot Kanāriju salas (Tenerifi utt.):

https://www.licenciascazapesca.com/licencias_pesca?_gl=1*fkfgk9*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjw6PGxBhCVARIsAIumnWaXjd-KRmttS5AIM-VHOLqcDSuH6635WHOih2eaF64U3cYk-tAFrs8aAhU1EALw_wcB
9.maijs 2024, 21:13 | links

Vīri ir kāds ieteikums kārtojot copes licenci Spānijā ?
Ja viņiem ir centralizēta vietne tad iemetiet lūdzu linku . Ja nē, tad interesē Barselonas apgabals. Cope Baleāru jūrā

Malu malās Eiropā ir copēts, nav kārtotas atļaujas. Uz vecumu arvien mazāk gribas kasīties ar policiju un maksāt sodus.

Negribās uzrauties uz tādiem sodiem kā Vācijā
9.maijs 2024, 20:54 | links

Arī lociņu aiztaisu ar roku, nepatīk tas sitiens un neveselīgais klakšķis !
9.maijs 2024, 07:08 | links

RaimisD [8.mai]: Sezonu nomētāju vieglos mānekļus ar Tatula 100nieci. Nepameta tā sajūta, ka metiena brīdī aizturu elpu. Tā balansēšana uz ,,bārdas" robežas nepatika.
Vieglajā segmentā pārgāju atpakaļ uz gaļmašīnu. Tur iespringuma nekāda. Metieni tālāki.
Domāju katram multi nav piemēroti, kāds pat lielos mānekļus cenšas ar bezinerceni mētāt. Es gan pat asaru kātiņam multu gribētu (tieši tvičam), džigam gan tas neder.
8.maijs 2024, 23:41 | links

Willy [8.mai]: Davis-Di [10m]: Pareizi!kārtìbai jābūt!un nelamājies!;)
Sven!paldies...liela izskatās!cik tāda sver?kāds cipars?

Willy, 8.maijs 2024, 23:24
https://svivlo.com/product/svivlo-genesis-one/Izskatās ok!300€!varbūt esi dzirdējis atsauksmes?LV kāds tirgo??
dzirdēju Antona(fišermena) atsauksmi, viņam līdz galam tur nepatika tā spole, teica ka nemaksā to naudu. bet sapratu ka to pirmo saražoto partiju visu izpirka, domāju nākamo uzlabos, Antonam bij testiem iedota
8.maijs 2024, 23:41 | links

MT9 [8.mai]: No šīs sezonas sāku. Pagaidām dikti patīk.
Sezonu nomētāju vieglos mānekļus ar Tatula 100nieci. Nepameta tā sajūta, ka metiena brīdī aizturu elpu. Tā balansēšana uz ,,bārdas" robežas nepatika.
Vieglajā segmentā pārgāju atpakaļ uz gaļmašīnu. Tur iespringuma nekāda. Metieni tālāki.
8.maijs 2024, 23:34 | links

Davis-Di [8.mai]: Pareizi!kārtìbai jābūt!un nelamājies!;)

https://svivlo.com/product/svivlo-genesis-one/

Izskatās ok!300€!varbūt esi dzirdējis atsauksmes?LV kāds tirgo??
8.maijs 2024, 23:33 | links

MT9 [8.mai]: MT9 [3m]: To bremzi, manuprāt, vispār varētu izņemt no konstrukcijas. Ja nu vienīgi var noderēt aklam cilvēkam vai naktī zandartu ķerot.. :))Es biju domājis tieši ass bremzi, kura palīdz pie mānekļa piezemēšanās. Iemetiena brīdī jau nav slikti, ja DC palīdz izvairīties no bārdas, galvenais, lai iemetiena attālums no tā necieš.
Calcuttai bārda nav paredzēta!to kaseti nemaz laivā nevar izņemt!ja neesi Onkyo vai Bums
8.maijs 2024, 23:30 | links

Pareizi!kārtìbai jābūt!un nelamājies!;)

https://svivlo.com/product/svivlo-genesis-one/
8.maijs 2024, 23:28 | links

RaimisD [8.mai]: Willy [19m]: Ko piesējies!?;)Oskars noguris!:))Es nepiesienos :D vienkārši ievēroju foruma tradīcijas - piepisties pie vārdiem :DD
Pareizi!kārtìbai jābūt!un nelamājies!;)
8.maijs 2024, 23:24 | links

MT9 [8.mai]: To bremzi, manuprāt, vispār varētu izņemt no konstrukcijas. Ja nu vienīgi var noderēt aklam cilvēkam vai naktī zandartu ķerot.. :))
Es biju domājis tieši ass bremzi, kura palīdz pie mānekļa piezemēšanās. Iemetiena brīdī jau nav slikti, ja DC palīdz izvairīties no bārdas, galvenais, lai iemetiena attālums no tā necieš.
8.maijs 2024, 23:24 | links

Willy [8.mai]: principā var pat īkšķi nelietot,bet kkā automātiski tas darbojas!vairāk jau laikam,lai smuki nosēdinātu mānekli
To bremzi, manuprāt, vispār varētu izņemt no konstrukcijas. Ja nu vienīgi var noderēt aklam cilvēkam vai naktī zandartu ķerot.. :))
8.maijs 2024, 23:21 | links

Willy [8.mai]: Ko piesējies!?;)Oskars noguris!:))
Es nepiesienos :D vienkārši ievēroju foruma tradīcijas - piepisties pie vārdiem :DD
8.maijs 2024, 23:21 | links

RaimisD [8.mai]: Oskar, es sapratu par ko Tu runā ;)
Mānekļiem ap 20g arī izmanto multu?
No šīs sezonas sāku. Pagaidām dikti patīk.
8.maijs 2024, 23:19 | links

MT9 [8.mai]: Willy [3m]: Ar DC nav problēmu!bet vai ir multi ar DC bigbaitam ap 100gr?Zinu piparu, kurš arī ar DC prot mānekļus atšaut. Bet tur ir jābūt dikti labam meistaram :D
Nu jā!:)kkas jau ir jāsareglē!..principā var pat īkšķi nelietot,bet kkā automātiski tas darbojas!vairāk jau laikam,lai smuki nosēdinātu mānekli
8.maijs 2024, 23:19 | links

Willy [8.mai]: MT9 [10m]: RaimisD [9m]: Tikai, iemetiena brīdī ? Ar kuru roku tad Tu tin ?
Kastingā galvenais ir īkšķis, tas kontrolē visu pasākumu :)Es domāju tieši to brīdi, kad bezinercenei tu papildus bremzē auklu ar otru roku un vēl aiztaisi lociņu, tad kastinga gadījumā tas iet secen. Piebremzē ar īkšķi un uzreiz var sākt ietīšanu. Pret stipru vēju gan jāpiedomā pie iemetiena, savādāk viss dikti smuki.Ar DC nav problēmu!bet vai ir multi ar DC bigbaitam ap 100gr?
Svivlo genesis one
8.maijs 2024, 23:15 | links

MT9 [8.mai]: Es domāju tieši to brīdi, kad bezinercenei tu papildus bremzē auklu ar otru roku un vēl aiztaisi lociņu, tad kastinga gadījumā tas iet secen. Piebremzē ar īkšķi un uzreiz var sākt ietīšanu. Pret stipru vēju gan jāpiedomā pie iemetiena, savādāk viss dikti smuki.
Oskar, es sapratu par ko Tu runā ;)
Mānekļiem ap 20g arī izmanto multu?
8.maijs 2024, 23:15 | links

Willy [8.mai]: Ar DC nav problēmu!bet vai ir multi ar DC bigbaitam ap 100gr?
Zinu piparu, kurš arī ar DC prot mānekļus atšaut. Bet tur ir jābūt dikti labam meistaram :D
8.maijs 2024, 23:14 | links

MT9 [8.mai]: RaimisD [9m]: Tikai, iemetiena brīdī ? Ar kuru roku tad Tu tin ?
Kastingā galvenais ir īkšķis, tas kontrolē visu pasākumu :)Es domāju tieši to brīdi, kad bezinercenei tu papildus bremzē auklu ar otru roku un vēl aiztaisi lociņu, tad kastinga gadījumā tas iet secen. Piebremzē ar īkšķi un uzreiz var sākt ietīšanu. Pret stipru vēju gan jāpiedomā pie iemetiena, savādāk viss dikti smuki.
Ar DC nav problēmu!bet vai ir multi ar DC bigbaitam ap 100gr?
8.maijs 2024, 23:11 | links

RaimisD [8.mai]: Tikai, iemetiena brīdī ? Ar kuru roku tad Tu tin ?
Kastingā galvenais ir īkšķis, tas kontrolē visu pasākumu :)
Es domāju tieši to brīdi, kad bezinercenei tu papildus bremzē auklu ar otru roku un vēl aiztaisi lociņu, tad kastinga gadījumā tas iet secen. Piebremzē ar īkšķi un uzreiz var sākt ietīšanu. Pret stipru vēju gan jāpiedomā pie iemetiena, savādāk viss dikti smuki.
8.maijs 2024, 23:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager