Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Timrots feisbukā ziņo, ka ķīsī drīzumā iekšlietu darbinieku bļitkošanas mači.
Nopietns reids, ja tā padomā ;)
1.februāris 2013, 12:44 | links

Paldies administrācijai par foruma uzkopšanu !
1.februāris 2013, 11:13 | links

nezinu, tad man tur kautkādas černobilas mušas
sadēj savus tārpus :D 2x lielāks par veikala tārpu izaug toč..
1.februāris 2013, 00:41 | links

TO kraft vai Tu pats tam tici ko raksti
31.janvāris 2013, 23:18 | links

Oōō!- mirtins, tere! Reinkarnējies, vai kā? :D
31.janvāris 2013, 22:57 | links

kraft - nepiekrītu, mantie tārpi kad sasniedz zināmu lielumu delta X , sāk metomorfozēt par spārnainiem radījumiem ko sauc par mušām. Un 2,5 cm tarps - tas jau var pirkstu nokost , tur jābūt dikti uzmanīgam
31.janvāris 2013, 19:03 | links

:D

31.janvāris 2013, 17:41 | links

Andi
Kāpēc Tu man stāsti par tārpie,?Mans koments bij domāts Kadmijam.
31.janvāris 2013, 16:40 | links

Vienīgais bonuss no pašaudzētiem tārpiem ir ka tie mēdz izagut gigantoskos izmēros (salidzinot ar veikala) tā uz 2-2.5cm garumā. Tad lielajiem daugavas brekšiem ujjj ka vini ģelda! :)

Zivis miesas mazāk smird, un arii vieglāk pieejamas. pareizi te saka, ja tie mēsli nav pa daudz, tad nemaz tā nesmird. Bet smird vienalga, rokas utt. Es to dariju turpat Daugavas krastā mežmalā, tākā tad varbut nelikās ka tā smirdēja tas pasākums.

Karoč ņemte jau baigākā. Jēga tikai tad ja vini vienk nav pieejami, vai ja gribi izaudzēt veikala tārpus lielākus. Tās es daru, pāris kastītes veikala tārpus sametu traukā ar zivju gaļām un atstāju uz nedēļu. Nākamajā vikendā razmērs labais! :D

No otras puses, ja patīk visādas preteklības,tad jau var ķert arī baudu no tā pasākuma :)))
31.janvāris 2013, 16:12 | links

Nu skaidrs, to arī gribēju dzirdēt, vai ir to vērts audzēt tos kāpurus. :) Patrol, nebiju iedomājies, ka gāzmaska neaizturēs to smaku, tiešām noderīga informācija, kas man kādreiz varbūt noderēs :D
Šorīt vel likās laba ideja, bet ja jūs man tā sakat , ka nav vēts, tad labāk paklausīšu.

Farnirs, 28.janvāris 2013, 23:43

Un vēl. Ja nesaliec par daudz barības tām mušām, tad tur faktiski smakas nav nekādas. Mušu kāpuri apēd visu bojāto gaļu, savukārt nebojātā nesmird. Ir pat medicīnā tāds paņēmiens pie atmirstošām miesām. Audzē sterilas mušas. Cilvēkam atmirst audi un bojājas, ja operācijas taisīt nevar, uzliek virsū mušu kāpurus, tie no'de tikai pūstošo miesu, tā kas dzīva, paliek neskarta un ātrāk sadzīst. Līdz ar to - mušu kāpuri tev tos puveļus apēdīs un nekas daudz nesmirdēs - tikai neliec par daudz ēdamā. Ar laiku piešausies. Sākumā liec mazāk un skatie,s kas notiek.
31.janvāris 2013, 15:58 | links

Nu skaidrs, to arī gribēju dzirdēt, vai ir to vērts audzēt tos kāpurus. :) Patrol, nebiju iedomājies, ka gāzmaska neaizturēs to smaku, tiešām noderīga informācija, kas man kādreiz varbūt noderēs :D
Šorīt vel likās laba ideja, bet ja jūs man tā sakat , ka nav vēts, tad labāk paklausīšu.

Farnirs, 28.janvāris 2013, 23:43

Nav tik traki. Galvenais tikai gribēšana. Ja man būtu privātmāja, es pats audzētu. Uztaisi dubultos traukus - augšējam dibenā caurumi, pakšējā skaidas vai sausa kūdra. Samet zivis (esi tak makšķernieks) augšējā traukā. Kāpuri savairosies, ložņās un pa caurumiem birs apakšējā. Lai tos paņemtu, pietiek apakšējo trauku iztukšot un viss. Un nekādas smakas netraucē - ievelc un aizturi elpu, savāc baltos un ej prom. Plaušu rentgenu taisot, liek elpu aizturēt ilgāk:)))

Man bija kādreiz mazos apjomos pie kūts pakša vistu dārzā uztaisīta vietiņa. Uz veca čaiņika uzlikta konservu bundža ar caurumiem. Savukārt bundžu nosedzu ar čaiņika vāku. Galvenais, lai lietus netiek klāt, jo tad tārpi paliks slapji un izlīdīs laukā.

Šitā uzparikte varēja strādāt onlainā - saķer zivis - zivju ķidas iemet traukā, savāc mušu kāpurus un ej atkal uz co-pi. Noķer zivis, ķidas traukā, baltos laukā u.t.t.

Protams, ja tev ir tikai dzīvoklis Rīgā, tad uz balkona to neieteiktu darīt. Kaimiņi nesapratīs:)
31.janvāris 2013, 15:55 | links

Ielūkojos CSDD e-pakalpojumu sadaļā, Med. izziņa tūliņ beigsies, respektīvi poličonkuls var sodīt pa nopietno.

Kāds var ieteikt, kur to var iziet ātri, nevis sēžot rindā poliklīnikā ?

kadmijs, 31.janvāris 2013, 13:49

Paprasi savai ģimenes dakterei, reizēm pietiek tikai ar viņu:)
31.janvāris 2013, 15:46 | links

Hecs7, liels paldies.
31.janvāris 2013, 15:14 | links

Pie ģimenes daktera.

urmaas, 31.janvāris 2013, 13:53

man viens paziņa audzēja baltos miskastes konteinerā, viņš pacik liels brekšu piekritējs, cik nu noskatījos process ļoti labi sanācis bija, jo tos tārpu viņam bija ļoti daudz. Ir vēl viens variants, dabūn ceļa malā kādu notriektu meža zvēru (zaķis, lapsa) der arī mājas kaķis, un noskatītajā brekšu vietā pakar to aiz astes kautkādā koku zarā kas ir virs ūdens, tā lai šīs lūr ūdenī, jo kad sāks veidoties tie kāpuri viņi birs pa acīm un muti ārā un tieši ūdenī, vecie saka ka ķeras vienkārši ohujetc, ne asakas :)
31.janvāris 2013, 14:34 | links

Man vajag padomus no jums, kuri ir sekmīgi mušu kāpurus audzējuši. Es tā izdomāju, ka vasarā būs jāpamēģina pāris reizes, lai tā bagātīgi tos brekšus sabarotu.
Pirmkārt, kur lai dabon gaļu? Es tā saprotu, ka tirgū varētu sarunāt, ka kaut kādu veco gaļu tev sadod, vai kā? Otrkārt, man ir tā vecā krievu gāzmaska un vai viņa to smaku nelaistu cauri, kad es ietu tos tārpus sijāt ārā?
Unnn, vai nav kaut kādi likumi, kuri man varētu piesieties? Itkā es to darīšu zemes gabalā, kur cilvēki nedzīvo blakus,nedaudz ārpus pilsētas, bet kādu 1 km tālāk pa pļavu tur ir māja, vai viņi sajutīs to smaku?
Un kur man to gaļu turēt, lai putni un suņi netiek klāt? Es tā izdomāju, ka varētu kaut kādu metāla kasti uzlikt virsū un kaut kā nostiprināt zemē, un ar daudz maziem caurumiem, lai mušas tiek iekšā, un vispār pats galvenais, vai ir vērts čakarēties ar to visu?? :D :)

Farnirs, 28.janvāris 2013, 21:22

neiesaku! es ar pbērnībā, pāris reizes meiģināju.(finanses lika )šobrīd ir kā NG saka :D beidzās ar korķēšanu :D paēdu pudienas un gāju lasīt :D
31.janvāris 2013, 14:10 | links

Kadimij- veselības centrs-4 Brīvības ielā 180,
rudenī gāju, laikam 15.00 lvl un nepilnas stundas laikā, bet sazvanoties var trāpīt kad nav tautas vispār, tad 15-20 min.
Arodveselības nodaļa
Rīga, Brīvības ielā 180, tālr.: 67898975
31.janvāris 2013, 14:02 | links

Pie ģimenes daktera.
31.janvāris 2013, 13:53 | links

Ielūkojos CSDD e-pakalpojumu sadaļā, Med. izziņa tūliņ beigsies, respektīvi poličonkuls var sodīt pa nopietno.

Kāds var ieteikt, kur to var iziet ātri, nevis sēžot rindā poliklīnikā ?
31.janvāris 2013, 13:49 | links

Kas tā par bodi ,un kurā Sporta ielas galā.Paldies.

Tonis, 29.janvāris 2013, 10:18

www.zivjubariba.lv
29.janvāris 2013, 10:32 | links

Kas tā par bodi ,un kurā Sporta ielas galā.
Paldies.
29.janvāris 2013, 10:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager