Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Bļitkotāji urbj, zemapziņā...
24.februāris 2025, 19:30 | links

Slimība, tā esot skolotājs. Un vārds veselība jau ietver visu pamatu, vārda saknē. Vesela Esība. Veselība. Cik noprotu, lai cilvēks spētu daudz maz akumulēties šajā pasaulē, viņam būtu pilnvērtīgi jārūpējas par savu veselo esību, jo tā galu, galā ir veselība un ar to mēs arī sākamies. Bet ko darīt, ja cilvēks attīstas pakāpeniski, vīrietis nobriest pakāpeniski. 13 gados tu skrien un nedomā, ka tev plecs smeldz, 18 gados tikai meičas un dzeja galvā, 24 lidz 35, ja paveicas sieva, bērni, māja. Ko darīt, ka tuvojas 40.Loģiski sāc just uzkrāto. Iestājas menopauze un atveras 3 acs. Un ko darīt tiem, kas vēl sāpes jūt. Un ko darīt tiem, kam pasaka. Vecīt. Tev nevar palīdzēt. Tiec pats galā ar sevi. Ej un pavingro. Un tā tu vingro visu dzīvi, jo vairāk vingro, jo vairāk sāp. Un ja nevingro. Sāp divtik. Visas grīdas izvingrotas, visi mākoņi pirkstu galiem aizskarti. Lieki teikt, ka labākā aptieka ir daba. Un tomēr, kas vēl man jāsaprot, vai kas jāiemācas, lai vairs nesāp. Uzsiet pareizi bļitku? Bļitkot bez bļitkas?
24.februāris 2025, 13:40 | links

17 gs pret 21.gs.es palieku pie steika.
24.februāris 2025, 10:58 | links

Plecs periodiski smeldz. Bez radikālākām lietām ieteica vingrot. It kā nekas sarežģīts, bet saņemties tam nu nereāli - tāda problēma daudziem.
Tad vēl fizioterapeite izteicās, ka var padzert želatīnu, jo locītavām kolagēna varbūt trūkstot. Padomāju - neko tā sajāt nevar, maksā tīro nieku, pretīgs nav. Tā nu sāku lietot un jau kāds gads pagājis - tiešām, to plecu jūtu daudz mazāk.
Tā ka ja kādam aktuāli, var uztaisīt pavisam lētu un vienkāršu eksperimentu.
24.februāris 2025, 08:39 | links

Es vakariņās mēdzu ēst liellopa muguras muskuli, filejas steiku. Tātad būs stipra mugura.

usis, 23.februāris 2025, 21:20

pamēģini brieža pautus... :DDDD
23.februāris 2025, 22:20 | links

nu nezinu gan, man muguras ķirurgs ieteica vingrot. Daru to retāk kā rekomendēts, bet palīdz...

arvis5, 23.februāris 2025, 21:27

tieši tā, vingrošana palīdz, itsevišķi pēc tupēsanas uz tās kašteles uz ledus
23.februāris 2025, 21:50 | links

nu nezinu gan, man muguras ķirurgs ieteica vingrot. Daru to retāk kā rekomendēts, bet palīdz...
23.februāris 2025, 21:27 | links

Es vakariņās mēdzu ēst liellopa muguras muskuli, filejas steiku. Tātad būs stipra mugura.
23.februāris 2025, 21:20 | links

Kaulu buljons no liellopu kāju locītavām. Ķīniešu medicīna.Vārīt bez sāls līdz kaulus buljonā var sadrupināt ar rokām. Kādas 5-6 stundas , vai ilgāk.Lietot tāpat vai zupiņā izmantot. Tad gan var piebērt sāli, ķiploku, zaļumus u.c pēc vēlmēm.
23.februāris 2025, 20:30 | links

Iespējams derēs arī cits glikozamīnu saturošs preparāts.
Man ieteica tieši šo.
23.februāris 2025, 19:02 | links

Pēc copes bišķi sāp mugura. Esmu tajā vecumā, kad sāk līst ārā vecas traumas un gadu gaitā sakrātās nepareizās izdarības ar savu ķermeni. Pirms kāda laika sāka sāpēt ceļi.

Ieteica glikozamīnu. Padzēru nedēļu – piecus pulverīšus, un miers uz kādu mēnesi, diviem. Šis pulverītis strādā afigena labi, protams, ja locītavas nav galīgi skaidās.

Tā nav reklāma, bet ieteikums. Vairums šejieniešu sen vairs nav puišeļi.
Nav ,,pa lēto", bet tas to maksā.
23.februāris 2025, 18:42 | links

rolers [23.feb]: Sveiki!kāds varbūt zin vai var copēt Sudrabezerā? Vai tur ir kāds liegums ?
nedrīkst
23.februāris 2025, 16:25 | links

Sveiki!kāds varbūt zin vai var copēt Sudrabezerā? Vai tur ir kāds liegums ?

rolers, 23.februāris 2025, 13:26

Ja domāts tas pie Rīgas, tad tīri teorētiski tur vispār būtu jābūt sētai apkārt. Tajā un otrā blakus ezerā skaitās dzeramā ūdens ņemšanas vietas un esot arī reāla apsardze.
Tā man cilvēks iz "Rīgas ūdens" skaidroja, bet pats faktiski skatīties neesmu bijis.
23.februāris 2025, 16:23 | links

Sveiki!kāds varbūt zin vai var copēt Sudrabezerā? Vai tur ir kāds liegums ?
23.februāris 2025, 13:26 | links

sandijse [22.feb]: Stulbs jautājums laikam, ja makšķerēju uz blitku cik ūdas drīkst man būt?
Normāls jautājums. Ja publiskos ūdeņos, tad 2 rīki. 2 ūdas. 1 ūda un 1 bļitka utt. Privātajos pēc saimnieka noteikumiem.
22.februāris 2025, 11:09 | links

Stulbs jautājums laikam, ja makšķerēju uz blitku cik ūdas drīkst man būt?
22.februāris 2025, 08:40 | links

Martins....B [20.feb]: Vai kāds ir mēģinājis ar panoptix ziemā meklēt asari padziļā ūdenskrātuvē (9-12m) ? Bija vērts ?
ja jau no laivas var, ziemā tas pats. čaļi provēja, ļoti parocīgi
20.februāris 2025, 16:14 | links

Vai kāds ir mēģinājis ar panoptix ziemā meklēt asari padziļā ūdenskrātuvē (9-12m) ? Bija vērts ?
20.februāris 2025, 13:25 | links

Juglas apendiksā kāds bija shodien? Kas tur labs?
18.februāris 2025, 22:06 | links

Aizbraucu uz Sedas purviem liepziedu tējiņu iedzert un mazliet pacopēt. Mazs mistisks piedzīvojums. Vietiņa noslēpumaina, klusa, sajūta itkā tu būtu frontes līnijā, tikai apkārt viss šķiet apstājies, tāds kā pamests, mazliet drūms. Tik daudz kur var iet, bet ja esi pirmo reizi, kur tad, lai iet? Sekot intuīcijai vai kādam pa pēdām? Drošvien viss kopā. Tātād esmu uz ledus. Ledus labs. Stabili. Sāku copēt. Uz bļitku. Baigi necopē, tomēr vienu purva vellu izmānu zem pazodes. Ko lai ar viņu dara? Uzlieku uz dzīvo. Un baigi uz copi neceru. Tāds klusums tomēr valda. Jāsasildās un jāiedzer tējiņa. Nu tik būs gardi, silti, saldi liepziedi ar vīgriezi. Iedzeru. Un uzreiz izšpļauju. Pfu tevi vells. Skābs kā visskābāgais sūds. Kas tas bija? Sēdēju uz kastes un štukoju. Galīgi sapīpējies vai? Vai tas purva sniedziņš tāds skābs ko pieliku tējiņai? Skaidri atceros, kā es to tēju gatavoju un ko liku klāt. Nu labi, štrunts par to tēju. Copēju tālāk. Necopē un šķiet asaru te nav. Dzirdēts, ka esot. Urbjos, sportoju un vēroju. Pēkšņi paņem dzīvo un jūtu, ka ir smuka līdaka, pakampusi to purva vellu, tātad ūdens nav indīgs un viss ir labi ;) ;;) virs divi kilogrami stabili. Papētīju noķerto lomu, skaisti, tumši spēcīga mammīte. Nu, ta es viņu atlaidu. Pietiek man mīlēstības dienā apkārt vazāties. Vēl mazliet bļitkiņas pamainīju, un rezultāts nemainijās. Beigās vēl viens asarītis atrādijās.Tinu makšķeres no dzeltenās pilsētas prom. Mājās kārtīgi izsmējāmies ar mīļoto. Šī vakar mazgāja tejkannu ar citronskābi. Sīkais pasauca. A es no rīta nodomāju, cik skaists dzidrs ūdentiņš jau ieliets man priekš copītes ;)
16.februāris 2025, 23:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager