Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Nu nez. Man ar ID vismaz šajās vēlēšanās pietika.
5.jūnijs 2013, 16:31 | links

Ai jāņem vien tā pati pase.Id neder ne vēlēšanām,ne ja gribi aizceļot ārpus ES . Un derīga tik 5 gadiem.
5.jūnijs 2013, 16:31 | links

identificēt personu var kaut vai ar invaliida aplieciibu(kuram nevajag makskjernieka karti) vai tiesiibaam, skoleeniem arii laikam kaads dokuments ir...
bet personu apliecinoshs dokuments ir pase vai personas aplieciiba (kas ir rakstiits uz m.kartes), bet nav makskjereeshanas noteikumos, un taapeec uz copi es nenjemu ne pasi ne ID, bet, ja vajag pietiek ar tiesiibaam.. (triis-chetrus gadus inspektoru neesu redzeejis)
5.jūnijs 2013, 16:29 | links

pateicos par prevcizējumu
5.jūnijs 2013, 16:11 | links

eergli, tiesības apliecina tikai to ka, eerglis, es un visi citi var te brīvi ņemties pa forumu, dzīt visādu šņagu utt. Atļauju vadīt kādu transporta līdzekli, apliecina, nevis tiesības, bet gan vadītāja apliecība.
5.jūnijs 2013, 16:06 | links

identificēt = noskaidrot identitāti. Kā svilpe rakstīja to var pase un ID karte. Tiesības apliecina, ka personai ir tiesības vadīt attiecīgas kategorijas transporta līdzekli.
5.jūnijs 2013, 16:03 | links

Stop

iegādātas makšķerēšanas kartes numuru un uzrādīt dokumentu, kurš ļauj identificēt personu (vārds, uzvārds un personas kods)

Kur ir tie gudrinieki kuri teica ka šo nevar ?:@:@
5.jūnijs 2013, 15:58 | links

eergli, inspektors nevar izčakarēt ja līdzi ir tiesības, jo tiesības visādas ir visiem :D Un pat ja līdzi ir kāda no vadītāja apliecībām, tad arī nevar izčakarēt, jo
MN 2. Makšķerēt Latvijas Republikas ūdeņos ir tiesības fiziskai personai (turpmāk – makšķernieks), kas makšķerēšanas laikā var uzrādīt derīgu makšķerēšanas karti, kurā norādīts makšķernieka vārds, uzvārds un personas kods, vai arī nosaukt elektroniski (internetā) iegādātas makšķerēšanas kartes numuru un uzrādīt dokumentu, kurš ļauj identificēt personu (vārds, uzvārds un personas kods), bet vietās, kur noteikta licencētā makšķerēšana, var papildus uzrādīt licenci vai elektroniski (internetā) iegādātu licenci.
5.jūnijs 2013, 15:57 | links

uz kartes zīmodziņu neuzliksi :D
5.jūnijs 2013, 15:43 | links

svilpe, ID karte ir personu apliecinošs dokuments, šengenas zonā ar to var arī ceļot. Tiesības tādas nav, un principā inspektors var izčakarēt ja tev līdzi makšķerējot nav līdzi pase vai ID karte, bet ir tiesības.
5.jūnijs 2013, 15:42 | links

http://likumi.lv/doc.php?id=243484

esteem, 5.jūnijs 2013, 15:38

Kuram taisnība

Personas apliecības funkcijas

Ar personas apliecību Jūs varat apliecināt savu identitāti klātienē, uzrādot dokumentu personai, kam jāpārliecinās par Jūsu identitāti, tiesisko statusu, vecumu u.tml. Latvijas teritorijā personas apliecība var pilnībā aizstāt pasi (izņemot attiecībā uz vēlēšanu tiesību izmantošanu, līdz elektroniskas vēlētāju reģistrācijas sistēmas ieviešanai).

http://www.pmlp.gov.lv/lv/pakalpojumi/passes/eid.html
5.jūnijs 2013, 15:41 | links

Hei kuram ir Id karte. Cik saprotu ir tā pati kas pase ,tik nevar vēlēt ?

Tad respektīvi pasi nevajag ?

silpeiv, 5.jūnijs 2013, 15:34

ID karte ir personu apliecinošs dokuments un ar to arī var vēlēt.
5.jūnijs 2013, 15:36 | links

Hei kuram ir Id karte. Cik saprotu ir tā pati kas pase ,tik nevar vēlēt ?

Tad respektīvi pasi nevajag ?
5.jūnijs 2013, 15:34 | links

gagarin, kādām funkcijām Tev vajag tel? 8gb, ir pilnīgi pietiekami.
pret telefona noslīkšanu noder pludiņš :)

eerglis, 5.jūnijs 2013, 14:32

Telefōnu vajag telefōna funkcijai, vecajam ekrānam krāsa beidzās. Protams, arī kameru bieži lietoju, mūziku pa laikam vajag paklausīties, un kādreiz aiz gara laika paniekoties. Pasūtīju tikko S2 plus, jo apnika gaidīt atbildi par S2 (vai ir noliktavā). Cerams šis vismaz būs, citādāk tagad jādzīvo ar telefōnu kam ir tikai zvana un sms funkcija :D Uz copi ar bail iet, ja nu noķeru ko lielu, bet nav ar ko nofočēt ... :)))
5.jūnijs 2013, 14:41 | links

gagarin, kādām funkcijām Tev vajag tel? 8gb, ir pilnīgi pietiekami.
pret telefona noslīkšanu noder pludiņš :)
5.jūnijs 2013, 14:32 | links

Sory man pele nočakarējusies!:(
5.jūnijs 2013, 14:10 | links

Izcēlās!!!

5.jūnijs 2013, 14:09 | links

Aste zb dari kaut ko ,jau kuru reiz atkārtojies un kurā jau sadaļā
5.jūnijs 2013, 14:09 | links

Tas gan, jau kuro esmu noslīcinājis ,bet nu pašam ar tagad Samsung galaxy man jau patīk digitālo ar nevajag un tv ar! :D
5.jūnijs 2013, 14:06 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager