Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
man tāds jautājums, iespejams ka galīgi stulbs, bet nez, piem liepājas kanals, uz ezera pusi aizsalis, bet uz otru pusi pilnībā vaļā, un tā līdz jūrai un uz centra molīti, vai man ir iespeja kko noķert padžigojot?
9.februāris 2013, 17:39 | links

Labi. Man vispārīgi intresē tās vimbas.
9.februāris 2013, 16:07 | links

Kārtībai jābūt!!Nodokļi visiem jāmaksā!DD

Pa vimbām vēlāk...galvenais atrast ,zināt vimbu "taku".Pa Lielupi nezināšu teikt!
9.februāris 2013, 09:22 | links

Maz ko iebarošana dos!
Jāatrod bars un lai viņas gribētu!
Gribētu ņammāt!
:)
8.februāris 2013, 18:51 | links

Āķi Lūdzu ieliec kādu video kā ziemā upē ķer vimbas ar iebarošanu.
Lūdzu.
8.februāris 2013, 18:13 | links

haha, pie trešā...
Jūs gan, te vīri vaislīgi esat :D

Doshelim apsveicieni! :)
7.februāris 2013, 09:56 | links

AI, beidz, Bralit... man dzelzs nerwi.. :D un pa naktim gulju ka nosists.. :D (cerams ka ta ari turpinasies).. bet paldies... maneja teica ka meitens ar raksturu esot.. pirmas stundas shai gaisma un jau plapajot.. :D :D

doshelis, 6.februāris 2013, 22:56

Vienu gan atceries - tās negulētās naktis, pamperu mainīšanu, atraudziņas, 38 - 40 temperatūras - neuzkrauj tikai jaunajai māmiņai:) Un ja tu vismaz daļu paņemsi uz sevi - tici večiem, kas te jau brīdināja - aizmirsti par normālu miegu naktīs, aizmirsti par copi katrā nedēļas nogalē, aizmirsti, ka kādreiz varēji atnākt mājās, sacelt kājas pret griestiem un blenzt TV. Tas viss ir beidzies čalīt:) Man jau nupat divus gadus lielākais sapnis ir izgulēties pāris dienas pēc kārtas:) Lielākā dāvana, lai gadu mijā sīcim nebūtu 38 temperatūra. Sievasmāte man ir gaidītākais ciemiņš mājās, jo tad beidzot ar sieviņu var aiziet kaut kur kopā ārpus mājas:) Vecīt, dzīve tikai sākas!!! :DDDDDDDDDD

mirtins, 7.februāris 2013, 08:37

Nu jūs te gan biedējat cilvēku :)
Nav tik traki kā runā. I uz copi tiek,i pagulēt dabūn..
7.februāris 2013, 09:12 | links

Apsveikumi!
Brālītim taisnība - pie trešā jau viss sakārtots :D
Grāmatu esmu lasijis :)
7.februāris 2013, 09:08 | links

doshelis apsveicu ar meitu ,labs juvelierdarbs !
7.februāris 2013, 09:00 | links

AI, beidz, Bralit... man dzelzs nerwi.. :D un pa naktim gulju ka nosists.. :D (cerams ka ta ari turpinasies).. bet paldies... maneja teica ka meitens ar raksturu esot.. pirmas stundas shai gaisma un jau plapajot.. :D :D

doshelis, 6.februāris 2013, 22:56

Vienu gan atceries - tās negulētās naktis, pamperu mainīšanu, atraudziņas, 38 - 40 temperatūras - neuzkrauj tikai jaunajai māmiņai:) Un ja tu vismaz daļu paņemsi uz sevi - tici večiem, kas te jau brīdināja - aizmirsti par normālu miegu naktīs, aizmirsti par copi katrā nedēļas nogalē, aizmirsti, ka kādreiz varēji atnākt mājās, sacelt kājas pret griestiem un blenzt TV. Tas viss ir beidzies čalīt:) Man jau nupat divus gadus lielākais sapnis ir izgulēties pāris dienas pēc kārtas:) Lielākā dāvana, lai gadu mijā sīcim nebūtu 38 temperatūra. Sievasmāte man ir gaidītākais ciemiņš mājās, jo tad beidzot ar sieviņu var aiziet kaut kur kopā ārpus mājas:) Vecīt, dzīve tikai sākas!!! :DDDDDDDDDD
7.februāris 2013, 08:37 | links

6.februāris 2013, 22:56 | links

Dosheli apsveicu :)) Sāku smaidīt par tavu tekstu - nu varēšu izrauties uz copi :)) Varēsi ,varēsi izrauties un tik pat ātri atrauties atpakaļ ... :)) Tikai tagad tev vecīt sāksies riktīgais strjoms ,,gatavojies papucīt :))))) Ja oms un ops nav blakus tad par copi aizmirsti :)) Pie trešā jau vēsu prātu varēsi šaut uz copi bez krenķa ,bet pie pirmdzimtā ... pie katra brēciena liksies ka zeme atveras:))) Jā ... un apsveicu ar negulēto nakšu sākšanos :)))))
6.februāris 2013, 22:23 | links

Ja uzkrausi savus pienākumus citiem ,tad noteikti.
6.februāris 2013, 20:41 | links

nu ko... beidzot kluvu par papashu.. pirmdzimtais.. vareshu beidzot mazliet izrauties uz copi, citadi pedejas nedeljas uz neliela stresa sedeju.. :D talak pa lielupi netiku.. :D
6.februāris 2013, 20:39 | links

Jautājums tiem, kuri no tā kaut ko saprot - epoksīds var vai nevar saēst stiklšķiedru? (aizsmērējot caurumus). Un otrs jautājums parastais epoksīds no piecu minūšu epoksīda atšķirās tikai ar sacietēšanas laiku??
Paldies.
6.februāris 2013, 20:36 | links

Multivan!Varbūt KGB arī lasa un licis izdzēst!!!:)))Teroristi latvieši!:)
6.februāris 2013, 17:28 | links

Loterijas rezultati nav vel_Copes lietam_?!
6.februāris 2013, 17:12 | links

Nevaru vairs atrast sadaļu-Kuršu lagūna-būtu izdzēsta???Būtu atskaiti ielicis.
6.februāris 2013, 16:19 | links

(; ᴉʌǝʇ ʞↄnℲ
6.februāris 2013, 09:11 | links

ʇosɐן nןʞɐʞ ıģžǝɯ
6.februāris 2013, 09:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager