Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
RaimisD [27.nov]: Kas to bīda ? 100 punkti padlas progresīvie.
Tā rupji izteicos, bet man uz viņiem vēl ceme, par tradicionālo ģimenes vērtību noniecināšanu.
Augs mazbērni, negribu, lai tiem no bērnības jauc prātu visa tā herņa ko viņi pasniedz kā normālu ģimeni.
27.novembris 2023, 20:15 | links

L200 [27.nov]: uzkodos ar jeep grand cherokee nočipotu 3 litru dīzeli un paliku kaunā. :D sporta auto my ass tā teikt... :D
Pāādod šūūrp to cheroku, vajag izdarbināt :DDD
Kaut gan atceros vēl no Biķernieku dragreisiem vienu traku chiroku, gāja nemērā, nu uz kāda stage 3 čipa toč.

Nesanāca ar šamo uzskrieties, tajā laikā braucu ar 3L atmosfērnieku. Cita klase.

,, kas der visam, neder nekam"
pieaugot , bišķi piezemējot savas ambīcijas var atrast kompromisu. Tīrais pragmatisms, žāba duši uzturēt, maksāt nodokli par auto ar kuru reizēm gribas nolaist tvaiku.

Vēl kur ? Pa koplietošanas ceļiem ? Padārgs prieks.

Šodien saeima atbalstīja priekšlikumu virs 30km/h pārkāpuma apturēt tiesību izmantošanu.
Vēl nepieņēma, bet.

Kas to bīda ? 100 punkti padlas progresīvie.

PS.
Nesaku, ka +30km pārkāpt ir ok, bet kkā bišķi neveikli gadās, uz sekundi aizķerās kāja uz pedāļa un tur jau ir perebors .
Un brauc tālāk ar zili balto mersi.
27.novembris 2023, 20:03 | links

RaimisD [27.nov]: L200 [Vakar]: Atceros to auto ar šermuļiem. Neiet. Rij neadekvāti daudz. Skaļš, graboš. Dubļos un smiltīs nespējīgs.

Īsumā. Auto cilvēkam, kurš nesaprot kam kas ir domāts.

Pārdevu veiksmīgi pēc 3 gadiem uz vāciju un nopirku kārtīgu džipu.Katram braucējam savi kritēriji auto izvēlē, savas vajadzības un prasības .

Tev Foresters nepatika, Sidla5, Bums brauc un priecājas.
Pieļauju, ka auto nav slikts, vienkārši tas auto neatbilda Tavām vajadzībām, vai tupa iegrābies lūznī...
Lūznī nu es noteikti neiegrābos, jo pirku es jaunu to drapaku pa kādi 38 tūkstoši ja nemaldos.

Auto nav slikts jā. Servisā es ar viņu biju tiesi 3x. 1x gadā uz apkopi, kas arī bija par velti un šo 3 gadu laikā arī nebija neviena garantijas remonta.

Tas piekam bija ar 240zs turbomotoru, laikam pati krutaka versija toreiz skaitījās.

Diemžēl auto caurgājamība lika vilties un smagi. Arī tie 240 zirgi likās galīgi beigti, vienreiz uzkodos ar jeep grand cherokee nočipotu 3 litru dīzeli un paliku kaunā. :D sporta auto my ass tā teikt... :D

Problēmu atrisinaju nopērkot vienu auto ar 450zs asfaltam un džipu copei un piekabei. Kas der visam, neder nekam. Veca patiesība.
27.novembris 2023, 19:09 | links

Man tā ar Renault, nu neatradu kopēju valodu ar to auto un viss.

Moš normāli auto, tik ne man. Cita rokās kalpotu ilgi un laimīgi.

Katram auto savs pircējs.

RaimisD, 27.novembris 2023, 18:23

Man Madeirā kā īres auto trāpījās Reno Clio ar turbo motoru, maigi būtu teikt, ka biju pozitīvi pārsteigts, par šaurajiem ceļiem un serpentīniem bomba un uz daudzjoslu šosejas ar 140km/h arī brīvi.
Pretstatā ir bijusi darīšana nu jau ar Ķīniešu MG, pilnīgs disasters, tas autiņš neiet tā ka neiet vispār! Uz 100km/h iespied pedāli 4 ātrumam grīdā viņš pat nereaģē, ieskrieties var tikai no kalna, kalnā uzbraukt ir izaicinājums!
Ikdienā mūsu ģimene dod priekšroku ietilpīgam SUV, līdz ar to Volvo XC90 200hp un Škoda Kodiaq, ar XC90 tik dziļu mežā neesmu iebraucis, lai pēc traktora ietu, bet pie Irbes labā krasta smilšu laukos tālu nav bijis.
27.novembris 2023, 19:00 | links

RaimisD [27.nov]: Grūti to iedomāties, bet arī šis BMW kādam bija sapņu auto :)))
Šķiet vienīgais auto kura salonā nav bijusi dzīva sieviete :)

Ne visiem der,bet Beha labs!:))
27.novembris 2023, 18:58 | links

Grūti to iedomāties, bet arī šis BMW kādam bija sapņu auto :)))
Šķiet vienīgais auto kura salonā nav bijusi dzīva sieviete :)
27.novembris 2023, 18:29 | links

Kādam pat šis autobūves šedevrs ir paticis, ka palaists ražošanā.

Vienam tas ir gūlbītis, citam jocīgais drapaks.
Katram savs.
27.novembris 2023, 18:26 | links

L200 [26.nov]: Atceros to auto ar šermuļiem. Neiet. Rij neadekvāti daudz. Skaļš, graboš. Dubļos un smiltīs nespējīgs.

Īsumā. Auto cilvēkam, kurš nesaprot kam kas ir domāts.

Pārdevu veiksmīgi pēc 3 gadiem uz vāciju un nopirku kārtīgu džipu.
Katram braucējam savi kritēriji auto izvēlē, savas vajadzības un prasības .

Tev Foresters nepatika, Sidla5, Bums brauc un priecājas.
Pieļauju, ka auto nav slikts, vienkārši tas auto neatbilda Tavām vajadzībām, vai tupa iegrābies lūznī.

Man tā ar Renault, nu neatradu kopēju valodu ar to auto un viss.
90tajos labu laiku nobraukāju ar Fuego tad ar 25to. Mūžīgi kaut kāds gemarojs.
Avārijas, tehniskas problēmas, poliči ar garām nelaida nu negāja man ar šamiem autiņiem.

Moš normāli auto, tik ne man. Cita rokās kalpotu ilgi un laimīgi.

Katram auto savs pircējs.
27.novembris 2023, 18:23 | links

Tas viss taču mākslīgās atražošanas un nākotnes vārdā :D

Abavnieks, 27.novembris 2023, 17:27

Un šie kā nebiedzas, tā nebeidzas... nu ir tak viena traki dzīvelīga zivs, kā rotans...
27.novembris 2023, 17:44 | links

Headhunter [27.nov]: Pie Rīgas tiltiem "labais" skats - zvejnieki pilnīgi apkrānojušies, murds pie murda. Tur tiešām jānotiek brīnumam, lai kāds lasis tiktu garām.... Pretī Rīgas pilij Rinkēvičš arī salicis savus rūtainos....

Tas viss taču mākslīgās atražošanas un nākotnes vārdā :D
27.novembris 2023, 17:27 | links

Pie Rīgas tiltiem "labais" skats - zvejnieki pilnīgi apkrānojušies, murds pie murda. Tur tiešām jānotiek brīnumam, lai kāds lasis tiktu garām.... Pretī Rīgas pilij Rinkēvičš arī salicis savus rūtainos....
27.novembris 2023, 15:31 | links

Willy [Vakar]: labāk zvaigznīti pierē!:)
Puikam vajadzēja šitādu!un meitenes nesūdzējās!:)...tikai 1x apturēja-ar baltajām 300e!Jā šitais aparāts labs.
Pa vasaru bija kā copes auto.
Tam auto stāsts apakšā. Čomam mersis bja kalpojis daudzus gadus. Apstākļu spiests to pārdeva.. Pagāja ilgs laiks un viņš pilnīgi nejauši ierauga savu bijušo mersi šrotā.

Palika žēl. Atpirka. Pārkrāsoja, pārvilka salonu, sakārtoja motoru un hadeni.
Tagad tā, bez īpašas vajadzības vienkārši ir.

RaimisD, 26.novembris 2023, 16:46

:) vasarā labs, bet ziemā, kad sniega putra? Tā jau auto ir ok. Parasti visi BMW, merši un citi limuzini kam pakaļējā piedziņa stāv uz vietas un spolē.

FishMV, 26.novembris 2023, 20:36

Beidz ;) Ja ceļš ir, tad mežā var iebraukt, gan pie upes piebraukt. Nevar kā ar džipu, neskatoties, ir jāpiedomā.
Labas riepas, elektronika, x un tu nemaz nevari paārdīties, turas kā pielīmēts uz ceļa :)
27.novembris 2023, 10:18 | links

Willy [Vakar]: labāk zvaigznīti pierē!:)
Puikam vajadzēja šitādu!un meitenes nesūdzējās!:)...tikai 1x apturēja-ar baltajām 300e!Jā šitais aparāts labs.
Tam auto stāsts apakšā. Čomam mersis bja kalpojis daudzus gadus. Apstākļu spiests to pārdeva.. Pagāja ilgs laiks un viņš pilnīgi nejauši ierauga savu bijušo mersi šrotā.

RaimisD, 26.novembris 2023, 16:46

:) vasarā labs, bet ziemā, kad sniega putra? Tā jau auto ir ok. Parasti visi BMW, merši un citi limuzini kam pakaļējā piedziņa stāv uz vietas un spolē.
26.novembris 2023, 20:36 | links

Visam piekrītu visi autiņi ir labi ar kaut ko Pat žigulis bija labs tapēc ,ka vienīgais salīdzinājums bija moskābelis :) Pirms neilga laika iegādājos no paziņas Subaru Foresteri /apmierināts ļoti /Vairs nav šaubu vai tur piebraukšu vai no turienes tikšu ārā .Man kā opim šis autiņš ir tas ko vajadzēja ......Pirms saliem čomiem izvilku laivas un laipas no ūdeņiem neiespringstot Tas autiņš velk kā traktors pat nenospolē Vienkāršs darba rūķis
26.novembris 2023, 18:56 | links

RaimisD [26.nov]: Palika žēl. Atpirka. Pārkrāsoja, pārvilka salonu, sakārtoja motoru un hadeni.
Un vēl saka, ka copmaņi ir traki pēc saviem grabuļiem :)))
Ne vienmēr savu rīcību var racionāli izskaidrot.
26.novembris 2023, 18:39 | links

snipiens [26.nov]: ...:) nu kuram, tad ir garāks...!?:)
:))) , jā tas mazais krāniņstaipītājs ,par ko iepriekš runāju, paliek cilvēkā uz mūžu :))

Ko darīt, necīnīsies taču pats ar savu esamību :)

Es staipu, viņš staipa, a ko darīt, ne mēs, dzīve tāda:D

Willy merši super.
26.novembris 2023, 17:54 | links

...:) nu kuram, tad ir garāks...!?:)
26.novembris 2023, 17:27 | links

RaimisD [26.nov]: Willy [Vakar]: labāk zvaigznīti pierē!:)

Konfekte!:)vētrība tādam tikai augs!...es pa lēto pārdevu,ņēmām nākošo!
jau 30+gadus citu marku vispār neskatos un puika seko!pašlaik E
26.novembris 2023, 17:08 | links

Willy [25.nov]: labāk zvaigznīti pierē!:)
Puikam vajadzēja šitādu!un meitenes nesūdzējās!:)...tikai 1x apturēja-ar baltajām 300e!

Jā šitais aparāts labs.

26.novembris 2023, 16:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager