Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
var. ieliec tajā kolonā, līdz kurai tu gribi nofiksēt. ja ieliksi cellē c3, tad nofiksētas būs A un B kolonas un 1 un 2 rindas.
2.oktobris 2012, 15:27 | links

brālīt - atver excel helpu un ieraksti "freeze panes" un seko norādījumiem.

Ja Tev ir latviešu excel, tad atvaino, neviens Tev nevarēs palīdzēt, jo nezinās, kā tas "freeze panes" skan latviski...ja nu vienīgi Microsoft Latvijas nodaļa...
2.oktobris 2012, 15:25 | links

Sanāca uz horizontālo . Bet vai uz vertikālo tabulu ar to var izdarīt?
2.oktobris 2012, 15:23 | links

Man ir exel 2010 NIKUJA nesanāk :((( Nevaru atrast ne view ne Edgaa tavu ieteikumu :(
2.oktobris 2012, 15:20 | links

> Bralitis
labajā augšējā stūrī zem teksta ailes ikoniņas ar divām bultiņām ar kursoru peli brauc mazliet uz leju. parādīsies kursora bultas vietā - bulta uz augšu, divas horizontālas svītras un bulta uz leju. tad velc cik lietu augšu vēlies atstāt.
ir vēl cita opcija, bet to īsti nezinu
p.s.
gaidu, kad sāksi atkal ražot ziemas ragaviņas, lai mūsu darījums varētu notikt līdz galam. gan jau neesi to aizmirsis
2.oktobris 2012, 14:47 | links

Ok. Paldies.
2.oktobris 2012, 14:44 | links

Brālīt,

Atver Excelī sadaļu View un tur būs iespēja Freeze Panes. Paeksperimentē, palasi netā un gan jau sapratīsi.
2.oktobris 2012, 14:41 | links

Esmu jau nobesījies un neviens reāli ar nevar paskaidrot un iemācīt !!!

Kā exelī nofiksē tabulas daļu - lai tā paliek nekustīga bet pārējie dati (tabula ) ir kustīga . Vienkāršak - kā tinu dokumentu tā katru reizi tas jābīda lai saprastu kura aile kam bij paredzēta .

Man ir windows 7 exel starter .

Help exel zinātāji !!!
2.oktobris 2012, 14:39 | links

paldies visu atradu, var jau caur epakalpojumi.lv licenzi nopirkt
27.septembris 2012, 19:33 | links

J no Vecates tilta uz Burtnieka pusi, tad derēs Burtnieka luicence, ja uz leju ...tad jāpērk(:-)) Salacas licence.
27.septembris 2012, 18:47 | links

Taisos svētdien uz Salacu tieši pie Burtnieka ezera.Kurš var pateikt kādu licenzi man vajag un kur to iegādāties ja braukšu piecos no rīta.
27.septembris 2012, 18:23 | links

Pazreīzi dara, vienīgais avāriju nevajadzēja uztaisīt :D
27.septembris 2012, 11:36 | links

Vakar biju noskrējis džigot te pat ventmalā vispār nekā, šodien aizgāju atkal iemetu pirmo metienu un spole pa pakaļu aizgāja tādas dusmas :(
27.septembris 2012, 11:17 | links

Reiz runājot ar vienu ,,gudro"galvu man pastāstīja,ka mēdz būt arī tā,ka zvana deputāts tam cilvēkam un prasa lai uzrakstot tekstu,jo rīt redziet pēc partijas nolikumiem kaut reizi ir jāuzkāp tribīnē un kaut kas jānorunā!Uz jautājumu par ko tēma sekojusi atbilde:,,Da vienalga,ka tikai par kaut ko!"Visādi čaļi tur ir...!!!:)))
27.septembris 2012, 08:26 | links

ta jau vins ir sad tad par to zivju pasizmaksu :),man gadijas drusku savadak,jau divus gadus uz copi braukaju ar riteni,ja nav neviena blakus ko piesedinat pie stures ar tiesiibam!vienigais labums ka 200m no majas m.jugla,bet ja grib talak un citur tad jameklee pilots :)
27.septembris 2012, 07:06 | links

26.septembris 2012, 23:36 | links

Normāls saeimas čalis :d

25.septembris 2012, 23:14 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager