Neatradu tēmu par auto, tādēļ šeit.
Tiko izgāju savam autiņam pēdējo skati. Tādēļ man ir vesels gads, ko ostīt gaisu un meklēt jaunu.
Tālāk sīkāk. Mana vājība ir japāņu auto. Pirmā mašīna bija Honda:) un pirmo nekad neaizmirst:) Tāpat kā pirmo jauno (nullīti), kas man bija Micuks, kuru pēc mēneša iznīcināju trijos kūleņos un pret koku un nodievojos jaunu mašīnu nekad vairs nepirkt:) Visbeidzot pēc vairākām Hondām, pārlēcu uz 626 Mazdu. Diemžēl vai par laimi man trāpījās, kā meistars teica, pēdējā Mazda, kuru bija vērts pirkt:) 2000.gads - motors ideāls - nomainīju zobsiksnu, regulāras eļļu, sveču un filtru maiņas un bēdu nezinu. Ideāla balstiekārta, bukses mūžīgas u.t.t. Dēļ tā visa, esmu mašīnu nobraucis līdz pēdējai sezonai, kad to vairs pārdot nav iespējams un būs jāliek pie sētas, jo mašīnu apēd rūsa - arkas pārmetināju, bet nekrāsošu, sāk pūt sliekšņi, izpūtējs jau ir sametināts vienā gabalā:) Varētu jau mēģināt saķimerēt, bet metināšanas un krāsošanas izmaksas ir pārāk lielas, bet pats ar to nenodarbojos:)
Un tagad jautājums - uz kādu automašīnu skatīties, ja vēlos ko līdzīgu, bet ne pilnīgi jaunu. Ejot skati, meistariņš ar kuru parunāju, teica, ka nupat 2005.gada Mazdai par rūsu iepēra 2-nieku un neizlaida satiksmē. Arī mans servisa meistars teica, ka pie viņa bija 2004.gada Mazda, kas bija pilnībā sapuvusi un viņš iesaka uz mazdām un micukiem šī iemesla dēļ neskatīties, jo pat ja paņem kādu 10 gada modeli, pēc pāris gadiem būšot čau.
Vai kādam ir pieredze ar Toyotām, piemēram Avensis, vai arī kādu citu līdzīgu automašīnu. Kas tur notiek ar rūsu, kādas ir raksturīgās ķibeles ar ko jārēķinās.
Protams, teorētiski pastāv iespēja, ka spēšu sagremot pāreju uz Audi, vai VW... paskatījos tirgus piedāvājumu.... laikam jau spētu pat salīdzinoši jaunā Škodā iesēsties.... a varbūt tomēr nevarētu gan:DDDD
Paldies jau iepriekš:)
Un vēl - ja kāds pats metina un krāso, gada beigās vai nākamā gada sākumā par kādiem 500 latiem vai eiro ekvivalentā uzdāvināšu ļoti labu un visādi citādi koptu automašīnu, kurai būs nepieciešams pārmetināt sliekšņus un nokrāsot iepriekš pārmetinātās un ar grunti noklātās arkas:)
27.februāris 2013, 14:05 |
links