Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Nedzeriet skiltavu gaazi, nekad nedzeriet !!!
http://woman.delfi.lv/gimene/berni/skiltavu-gaze-nogalina-krievu-skolnieci.d?id=41130293
12.oktobris 2011, 22:35 | links

Tonis, es esmu neta, chata, pie PC no tiem laikiem kad tu par to kas tas ira lasiji skaidrojosaja vardnicaa ;-)
12.oktobris 2011, 22:35 | links

Sir,kas noticis,vai ta tiki pie jauna kompja?
12.oktobris 2011, 22:17 | links

Lielbritānijā nesen klajā nākusi vēstures pētnieka Saimona Batlera grāmata The War Horses, kurā atklāts miljoniem zirgu šausmīgais liktenis Pirmā Pasaules kara laikā.

Šis karš prasīja miljoniem cilvēku dzīvību - pēc aptuvenām aplēsēm, tajā dzīvību zaudēja 8,6 miljoni kareivju un 6,5 miljoni civiliedzīvotāju, bet vēsturnieka pētījumi liecina, ka kara laikā nogalināti arī vismaz astoņi miljoni zirgu.

Dokumentālās liecībās par Pirmā Pasaules kara kaujām bieži redzams skats, kur pie nogalināta kareivja līķa ar noliektu galvu stāv viņa uzticamais cīņubiedrs zirgs, bet par to, kas ar šiem dzīvniekiem noticis pēc saimnieku bojāejas, runāts reti.
http://mango.delfi.lv/zinas/apraksti/vestures_miti/kara-laika-boja-gajusi-8-miljoni-zirgu.m?id=41139635
12.oktobris 2011, 22:08 | links

Usurs !!!!
Namaki lasiit nelasi, sie teksti nav tev personigi adreseti, ij neta sarakstes vide jau izsenis loti atskjirs no lietiskjas sarakstes.
P.S Seit jau pamata intelekutalji apmainas ar isiem teikumiem kuros ieteicams nav jabut vairak par 5 vardiem :-))
12.oktobris 2011, 20:13 | links

Nezinu, skiet gadus 3-4 vecs piemers.
Bernibas pazinja kas strada imigracijas policija taisikja ablavu "Rigas kugu remontu rupnica "kas Vecmilgrabvi..... operacijas laika tika sakjerti pie 20 nelegalji arzemnieki.
Ka vinjs izteicas.... velns zin cik vel bij azimukusi.
Cik man stastijusi ari pie musu 'Gaismas pils "parDaugava ir stradajis barinjs liels nelegalju, cik vinju ira, par to nav zinju.
Bet ta ka pie mums ar algam loti svaki, lasiju zinjas ka nelegalju nav daudz sobrii.
12.oktobris 2011, 20:11 | links

sir -nezinu kā citi ,es tavus tekstus saprotu ar grūtībām , pamēģini rakstīt normāli ,ja...
...ja ,kas nebūsi pirmais, kurš tiek audzināts ...
12.oktobris 2011, 20:04 | links

...tests...
12.oktobris 2011, 19:58 | links

klau ,S
12.oktobris 2011, 19:57 | links

Sir, par tevis minēto piemēru. Diez vai no pārbaudes varēs atkratīties ar "tikko atnāca, vēl nenoslēdzām līgumu". Ja reiz tikko atnāca, tad slēdziet līgumu un tad arī lai strādā.
12.oktobris 2011, 19:56 | links

Tas pats taga ir stroikas kur strada nelegalji, nodoklju nemaksataji.
Veci darba katru dienu uzraksta iesniegumu ar lugumi ienjemt darba.
Ja uznak suhers un abalava saimnieki plata rokas un saka ka nepaspejusi noformet.
Laikam valsts ar sitadiem trikiem cinas ar to ka aizliedz firmam kur piekjerti nelegalji piedalities valsts izsudinatajos konkursos , kas ir musdienas skiet galvenais celtniecibas firmu iztikas avots.
12.oktobris 2011, 19:06 | links

Ka darija baniitu laikos visadi reketieri kas ar strokjiem staigaja nelegalajiem.
Lai sos neizcakareetu nokjerot kabata bija iesniegusms uzrakstits ar tas dienas datumu. ( ktra diena bija jauns protams jaraksta )
Es Vasja Petrovs atradu man nepiederosu pistoli, un dodos uz tuvejo policijas iecirkni to nodot.
Ij likums bija bezspeeciigs no oficials puses.
12.oktobris 2011, 18:28 | links

Padumju laikos visadi skiet aizdomigi tipi, lai vinjiem nepiesitu auksta ieroca nesasana lietoja vienkarsu garu noasinatu ilenu.... nekas nevareeja piesieties. Ar tadu man bernibas drauga fateri sadura, par laimi nje bistami.
12.oktobris 2011, 18:26 | links

Padumju laikos aukstie ieroci bija jaregistre, tajos iegraveja numurus, runa iet par mednieku naziem.
Musdienas ja ir apsardzes sertifikats var pirkt oficiali bode visus aukstos ierocus un speclidzekljus.
Gazes pistoles jau 90 gadu sakuma Lietuva pardevas tirgu, mums bija registracija obligata, par nelikumigi neesatu pants, taga ta mulkjiba par laimi ir atcelta.
Ta ka vesturiski austrumu zemes ipasi Japana saimnieki-visadi samuraji terorizeja savos ilgajos savstarpejos karos parastus cilvekus, tad tie jo bija aizliekti visadi zobeni izdomaja ka aizsargaties ar vienkaram lietam, mietiem, nuncakiem un t.t.
No ta radas tas ko mes zinam ka karate, kun-fu
un vis parejais. Tajos laikos maza Japanju ciema bija viens metala nazis , tas pats vienigais ciema bija ciema centra piesiets pie strikja.
Es nesaju lidzi uz jostas piestiprinatu nelielu atvazamu naziti kas pasaule saucas " lapsenes dzeliens "asmenitis ir neliels, nodurt ar tadu ir gruti, bet huligan apgaizisanai pietiek.
Mednieku, copmanju bodes tads smuks mazs nazitis labs maksa 12-15 ls, brendi protams dargaki.
12.oktobris 2011, 18:00 | links

eerglis
Daugavas laši ir lemti bojā ejai, tāpēc viņus arī izķer un pavairo tikai mākslīgi.Makšķernieks drīkst ķert lasi Daugavā.
12.oktobris 2011, 14:19 | links

Kā tad īsti ir , var vai nevar ? Nazis man teica ka var , tikai jāievēro atļautais garums un atļautais skaits , Urmaas apgalvoja ka nevar nārsta laikā viņus ķert Daugavā . Kuram taisnība ?
12.oktobris 2011, 17:59 | links

Iesit Googles tantei modeli un gan jau izmetīs protams ne latviski....ticamāk krieviski vai angliski.
Nav tādu lietu ko Gooogles tante nezinātu:-)
12.oktobris 2011, 17:16 | links

Vai kāds var palīdzēt apgūt MAGELLAN GPS 300? Nopirku to verķi ,bet papīru nekādu.Paldies.
12.oktobris 2011, 16:59 | links

Tas viss ir juridisks jautājums, kādreiz aukstos ieročus bija jāregistrē ! Par izmnatošanu, ta jebkuru vāli ar nosietu izolācijas lenti var pieskaitī, pie rīkiem kas paredzēti miesas bojājumu nodarīšanai. Nē, nu ir vel visādi likumi, kad ierocis nav gatavs veikt šaušanu, bet tikai pielagots tam ut....LIkumi mainās, arī gāzes no baloniņa tiek klasificētas.
12.oktobris 2011, 16:53 | links

Pie izmantošanas drīzāk būs sekas,tas ir miesas bojājumu gradācija,visticamāk, ka smagi .
12.oktobris 2011, 16:39 | links

Akmens,tieši tā.Patlaban to nosaka tikai ,sorry,nelaiķim.Tas pats ir ar gāzes ieroci,atļauts iegādāties jebkuram......,,Redzot tiešu apdraudējumu,pistolei līdzīgu priekšmetu atļauts,,.......Turpmākā diskusija personīgi
12.oktobris 2011, 16:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager