Domaataajs, Usi, vai mans variants tā ir cīņa ar sekām; labāk nepieļaut to iestāšanos ;) Es, piemēram, zinu, par ko maksāju un ciešu, pat tā varētu teikt, sava stulbuma dēļ!
Arvis5, Indi, Hotentots lietu runā.
Jāvingro, jātrenē iekšējā muskulatūra. Jātrenē dziļos muskuļus, kas stabilizē ķermeni un atbalsta locītavas. Afigena vajadzīga lieta. Ja zinātu to iepriekš, daudzas lietas darītu savādāk.
Mana jaunība sakrita ar laiku, kad katrā otrajā pagrabā, katrā klubā, sporta zālē bija vai nu kačalka, vai kāds cīņas mākslas klubs. Tad nu gāja, kur nu kurais savu kompleksu dzīti.
Vienam šķita, ka musīši par mazu, cits pa purnu bieži dabūja. Par laimi, man bija abi šie kompleksi. Svarcelšana, aerobika, kuģīšu līmēšana galīgi nevilināja, bet kādu cīņu pamācīties būtu ok.
Aerobika šķita īpaši stulba nodarbe. Rēcām par tiem pāris čaļiem apspīlētā triko, kas meiteņu aizmugurē staipīja kājas kā baletā un kačājās ar 500 g hantelītēm svētdienu rītos. Šķita tāda skuķu nodarbe; terminu "geju huiņa" tad vēl nezināja.
Kāda vingrošana vajadzīga normālam čalim? Normāls treniņš: sākumā paskrien bišķi, parotē plecus, elkoņus, ceļus, sprandu, ausis, degunu, plaukstas, pāris apļi zosu gājienā, un gatavs. Esi iesildījies.
Pēc treniņa padauzīt presīti, atstrādāt low-kikus, dauzot pa ļurkaniem stilbiem, ceļiem; ieiet kaimiņu zālē nepareizi pacilāt svarus šķita ahūni laba doma.
Ja nebūtu paralēli vēl peldējis, dirsā būtu ar manu veselību .
Tiem, kas domā, ka tādi vienkāršie balansa vingrinājumi ir sūds, iesaku pamēģināt noturēties 5 minūtes uz tās palielās gumijas bumbas. Sākumā pieturoties. Nākamajā dienā sajūta tāda, ka vakar smagais būtu notriecis.:))
Jāvingro, bazara nav. Tik pipec cik ļoti slinkums :D
25.februāris 2025, 20:35 |
links