man tāds jautājums, iespejams ka galīgi stulbs, bet nez, piem liepājas kanals, uz ezera pusi aizsalis, bet uz otru pusi pilnībā vaļā, un tā līdz jūrai un uz centra molīti, vai man ir iespeja kko noķert padžigojot?
9.februāris 2013, 17:39 | links
AI, beidz, Bralit... man dzelzs nerwi.. :D un pa naktim gulju ka nosists.. :D (cerams ka ta ari turpinasies).. bet paldies... maneja teica ka meitens ar raksturu esot.. pirmas stundas shai gaisma un jau plapajot.. :D :D
doshelis, 6.februāris 2013, 22:56
Vienu gan atceries - tās negulētās naktis, pamperu mainīšanu, atraudziņas, 38 - 40 temperatūras - neuzkrauj tikai jaunajai māmiņai:) Un ja tu vismaz daļu paņemsi uz sevi - tici večiem, kas te jau brīdināja - aizmirsti par normālu miegu naktīs, aizmirsti par copi katrā nedēļas nogalē, aizmirsti, ka kādreiz varēji atnākt mājās, sacelt kājas pret griestiem un blenzt TV. Tas viss ir beidzies čalīt:) Man jau nupat divus gadus lielākais sapnis ir izgulēties pāris dienas pēc kārtas:) Lielākā dāvana, lai gadu mijā sīcim nebūtu 38 temperatūra. Sievasmāte man ir gaidītākais ciemiņš mājās, jo tad beidzot ar sieviņu var aiziet kaut kur kopā ārpus mājas:) Vecīt, dzīve tikai sākas!!! :DDDDDDDDDD
mirtins, 7.februāris 2013, 08:37
AI, beidz, Bralit... man dzelzs nerwi.. :D un pa naktim gulju ka nosists.. :D (cerams ka ta ari turpinasies).. bet paldies... maneja teica ka meitens ar raksturu esot.. pirmas stundas shai gaisma un jau plapajot.. :D :D
doshelis, 6.februāris 2013, 22:56