emka: paldies :) domas dalās, bet nav neviena iemesla lai neticētu Tev...
23.marts 2014, 20:43 | links
Naivums jibio :d Vangažos, ja nav pilnīgs... (nekad rokās pīcku nav turējis) tad 15 minūtēs 10 foreles, vēsi pīpējot!
Es pats esmu skatījies kā kopā ar saimnieku cenšas noķert foreles,vel piemet barību virsū ēsmai lai ātrāk noķertu .Nifiga. Varbūt sagadīšanās bet čaļi ilgi mocījās kamēr 4 foreles saķēra
silpeiv, 13.marts 2014, 15:11
Bandito, bet tur ir tā, ka aizbrauc, noķer, uzcep? Tam visam paredzēts laiks, apmēram, 1,5h-2h.
jkalvitis, 13.marts 2014, 14:42
Raih, tiešām mani par tādu zābaku uzskati?
sragiagiaA, 13.marts 2014, 13:38
Nu kā lai Tev to saka...:)
raihs, 13.marts 2014, 13:59
Jautājums par copes vietu.
Lūdzu, padalieties ar informāciju, jo ir nepieciešama copes vieta (maksas dīķi)- Rīgas rajonā, kur svētdienas makšķernieks var operatīvi "noķert" (nosacīti kā no akvārija) zivi (foreli, karpu), turpat to pagatavot. Akvārija cope būtu marta beigās, aprīļa sākumā. Atmetam variantus par Centrāltirgu, mc2 u.c.
Paldies!
jkalvitis, 13.marts 2014, 13:49
Karpa marta beigās... :)
Foreles - Vangažos pie Jura! Vēl ir albertu dīķi pierīgā!
Bandito, 13.marts 2014, 13:56
Tu domā Liepiņu ? Tur gan karpas,gan foreles!
silpeiv, 13.marts 2014, 14:05
Lūdzu, padalieties ar informāciju, jo ir nepieciešama copes vieta (maksas dīķi)- Rīgas rajonā, kur svētdienas makšķernieks var operatīvi "noķert" (nosacīti kā no akvārija) zivi (foreli, karpu), turpat to pagatavot. Akvārija cope būtu marta beigās, aprīļa sākumā. Atmetam variantus par Centrāltirgu, mc2 u.c.
Paldies!
Karpa marta beigās... :)
Foreles - Vangažos pie Jura! Vēl ir albertu dīķi pierīgā!
Bandito, 13.marts 2014, 13:56
Raih, tiešām mani par tādu zābaku uzskati?
sragiagiaA, 13.marts 2014, 13:38
Paldies!