Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Tauta, vajag palīdzību jauniešiem, vai tad mums grūti!!

Sveiki... man ir ļoti liels lūgums... 2012. gada Janvārī savu darbību uzsāka Nīcas jauniešu tautas deju kolektīvs. Aktīvie, apņēmīgie un pozitīvie jaunieši sevi pieteica kā JDK "Rietumvējš". Šobrīd vairāk par visu mums ir nepieciešami jauni tautas tērpi. Pašvaldība un paši tagad neesam gatavi tos sponsorēt, tāpēc atradām citu ceļu. Pieteicāmies projektam "Labiedarbi.lv", tikām līdz otrajai kārtai un tagad ir pats grūtākais - savākt pietiekami daudz balsu, lai būtu pirmajā pieciniekā un iegūtu finansējumu savam projektam.
Tāpēc vēršos pēc palīdzības pie TEVIS. Līdz balsošanas beigām ir palikusi mazāk kā nedēļa un situācija šobrīd nav tā spīdošākā... Es ļoti, ļoti lūdzu, ja tevī ir kaut kripatiņas cilvēciskums, TAD ZIEDO TĀS PĀRIS MINŪTES SAVA LAIKA un nobalso.. Es neprasu ne tavu naudu, ne milzīgus resursus.. tikai mazdrusciņ laika un palīdzības...

Balsot var abos linkos, tas ir 1 cilvēks = 2 balsis

www.labiedarbi.lv

www.draugiem.lv

Es tiešām nelūgtu, ja mēs to TIK ĻOTI nevēlētos... mēs sūtam vēstules svešiem cilvēkiem, uzrunājam cilvēkus uz ielas... bet ja visi, ko uzrunājām pirmajā nedēļā būtu nobalsojuši, tad tagad jau uzvara būtu garantēta... Cilvēki ir tiiiik neatsaucīgi... LŪDZU, LŪDZU NEESI TĀDS...
27.janvāris 2013, 18:56 | links

Valt! tur visur tagad vajag licenzi, kanālā ziemā nekas izcils parasti nav, jo ūdens nāk no ezera un ilgākā ziemā pamatīgi smird. pašā ezerā gan var provēt kaut ko noķert, bet tāda cope kā senākos laikos ir ļoti reti, nu ļoti.:)
27.janvāris 2013, 12:16 | links

Vai kāds ir makšķerējis , Papes kanālā , vai tur ir iespējas ziemā makšķerēt un vai vispār tur ir atļauts? Pdalieties ar info, lūdzu, ja kāds ir kompetents pa šo vietu! Un varbūt ir kādam interese tur aizbraukt no Rīgas puses. Pie reizes pamēgināt Durbes ezerā.
Paldies.
27.janvāris 2013, 10:57 | links

Te jau daudz jauno,citi noteikti nav redzējuši.Neatstājiet savas mantas....ka nesanāk tā!
26.janvāris 2013, 21:15 | links

...komiķis...
26.janvāris 2013, 17:01 | links

lāčuk,ja jau ar šo izstrādājumu tiki tik tālu, tad šokam bij jāpāriet komā:)
26.janvāris 2013, 15:31 | links

no pirmās bildes :D tas tak nav sams 188lpp
26.janvāris 2013, 14:56 | links

no kā iešokējies?
:)
26.janvāris 2013, 14:53 | links

lasu šī gada gadagrāmatu un atverot 188 lapu par Samiem iešokējos! pirmajā bildē tiešām ir sams vai vēdzele?
26.janvāris 2013, 13:54 | links

Ko ebay nozīmē šitas

Free collection in person
United Kingdom
Other Delivery (Collection in Person)
26.janvāris 2013, 08:12 | links

večij, a varbut pareklemēt krāniiān pagaom
akikik... nebija smieklgīgi
25.janvāris 2013, 13:14 | links

Par licenzi nevar paņemt 300%peļņu,bet par āķiem vai urbja nažiem var!
25.janvāris 2013, 09:59 | links

Es saprotu tā, ka veikalam no tādas andeles nav peļņa.No copes piederumiem var uzvārīties,bet pārdodot licenzi nekā!

orests, 25.janvāris 2013, 09:16

Bet kāda tur starpība,vai tu maksā ar naudu uzreiz,vai arī ar dāvanu karti vēlak?
Veikals tak to naudu par dāvanu karti jau sen ir ielicis kassē! :D
Nevajag čakarēt pircējus,nevar nodrošināt dāvanu karšu apkalpošanu - netirgo tās. :)

Man pašam bija līdzīgs gadījums,bija superīga cope,aptrūkās sliekas,tuvumā uzrakt nebija kur.Nacās skriet uz tuvako bodi,labi,ka nebija talu,kadas 15 mniattalumā.Skaidras naudas nebija,bet pardevējs karti atteicas ņemt,ja summa ir mazāka par 5Ls...
Nācās skriet vel 10min līdz Salmo bodei. :D
Man v.n.k. patīk tā attieksme,cilvēki atsakās ņemt naudu!Vēlāk čīkst,ka biznes iet sūdīgi! :D
25.janvāris 2013, 09:26 | links

Es saprotu tā, ka veikalam no tādas andeles nav peļņa.No copes piederumiem var uzvārīties,bet pārdodot licenzi nekā!
25.janvāris 2013, 09:16 | links

Tas gan ir muļķīgi,viņi tak to naudu jau ir dabūjuši,varētu teikt avansā un naudas vietā iedeva karti. :)
25.janvāris 2013, 07:54 | links

Līdzīgi bija gadu atpakaļ. Īpaši nekasījos, bet atprečoju dāvanu karti makšķerlietās, sarunājot labu atlaidi...;). MK vēlāk nopirku pastā.
25.janvāris 2013, 06:51 | links

tas ir veikals ''cope'',Liepāja ,Rīgas iela 19.,tur jau tā lieta ,ka stulbums,tad jau varēja izlikt uz papīra,kas viņu izpratnē ir dāvanu karte,un ko var un ko nevar iegādāt.Tā jau nevienu čeku nedod ,a redz te viņiem vajagot skaidru naudu:(
25.janvāris 2013, 05:46 | links

Tā ir veikalnieka bezkaunība.Varēji gan uzrakstīt,kurš veikals tas ir.
24.janvāris 2013, 20:39 | links

Kas par stulbumu! Dāvanu karte ir naudas vērtība,katra uzņemuma privātā valūta! :D
To dāvanu karti ir pircis cilvēks par reāliem līdzekļiem kas ir uzrādīts summā uz dāvanu kartes!
Tu vari iegādāties uz šo summu jebkuru preci ko tirgo dotais uzņēmums!
Taisnba ir 1000% tev,cita lieta tev nevar dot atlaidi uz valsts licenzi!
24.janvāris 2013, 20:13 | links

Naudiņa iekrīt karšu izgatavotāja un ZM krājkasītē,tirgotājam paliek asariņas.
24.janvāris 2013, 19:58 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager