Timrots feisbukā ziņo, ka ķīsī drīzumā iekšlietu darbinieku bļitkošanas mači.
Nopietns reids, ja tā padomā ;)
Nopietns reids, ja tā padomā ;)
1.februāris 2013, 12:44 | links
Nu skaidrs, to arī gribēju dzirdēt, vai ir to vērts audzēt tos kāpurus. :) Patrol, nebiju iedomājies, ka gāzmaska neaizturēs to smaku, tiešām noderīga informācija, kas man kādreiz varbūt noderēs :D
Šorīt vel likās laba ideja, bet ja jūs man tā sakat , ka nav vēts, tad labāk paklausīšu.
Farnirs, 28.janvāris 2013, 23:43
Nu skaidrs, to arī gribēju dzirdēt, vai ir to vērts audzēt tos kāpurus. :) Patrol, nebiju iedomājies, ka gāzmaska neaizturēs to smaku, tiešām noderīga informācija, kas man kādreiz varbūt noderēs :D
Šorīt vel likās laba ideja, bet ja jūs man tā sakat , ka nav vēts, tad labāk paklausīšu.
Farnirs, 28.janvāris 2013, 23:43
Ielūkojos CSDD e-pakalpojumu sadaļā, Med. izziņa tūliņ beigsies, respektīvi poličonkuls var sodīt pa nopietno.
Kāds var ieteikt, kur to var iziet ātri, nevis sēžot rindā poliklīnikā ?
kadmijs, 31.janvāris 2013, 13:49
Pie ģimenes daktera.
urmaas, 31.janvāris 2013, 13:53
Man vajag padomus no jums, kuri ir sekmīgi mušu kāpurus audzējuši. Es tā izdomāju, ka vasarā būs jāpamēģina pāris reizes, lai tā bagātīgi tos brekšus sabarotu.
Pirmkārt, kur lai dabon gaļu? Es tā saprotu, ka tirgū varētu sarunāt, ka kaut kādu veco gaļu tev sadod, vai kā? Otrkārt, man ir tā vecā krievu gāzmaska un vai viņa to smaku nelaistu cauri, kad es ietu tos tārpus sijāt ārā?
Unnn, vai nav kaut kādi likumi, kuri man varētu piesieties? Itkā es to darīšu zemes gabalā, kur cilvēki nedzīvo blakus,nedaudz ārpus pilsētas, bet kādu 1 km tālāk pa pļavu tur ir māja, vai viņi sajutīs to smaku?
Un kur man to gaļu turēt, lai putni un suņi netiek klāt? Es tā izdomāju, ka varētu kaut kādu metāla kasti uzlikt virsū un kaut kā nostiprināt zemē, un ar daudz maziem caurumiem, lai mušas tiek iekšā, un vispār pats galvenais, vai ir vērts čakarēties ar to visu?? :D :)
Farnirs, 28.janvāris 2013, 21:22
Kas tā par bodi ,un kurā Sporta ielas galā.Paldies.
Tonis, 29.janvāris 2013, 10:18