Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Ar moandulām ir tā Ja izgriezīsiet no laba porolona zivtiņu -no laba-ne no švammes kura piemirkst tad vēl ir stigri jāpadomā kurš būs efektīvāks māneklis mandula vai porolona zivtiņa Princips abām ir vienāds verikāla stāja pēc pauzēšanas -vienīgais mandulai āķu sistēma ir niknāka 2 3žuburi Tukšo sitienu ir mazāk
8.maijs 2013, 08:38 | links

Cuukai tik traki garsho zivis,ka pat riskee ar siveeniem klaat naakt:)
8.maijs 2013, 08:37 | links

Piebaro tikai!...nākošā dienā bez biksēm paliksi-ja nevarēsi saķert!
8.maijs 2013, 08:27 | links

Ir te kādam pieredze copei ar mandulām?Nesen iegādājos bet nekad neesmu provējis kā zandartiem patīk tās mantiņas!

udo733, 7.maijs 2013, 19:56

Ito nekad neesmu sapratis.No sākuma iegādājās un pēc tam jautā.
Lieta forša.Bet ir savi plusi un mīnusi.

urmaas, 7.maijs 2013, 21:28

urmaas...

Da Tu ko? Tas taču pati krutākā un interesantākā fīča visā procesā, ieiet veikalā un sapirkt visādus jaunus, nepazīstamus un eksotiskus loriņus. Tas nekas, ka 80% pēc tam pēc 1mā neveiksmīgā testa krāsies kaudzē neizmantoti, bet toties būsi pamēģinājis un zināsi kas tas ir...:)

zaraza, 7.maijs 2013, 21:44

Ja kāds var atļauties un grib,tad lai taču pērk!Mūsdienās preču klāsts ir akūnais,bet protams ka neba nu viss ,,strādā"!Citreiz cilvēks kā žagata...ieiet bodē...spīd...vajag...!!!:)))
7.maijs 2013, 22:19 | links

Ir te kādam pieredze copei ar mandulām?Nesen iegādājos bet nekad neesmu provējis kā zandartiem patīk tās mantiņas!

urmaas, 7.maijs 2013, 21:28

urmaas...

Da Tu ko? Tas taču pati krutākā un interesantākā fīča visā procesā, ieiet veikalā un sapirkt visādus jaunus, nepazīstamus un eksotiskus loriņus. Tas nekas, ka 80% pēc tam pēc 1mā neveiksmīgā testa krāsies kaudzē neizmantoti, bet toties būsi pamēģinājis un zināsi kas tas ir...:)
7.maijs 2013, 21:44 | links

7.maijs 2013, 21:28 | links

7.maijs 2013, 19:56 | links

Kādam ir bījusi darīšana ar firmas Krafdele benzīna ģenerātoriem ? Intresē tas kam 1200 jauda . Vajag rezerves detaļas respektīvi tai palaišanas sistēmai

šitā sadrupusi
7.maijs 2013, 19:34 | links

Sveiki man jautaajums,zivju baribu nopirku maltas grauzdeetas kanepes,kaut kur es dzirdeeju kaa klaat kanepes piemaisiit maz jeegas,vinu no saakuma vajag tureet ilgi uudenii lai vina ka pakrieviski sakot ,,nastajitsa''.nu juus domu gaajienu saprataat.Ka pareizi vinu sagatavot?Vai kaads zina?
7.maijs 2013, 15:07 | links

Volframa pavadiņas ar laikam ķīnieši tagad štampē.Otrais metiens ar rotiņu un čau aizlido.Pavadiņa vienkārši pie stiprinājuma notrūkusi.Tāda škrobe bija.

udo733, 7.maijs 2013, 14:07

man ar tā ir gadījies, man pavadiņai stiprinājums bija ar saplacinātu metāla trubiņu un pie tās pārlocījās, tpc labāk vajag pirkt tās kuras ir notītas ar drātiņu

janixxxxx, 7.maijs 2013, 14:38

Es lietoju veikalos dabonamās,bet rokām sietās.Vot pareizu materiāla nosaukumu gan neatceros,bet līdzīgs kaprona šņorei.Nekad nav bijušas problēmas!
7.maijs 2013, 14:42 | links

Volframa pavadiņas ar laikam ķīnieši tagad štampē.Otrais metiens ar rotiņu un čau aizlido.Pavadiņa vienkārši pie stiprinājuma notrūkusi.Tāda škrobe bija.

udo733, 7.maijs 2013, 14:07

man ar tā ir gadījies, man pavadiņai stiprinājums bija ar saplacinātu metāla trubiņu un pie tās pārlocījās, tpc labāk vajag pirkt tās kuras ir notītas ar drātiņu
7.maijs 2013, 14:38 | links

7.maijs 2013, 14:07 | links

7.maijs 2013, 14:01 | links

Paskatieties kādas pretigas bildes.
Man skatoties vienkārši pretīgi metas, varēja vismaz nespārdīt?
http://www.draugiem.lv/gallery/#/aivis1221/gallery/?pid=307706606

Krishka, 6.maijs 2013, 22:15

Tās tak karpas, tā ka poh :DDD Un diezvai viņas ir spārdītas...
6.maijs 2013, 22:58 | links

Paskatieties kādas pretigas bildes.
Man skatoties vienkārši pretīgi metas, varēja vismaz nespārdīt?
http://www.draugiem.lv/gallery/#/aivis1221/gallery/?pid=307706606
6.maijs 2013, 22:15 | links

lieta tāda ka metiena laikā salūza mans jaunais spinings :(

gribēju zināt vai salmo veikalā ir kkāda garantija?
jo tas nav normāli, ka metienā ar 17 gramu vizuli, kāts pārlūza, ja tests rakstīt 10-30g un pat stipri nemetot

janixxxxx, 6.maijs 2013, 17:04

Neatceros vairs pie kuras tēmas,bet NG reiz izteicās,ka ja esot čeks,tad nevajadzētu būt problēmām...vai tik negāja runa par ledus boriem!Gan jau vizuāli novērtētu ar protams!
6.maijs 2013, 21:41 | links

lieta tāda ka metiena laikā salūza mans jaunais spinings :(

gribēju zināt vai salmo veikalā ir kkāda garantija?
jo tas nav normāli, ka metienā ar 17 gramu vizuli, kāts pārlūza, ja tests rakstīt 10-30g un pat stipri nemetot
6.maijs 2013, 17:04 | links

ir ''ir murkeli vakar smuki salasiju
5.maijs 2013, 13:52 | links

armadox:tu tik nenokavē,viss jau notiek :)
5.maijs 2013, 12:23 | links

manaa gjimenee jau nezkurajaa paaudzee eedam,nekas,varbuut imuuns pret indi:))protams ka ir jaanovaara 2 uudenjos,ja arii ir taa inde,tad cigaretees taas ir krietni vairaak:)
5.maijs 2013, 09:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager