Stichling [13.11.23]: MT9 [15m]: Vai tad noteikumi ir jāievēro tikai kontroles dēļ? Tie ir tak mūsu zivju resursi… Sanāk, ka es nebraucu pālī, tāpēc ka tas tiek kontrolēts. Na ja… domāšanas veids.domāju lielākai daļai no viņiem zivs kā gaļa neinteresē:)
Stichling, 13.novembris 2023, 18:16
Visi tādi eņģeļi, visus LV pieņemtos noteikumus ievēro? :)) No kurienes tad tās lielās soda naudas par CSDD pārkāpumiem, par citu normu neievērošanu? :) Ja jūs cerat, ka izmainīsiet noteikumus, bet kontroles nebūs un tas būtiski uzlabos situāciju ūdenstilpēs, esmu pārliecināts, ka nē. Jo arī tagad norma ir 5 zivis, bet es tak redzu, ko cilvēki ved krastā - tie, kuri grib pārkāpt un māk noķert, pārkāps arī turpmāk, bet lielākā daļa svetdienas copmaņu dažas reizes dzīvē to normu savāc. Tās izmaiņas šos vīrus neskars, sanāk, ka tie ierobežojumi tiek gatavoti sportistiem, kuri māk noķert, māk noķert lielas zivis un vairumā :) Tie ir daži indivīdi un 100 000 copmaņu fona :)Domāšanas veids pieklibo:D sportistiem??? Nopietni? Man jau likās, ka viņi īsti nepatur noķerto zivi. Biju domājis, ka viņiem prioritāte ir vairāk zivju resursa saglabāšana un lielo zivs indivīdu sargāšana. Bet nu labi, es tā esmu svētdienas copmanis;)
13.novembris 2023, 18:38 | links