Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Sveiki,

Varbūt kāds var padalīties ar info ar asaru tīrāmajiem rīkiem. Iepriekš bija kaut kāds Fiskara, bet ne īpaši. Tas nozuda, nepieciešams jauns, bet to pašu pirkt negribās, varbūt kāds var ieteikt kādu ?

Martins....B, 1.marts 2025, 20:48

Pieskrūvē divus alus pudeļu korķus pie attiecīga izmēra līstītes un gatavs. Nekas labāks asaru tīrīšanai nav izdomāts...
13.marts 2025, 10:21 | links

Sveiki,

Varbūt kāds var padalīties ar info ar asaru tīrāmajiem rīkiem. Iepriekš bija kaut kāds Fiskara, bet ne īpaši. Tas nozuda, nepieciešams jauns, bet to pašu pirkt negribās, varbūt kāds var ieteikt kādu ?

Martins....B, 1.marts 2025, 20:48
13.marts 2025, 10:19 | links

sorrī šitas bija domāts https://www.facebook.com/reel/9282336455221069
12.marts 2025, 10:24 | links

Patiesa kaislība :)))
https://www.facebook.com/reel/653519007070684
12.marts 2025, 10:22 | links

Labrīt, vēl viens jautājums...Vai kaut kur tagad var noķert salakas? Itkā viņu laiks tagad ir.
10.marts 2025, 08:41 | links

H20 [8.mar]: Tas trīsciema mežš? ;)
Trāpīts, nu bišķi uz Baltiņa pusi.
8.marts 2025, 19:39 | links

Tas trīsciema mežš? ;)
8.marts 2025, 19:21 | links

Jautrākai dienai :)
8.marts 2025, 18:09 | links

Breksis13 [8.mar]: Kur var normāli pacopēt pierīgā?
Tagad ar fīderi?
Kur nav liegums.
Pacieties bišķi, sakop dārzu, sakārto copes lietas un gaidi aprīli, tad pavērsies copes iespējas ;)
8.marts 2025, 17:41 | links

Breksis13 [8.mar]: Kur var normāli pacopēt pierīgā?
Tagad ar fīderi?
Kur nav liegums.
Pārāk agri. Var Daugavā no bolderajas ceļa puses vai Juglas ezerā, būs siltās, sāksies brekšu, līņu un karūsu cope papīrfabrīkas galā.
8.marts 2025, 13:24 | links

Kur var normāli pacopēt pierīgā?
Tagad ar fīderi?
Kur nav liegums.
8.marts 2025, 12:26 | links

janisbanis [6.mar]: Ko domājat par supercontinent gumijām? Nevaru izdomāt vai sūtīt pakaļdarinājumus vai maksāt 2-3x vairāk un nopirkt visu orğināloa
es sūtīju ir labas
6.marts 2025, 14:59 | links

Ko domājat par supercontinent gumijām? Nevaru izdomāt vai sūtīt pakaļdarinājumus vai maksāt 2-3x vairāk un nopirkt visu orğinālo
6.marts 2025, 14:32 | links

Burtnieks13 [4.mar]: Sveiki vīri. Varbūt kāds saskāries ar tādu pašu problēmu kā man ziemas sākumā aizbraucu uz ezeru ieliku deeper āliņģī telefons savienojās ar viņu un viss pēkšņi pazuda savienojums un vairs telefons viņu neatrod pazuda savienojums lai vai ko darītu vairs to Deeperu neatrod telefons, varbūt kāds ir kas viņu var salabot un pie reizes nomainīt bateriju, jo tā ar laiku arī palika švaka. Paldies jau iepriekš.
Patin lapu uz leju tur esmu rakstījis par bačas maiņu.
Es gan nezinu kāds ir jums, bet chirpam man ir viena jauna bača uz tirdziņu.

https://www.copeslietas.lv/m/sarunas/topic/62/?sort=DESC&p=40
4.marts 2025, 18:16 | links

Burtnieks13 [4.mar]: Sveiki vīri. Varbūt kāds saskāries ar tādu pašu problēmu kā man ziemas sākumā aizbraucu uz ezeru ieliku deeper āliņģī telefons savienojās ar viņu un viss pēkšņi pazuda savienojums un vairs telefons viņu neatrod pazuda savienojums lai vai ko darītu vairs to Deeperu neatrod telefons, varbūt kāds ir kas viņu var salabot un pie reizes nomainīt bateriju, jo tā ar laiku arī palika švaka. Paldies jau iepriekš.
Youtub pilns ar video kā nomainīt bateriju deeperam
4.marts 2025, 06:53 | links

Sveiki vīri. Varbūt kāds saskāries ar tādu pašu problēmu kā man ziemas sākumā aizbraucu uz ezeru ieliku deeper āliņģī telefons savienojās ar viņu un viss pēkšņi pazuda savienojums un vairs telefons viņu neatrod pazuda savienojums lai vai ko darītu vairs to Deeperu neatrod telefons, varbūt kāds ir kas viņu var salabot un pie reizes nomainīt bateriju, jo tā ar laiku arī palika švaka. Paldies jau iepriekš.
4.marts 2025, 01:06 | links

Mazliet pilnveidoju Perch 2 ,tīrāmā galu vienu pusīti saīsinot,otru ar robiņiem aizliecot galam priekšā un piemetinot.Labi notīrīt atlikušās zvīņas velkot šķērsām.Ļoti labi strādā.
3.marts 2025, 21:52 | links

Sveiki. Lūdzu palīdziet ar padomu un savu pieredzi. Man ir gumijas laiva Dulkan 400 DZ. Es gribu nopirkt normālu paklāju grīdai, kādu iesakāt un kur atrast var ( tie kas bija pirkti man nebija labi).
Un ko Jūs ieteiktu lai es varētu vadāt motoru uz transa ( mercyri 20), kā jūsu praksē? Vajag transī griest skrūvi caur motoru vai ne? Un kur var nopirkt motora amartizatoru uz piekabi (kāju) nevaru atrast Lva. Lūdzu palīdziet, iesācējs.
3.marts 2025, 20:37 | links

Divroci,negribu piesārņot Peipusa sadaļu,spriežot pēc Taviem meliem,TU esi''zaļš''kā gurķis.Es pacentīšos pierādīt tautai savu taisnību,un Tevi atmaskot.Tev pat nav savas mājas lapas,kur bildes ielikt.Daudzi loriņi ir sūtīti no Japānas.Gaidu bildes arī ar taviem ''varoņdarbiem''.
2.marts 2025, 17:35 | links

Paldies Bebrs ! Ja jau trīs gadus lieto, tad jābūt labam
2.marts 2025, 13:34 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager