Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Sporta ielas galā, meklē internetā, pirms nedēļas bija, lats ar kapeikām kg
29.janvāris 2013, 10:12 | links

Vai kāds nezin ,kur patreiz var dabūt foreļu melnās barības granulas( Dobeles gaišās nevajag).
29.janvāris 2013, 10:02 | links

vairis, sabalsojām, bet nekāda liela progresa tur kopš vakardienas nav. Kuru vietu vajag lai dabūtu guldeņus?
29.janvāris 2013, 09:43 | links

Tie kas vēl nobalsojuši par jauniešiem, lūdzu dariet to, MĒS TAČU TO VARAM un Galvenais pa velti!!!

http://www.labiedarbi.lv
http://www.draugiem.lv
29.janvāris 2013, 09:13 | links

Nostopēju par jaunatni...
:o))
29.janvāris 2013, 08:16 | links

Ne tikai gāzmaska, bet tā smaka vēl vismaz dienu prātā sēdēs un liksies, ka viss smirdi. Un ja kaut kur uz ādas uztrāpīs visi tie izdalījumi, kas rodas pūstot, tad ārā tik viegli dabūt nebūs smaku :D

īsāk sakot - tur jātuvojas nevis tikai gāzmaskā, bet jau pilnā ekipējumā kā vīrusa pandēmijas gadījumā :D
29.janvāris 2013, 00:45 | links

Nu skaidrs, to arī gribēju dzirdēt, vai ir to vērts audzēt tos kāpurus. :) Patrol, nebiju iedomājies, ka gāzmaska neaizturēs to smaku, tiešām noderīga informācija, kas man kādreiz varbūt noderēs :D
Šorīt vel likās laba ideja, bet ja jūs man tā sakat , ka nav vēts, tad labāk paklausīšu.
28.janvāris 2013, 23:43 | links

Cik lielam dīvainim jābūt, lai gribētu ar to tārpu darīšanu nodarboties pats priekš sevis? Biznesam tur cits stāsts. Var un vajag arī paša rokām ko darīt, bet nu ir tak saprāta robežas.
Padari labāk vairāk/labāk savu maizes darbu un nopelni naudu tiem tārpiem. Par to laiku ko ņemsies ar tiem tārpiem, noteikti produktīvāk varēsi padarīt darbu ko zini. Kā arī apkārtējiem kaimiņiem un ģimenei arī būs lielāks miers :D
28.janvāris 2013, 23:01 | links

visi saka uz ašukiem 0.16-0.18, es lietoju 0.14, man patīk, nekad nav bijis ka rauj pušu

Dzeerve, 28.janvāris 2013, 22:29

Varbūt , ka var iztikt arī ar 0,14... kad ej uz kimlakiem, tad vajag 0,2 - 0,25, īpaši, ja dziļums lielāks un šķērsene arsenālā, jo kimlakam vajag "pa muti" spēt iedot ;)))

No pieredzes - ķēru ar 0,15 mm 6-9m dziļumā, vietējais takuzinis ar 0,3. Copes man bija krietni vairāk, bet loms labāks - takuzinim. Jo man bija ļoti daudz "nogājienu ";)))) sajūta tāda, ka kumpainis lejā paķer, tad līdz pusūdenim-augšai tu viņu uzstiep, bet .... tad viņš attaisa muti un ... tpfuuu... tav bļitku :)))) Tur gan mazāki par 700 gr nebija.... bet atmiņa iespiedās, ka ejot uz lielu zivi ar diegiem nav aršana :) Tas gan netraucēja spiningot ar 0,14 fluorkarbona pavadiņu tavos ūdeņos rudens pusē :) tomēr ledus copei arī seklajā Engurē 0,21 bija tā kā vajag :)
28.janvāris 2013, 22:41 | links

Gāzmaska smaku neaiztur, naivs esi (:, zinu iz pieredzes. Kur ņemt vasarā gaļu? Sadraudzējies ar mednieku kādu, varēsi dabūt paiku tārpiem(:. Veči kādreiz dīķos dara tā. Iekarina dīķī uz mieta cūkas vai buka ādu, uz kuras ik pa laikam attīstās mušu kāpuri, kuri vēlāk iekrīt ūdenī, par paiku zivīm. Var slēgtā šķūnī iekarināt vira kāda sieta nodīrāta lopa ādu, bet tomēr labi apdomā, vai tas ir tā vērts. Un vēl. Tāda smaka neiet tik tālu, lai kādam traucētu, tomēr tā štelle nav tā vērta (:
28.janvāris 2013, 22:39 | links

Paldies Dzērve:)
28.janvāris 2013, 22:34 | links

visi saka uz ašukiem 0.16-0.18, es lietoju 0.14, man patīk, nekad nav bijis ka rauj pušu
28.janvāris 2013, 22:29 | links

Sveiki vīri!!!!
Nepeteiksiet iesācējam kāda diametra auklu bļitkai lietojat?
28.janvāris 2013, 22:24 | links

Par tiem barojamiem motiļiem, tos LAtvijā ieved tikai viena firma, pie mums tos neskalo, pārsvarā ved ukraiņu, retāk poļu džokeri, tā viņus sauc :):), bet tik un tā tik lēti tie nav nekur, tik pašā UKrainā :):), šeit tos sūta sportisti, tad cena ir ap 15 Ls kg, bet tā ir speciālā sportistu cena, lieli daudzumi tiek sūtīti.
pAr balto audzēšanu, nu neiesaku es Tev ar to visu ņemties, ķērās liela, jēga maza, baltie, ja pērk lielos daudzumos, vismaz kilogramu, kas ir virs 1,5 litriem, sanāk ļoti labās cenās, pietam šie baltie vispār nesmird
Ja tomēr izdomāsi pats audzēt, tad labāk uz zivīm, mazāka un patīkamāka :):) smaka, sākumā sāc ar spaini, brrrrrr, atcerējos jaunību, kad pats audzēju tos radījumus, ašzosāda uzmetās :):):)
28.janvāris 2013, 22:07 | links

Man vajag padomus no jums, kuri ir sekmīgi mušu kāpurus audzējuši. Es tā izdomāju, ka vasarā būs jāpamēģina pāris reizes, lai tā bagātīgi tos brekšus sabarotu.
Pirmkārt, kur lai dabon gaļu? Es tā saprotu, ka tirgū varētu sarunāt, ka kaut kādu veco gaļu tev sadod, vai kā? Otrkārt, man ir tā vecā krievu gāzmaska un vai viņa to smaku nelaistu cauri, kad es ietu tos tārpus sijāt ārā?
Unnn, vai nav kaut kādi likumi, kuri man varētu piesieties? Itkā es to darīšu zemes gabalā, kur cilvēki nedzīvo blakus,nedaudz ārpus pilsētas, bet kādu 1 km tālāk pa pļavu tur ir māja, vai viņi sajutīs to smaku?
Un kur man to gaļu turēt, lai putni un suņi netiek klāt? Es tā izdomāju, ka varētu kaut kādu metāla kasti uzlikt virsū un kaut kā nostiprināt zemē, un ar daudz maziem caurumiem, lai mušas tiek iekšā, un vispār pats galvenais, vai ir vērts čakarēties ar to visu?? :D :)
28.janvāris 2013, 21:22 | links

Nobalsināju :DD Lai veicas ,bet kāds Tev tur Vairi sakars -tu arī danco ?:DD
28.janvāris 2013, 21:05 | links

Sveiki kāds nezin kur pardod motilus iebarosanai pa ausu galam dzirdēts ka tirgo pa trīs Ls puse kilograma
28.janvāris 2013, 20:59 | links

Ja jau pat Francija nobalsoja un tad nevinnēsim, tad tai projektā, skaidrs kā diena, valda korupcija.:))) Parādās tīri sportiska interese.
28.janvāris 2013, 19:15 | links

Vairi30!Atjauno lūgumu...daudzi neskatās iepriekšējās ,,lapās"!:)
28.janvāris 2013, 18:24 | links

Vēl viena balss klāt!:)
28.janvāris 2013, 18:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager