Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
:)) nez, copēja ar, vai kā ņēma tā bija...un pēc tam kā ar nazi... :)
11.jūlijs 2012, 15:20 | links

Re ku kādam bijis konkrēts "kļovs" ar tonnu zušiem
http://www.delfi.lv/news/national/criminal/latgale-no-uznemuma-noliktavas-nozog-tonnu-saldetu-zusu.d?id=42501778
11.jūlijs 2012, 13:58 | links

Ja Tu vēlies apgūt mūsdienu karpu makšķerēšanas pamatus un noslēpumus, tad Tevi gaidām pie mums Vallē, Vecumnieku novadā! No 27. jūlija līdz 29. jūlijam tiek organizētas sacensības iesācējiem un tiem, kas vēlas papildināt savas zināšanas karpu makšķerēšanā ar mata sistēmu ( uz boilām ). Tās organizē SIA “MBM” – lauku tūrisma un atpūtas komplekss „Makšķernieku paradīze” (M. Bērziņš) ar LR karpu makšķerēšanas sporta izlases komandas dalībnieku konsultācijām un palīdzību. Pasākumā iegūsiet jaunas un papildināsiet jau esošās zināšanas par karpu makšķerēšanu, kā arī būs iespēja Jūsu esošo un jauniegūto zināšanu pārbaude sacensībās! Informācija mūsu mājas lapā: www.makskerniekuparadize.lv. Tāpat informāciju atradīsiet: www.lvcarp.lv , www.karpas.lv un www.copeslietas.lv . Piesakies un Tu iegūsi netikai zināšanas, bet arī jaunus draugus un paziņas…
Vari rakstīt: burtukalps@inbox.lv vai zvanīt un jautāt: 26333630...

Ne asakas!
11.jūlijs 2012, 13:24 | links

Atvainojos Copmaņa - uzrakstīju ar mazo burtu!
9.jūlijs 2012, 21:51 | links

Programma būtu pilnīga, ja vēl varētu redzēt kur patreiz atrodas zivju izspektori....

P.S.Man tuva copmaņa nostāja!
9.jūlijs 2012, 21:50 | links

Figņa tāda ka tas dzērājs pie stūres kas izglābsies aiz nākošā līkuma uzbrauks virsū tavam labākam draugam, ģimenes loceklim, utt.
Un būs Figņa tiešām laba!:D
9.jūlijs 2012, 11:53 | links

Tātad, piekdien nācās saskarties ar mobīlo telefonu programmu "waze" , un godīgi sakot ieteiktu ikvienam viņu novilkt uz savu telefonu (Protams vajag interneta pieslēgumu) proga strādā kā GPS, bēēt, ir baigais plus, ļoti daudzi viņu jau izmanto, un visu laiku ziņo kur atrodas policija, kāda avārija, bīstama braukšana, sastrēgumi u.t.t ... Piektdien notestēju , un tik tiešām man personīgi iepatikās viņa, protams pats ar ietesteju roku par kādu policijas mašīnas noziņošanu, tas man aizņēma ~30 sekundes, un visi pārējie cilvēki kas izmanto "waze" 200km rādiusā no manis, redz kur stāv tie poliči! Taka, iesaku novilkt viņu...

P.s programma ir pilnībā bezmaksas...

P.s.s ir arī grupas, un protams ir arī Makšķernieku grupa, kurā var pieteikties, un redzēt kur atrodas visi cilvēki kas ir šajā grupā!!

Figņa tiešām laba! Iesaku novilkt un notestēt! :))

P.s.s.s pašam izručīna no 2 fotoradaru bildēm :D:D
9.jūlijs 2012, 11:08 | links

a kads nev redzejis flexonit materjalu atseviski noperkamu lai pavadas varetu pasam taisit a ne pirkt un izmest naudu varbut kada buvmaterjalu veikala ir >?
8.jūlijs 2012, 21:54 | links

Man ir Junkers uz rezerves daļām /ejošā kārtībā/ bija uztaisīts uz šķido gāzi/nomainītas dīzes/
8.jūlijs 2012, 11:32 | links

Sveiki vīri cik garus airus vajag četrvietīgai stiklašķiedras laivai? Airu vietas arī četras. varbūt varat ieteikt,jau laikus pateicos!
8.jūlijs 2012, 11:29 | links

čau, man pie katla šāda uzlīme, viktors-9417651, pēc uzstādīšanas neesmu zvanijis, kas labi:)
7.jūlijs 2012, 14:31 | links

Paldies Silis. Man interesē pie Ķekavas.
7.jūlijs 2012, 14:09 | links

plencisbrencis,katraa rajonaa savi meistari...
7.jūlijs 2012, 13:54 | links

plencisbrencis
Aivars 29429679
7.jūlijs 2012, 13:26 | links

Sveiki vīri! Vai kādam nav paziņa vai ar pašam ir saprašana gāzes apkures katlu sakarā.
Izgāja no ierindas junkers-vajadzīgs remontiņš.
7.jūlijs 2012, 12:03 | links

Man dārzā ir viena vieta, kur ir divas lielas ābeles un viena bumbiere. Saules stari tur tiek maz cauri un vakaros vienmēr rasa noklāj zāli 5x vairāk, nekā citur. Nakteņus var ielasīt pat tad, kad pusmēnesi nav lijis. Maz gan viņu ir, bet man pietiek.

Tā kā - šādā laikā ērtāk būs līdzīgus rajonus parkos pameklēt, manuprāt :)))

Labi, jābrauc brekšu medībās :D
6.jūlijs 2012, 02:06 | links

Šamais komentārs nav domāts tiem, kuriem uzstādīti ūdensskaitītāji.Esmu arī darījis tā- ļoti sausā laikā, kad viņi nevelna ārā nelien, bet copēt gribās, potenciālajās viņu ganību vietās esmu izgāzis dažas tonnas ūdens. Zeme izmirkst kādu padsmit cm dziļumā, viņu ambrazūras aiziet ciet, šamajiem grūti elpot (vai arī viņi domā, ka sākusies lietusgāze un laiks atveldzēties) un nāk ārā rūkdami. Protams, laistīt jāsāk laicīgi, lai līdz tumsiņai pagūtu kārtīgi saliet. Un vēl, jo īsāka zālīte, jo veiksmīgākas medības.
6.jūlijs 2012, 01:10 | links

Ņizinu, ņizinu. No mana lukturīša viņi satraukājas un metās bēgt, ja ir pārāk liela gaismas intensitāte uz to viltīgo radījumu.

Es viņus sētā tvarstu uz plikas zemes - tur viņus vieglāk nogūstīt, zālē tas process ir ilgāks. Runā, ka visērtāk ir sūnās, jo tur nav zāle un mīkstāka zeme - vieglāk izraut viņu no zemes.

Galvenais pārāk spēcīgi neraut, savādāk daļa atdalīsies un paliks zemē.

Ja pareizi uzmaisīta augsne, tad uzglabāt viņus var ļoti ilgi, man pat spainī viņi pārojas un mazuļus saperē:)
6.jūlijs 2012, 00:36 | links

no speeciigaaka lukturiisha,naktenieki juut temperatuuras izmainjas,tapeec ar baidaas.Saka ka sarkanaa gaisma vinjus tik ljoti nebiedeejot
6.jūlijs 2012, 00:27 | links

gusinsh gaismas spilgtumam navnozīmes īpašas. Es ķeru ar spēcīgu gaismu, ne vella šie nebaidās. Kājās gan krokši jāvelk :)
6.jūlijs 2012, 00:23 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager